vaspótlás (szájon át, parenterálisan) megfelelő használata

Adagoló

kihagyott adag

Miután elkezdené alkalmazni ezt a táplálék-kiegészítő, továbbra is vissza, hogy az egészségügyi szakember, hogy ha részesülő vas. Néhány vérvizsgálat szükséges lehet ehhez.

A vas legjobban felszívódik, ha figyelembe éhgyomorra, vízzel vagy gyümölcslével (felnőttek: teljes pohár vagy 8 uncia; gyermekek: ½ üveg vagy 4 dkg), 1 óra előtt vagy 2 órával étkezés után. Ahhoz azonban, hogy csökkenti annak lehetőségét, gyomorpanaszok, vas lehet venni étellel vagy közvetlenül étkezés után.

A biztonságos és hatékony használata vaspótló

Folyékony vas-kiegészítés homályossá válhatnak a fogakat. Megelőzésére, csökkentésére, vagy távolítsa el ezeket a foltokat

Az adag gyógyszer ebben az osztályban különböző lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. A következő adatok csak az átlagos adagok ezen gyógyszerek. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Tárolás

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Ha kihagyott egy adagot ebből a gyógyszerből, hagyja ki az elfelejtett adagot, és térjen vissza a szokásos adagoláshoz. Ne vegyen be dupla adagot.

Gyerekektől távol tartandó.

Tárolja a gyógyszert egy zárt tartályban szobahőmérsékleten, hőtől, nedvességtől, és közvetlen fény. Tartsa a fagytól.

Ne tartsa elavult gyógyszer vagy gyógyszer nincs többé szükség.