Van tök?

Ebben az évszakban, megvan sütőtök az agy – és a kamra. Ott van a Halloween lidércfény, természetesen (készült nem túl ízletes változatos sütőtök jelentette carving). Ezután az egész ünnepek, akkor elkerülhetetlenül egy csésze, vagy úgy konzerv sütőtök lógott, miután egy vekni kenyér tök vagy sütőtök pite, vagy kettő.

Add hozzávalókat kenyér gép pan érdekében ajánlott a gyártó; Kenyeret gép tésztához ciklus (1 óra 40 perc), majd nyomja meg a START gombot. 5 perc elteltével, ha a tésztát tűnik túl merev, adjunk hozzá egy evőkanál alacsony zsírtartalmú tej vagy a víz; Amikor a tészta kész, ossza három egyforma részre, és roll minden egy kötél körülbelül 18 centi hosszú. Sorban a kötelek felfelé, egymás mellett, egy teflon serpenyőben jellyroll bevonva repce főzés spray. Nyomja össze a három kötél végén együtt az egyik végén. Braid a kötelek, majd nyomja össze a másik végén együtt is; Melegítsük elő a sütőt 350 fok. Állítsa pan közelében, amikor a sütő előmelegítő, hogy segítse a kenyér emelkedik (fedezi a kenyér konyharuha, ha szükséges). Várakozás közben, habverővel a tojásfehérjét, 2 teáskanál víz; Amikor kenyeret kétszeresére (kb 1 óra), finoman megkenjük a tojásfehérje tetején a kenyér, és süssük, amíg aranybarna nem lesz (40-50 perc). Hagyjuk kihűlni körülbelül 5 percig szeletelés előtt fogazott késsel.

Az alábbiakban megmutatom, négy finom módon lehet használni, hogy a sütőtök, a reggelitől (gofri) desszert (sütemény). De először nézzük beszélgetni a táplálkozási erejét a híres tagja a squash család.

Friss tökök állnak szeptembertől novemberig (80% az USA-beli tök ellátás áll rendelkezésre október), de lehet kapni konzerv tök egész évben.

A táplálkozási különbség konzerv és a friss tök elsősorban a C-vitamin tartalma. 1/4 csésze konzerv sütőtök, kapsz 1,7 g rost, 170% a napi érték-vitamin, 8% napi érték E-vitamint, 4% C-vitamin és a folsav, 6% vas és magnézium – csupán csak 20 kalória! Húsz kalória értékű főtt friss tök kapsz egy kicsit kevesebb vitamin (135% -a napi érték), de egy kicsit több a C-vitamin (8% -os napi érték).

Most élvezheti a sütőtök szezon!

Ez a kenyér mennyei frissen a sütőből, így sütjük, mielőtt úgy dönt, hogy kiszolgálja.

Hozam: 12 adag

Egészséges, finom receptek, és onnan Eating Well magazin.

Csirke, csokoládé, saláták, desszertek, leves