terhességi trofoblaszt betegségek kezelését (pdqто): kezelés [] -hydatidiform mol (hm) kezelése

Kezelése HM hatáskörén belül a szülész / nőgyógyász és nem tárgyaljuk itt külön. Követően azonban a diagnózis és a kezelés a HM, a beteget monitorozni kell, hogy zárja ki annak lehetőségét, hogy áttétes terhességi trofoblaszt daganat. Szinte minden esetben, ez lehet elvégezni rutinelemzése szérum béta humán chorion gonadotropin (béta-hCG) dokumentálja normalizálódnak. Egy hatékony fogamzásgátló fontos során a követési idő alatt, hogy elkerüljék a zavart, hogy előfordulhat egy növekvő béta-hCG eredményeként a terhesség.

Major gyógyszergyárak folyamatosan kutatás és fejlesztés új gyógyszereket és kezeléseket, amelyeket be kell mutatni, hogy biztonságos és hatékony, mielőtt az orvos írhat fel azt a betegnek. Keresztül nyaki cancerclinical vizsgálatokban a kutatók hatásának vizsgálatára az új gyógyszerek és kezelések egy csoport önkéntes méhnyakrákkal. Következő szigorú protokoll és a gondosan ellenőrzött körülmények között, a kutatók értékeli a kezelések fejlesztés alatt, és mérjük a képességét, az új gyógyszer vagy kezelés …

Kemoterápia végül szükséges a perzisztencia vagy neoplasztikus transzformációt körülbelül 15% -ról 20% után a betegek evakuálása egy teljes HM de kevesebb, mint 5% -ánál részleges HM. Kemoterápia határozza meg a beteg módosított Egészségügyi Világszervezet pontszámot.

Azoknál a nőknél, teljes HM kockázata kitartás vagy daganatos átalakulás mintegy megduplázódott a beállítás bizonyos jellemzők, amelyek tartalmazzák a következőket

Tanulmányok kimutatták, hogy egyetlen során profilaktikus daktinomicin vagy metotrexát csökkenti a kockázatát, hogy a posztmoláris terhességi trofoblaszt betegség (GTD). [1, 2, 3] Azonban van amiatt, hogy kemoprofilaxis növeli a tumor rezisztenciát standard terápiát a nők, akik később fejleszteni GTD. [1] Ezért ez a gyakorlat általában csak azokra az országokra, ahol számos nő nem tér vissza a nyomon követés.

A jelenlegi klinikai vizsgálatok

Ellenőrizze az egyesült államokbeli klinikai kísérletek listáján rák klinikai vizsgálatok, amelyek most elfogadó betegek mola terhesség. A listát a klinikai vizsgálatok tovább szűkült az elhelyezkedés, a kábítószer, a beavatkozás, és egyéb szempontok alapján.