tejsav / szalicilsav / karbamid

Kezelésére száraz, durva, pikkelyes bőr által okozott bizonyos körülmények (pl, dermatitis, pikkelysömör, ekcéma, kukorica, bőrkeményedés). Azt is fel lehet használni más feltételek kezelőorvosa határozza meg.

Tejsav / szalicilsav / karbamid egy keratolitikus. Úgy működik, hogy segít lazítani és kiontott kemény, pikkelyes bőr.

Forduljon orvosához vagy az egészségügyi szolgáltató azonnal, ha ezek közül bármelyik vonatkozik Önre.

Egyes egészségügyi feltételek kölcsönhatásba tejsav / szalicilsav / karbamid. Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha bármilyen egészségügyi feltételek, különösen, ha a következők bármelyike ​​érvényes Önre

Egyes gyógyszerek kölcsönhatásba léphetnek a tejsav / szalicilsav / karbamid. Mert a kis, ha van, a tejsav / szalicilsav / karbamid felszívódik a vérbe, a kockázata annak, hogy kölcsönhatásba lépnek a másik gyógyszer alacsony.

Kérdezze meg az egészségügyi szolgáltató, ha a tejsav / szalicilsav / karbamid kölcsönhatásba léphet más gyógyszerekkel szedése. Kérdezze meg az egészségügyi szolgáltató, mielőtt elkezdené, hagyja abba, vagy változtassa meg az adagolást minden gyógyszer.

Használja tejsav / szalicilsav / karbamid utasítása szerint az orvos. Ellenőrizze a címkét a gyógyszer pontos adagolási útmutatót.

Kérdezze meg az egészségügyi szolgáltató bármilyen kérdése merülne fel, hogyan kell használni a tejsav / szalicilsav / karbamid.

Minden gyógyszer okozhat mellékhatásokat, de sokan nem, vagy kisebb, mellékhatások. Kérdezze meg orvosát, ha ezek bármelyike ​​leggyakoribb mellékhatások tartósak, vagy zavaró

Enyhe, átmeneti égő, viszkető, irritációt vagy szúró.

Súlyos allergiás reakciók (bőrkiütés, csalánkiütés, viszketés, légzési nehézség, mellkasi szorítás, duzzanat a száj, az arc, az ajkak, a nyelv); vörösség; súlyos vagy tartós égő vagy irritációt.

Ez nem egy teljes listát az összes mellékhatást, hogy előfordulhat. Ha kérdése van mellékhatása, vegye fel a kapcsolatot az egészségügyi szolgáltató. Hívjon orvost az orvosi tanácsot mellékhatásai. Jelenteni mellékhatásokat az illetékes hatóságnak, kérjük, olvassa el az Útmutató a Problémák bejelentése az FDA.

Kapcsolat 1-800-222-1222 (az American Association of méregközpontok), a helyi mérgezési központ vagy ügyeletre azonnal.

Tárolja tejsav / szalicilsav / karbamid szobahőmérsékleten között 59 és 86 ° F (15 és 30 ° C). Nem fagyasztható. Tartsa távol hőtől és közvetlen napfénytől. Tartsuk tejsav / szalicilsav / karbamid elzárva a gyermekek és a háziállatok távol.

Ez az információ nem használható annak eldöntésére, hogy ne vegye tejsav / szalicilsav / karbamid, vagy bármilyen más gyógyszert. Csak az egészségügyi szolgáltató rendelkezik a tudás és a képzés, hogy melyik gyógyszer az Ön számára megfelelő. Ez az információ nem támogat semmilyen gyógyszert biztonságos, hatékony, vagy jóváhagyott kezelésére olyan beteg, egészségi állapotára. Ez csak egy rövid összefoglaló általános tájékoztatás tejsav / szalicilsav / karbamid. Ez nem tartalmazza az összes információt a lehetséges felhasználási, irányok, figyelmeztetések, óvintézkedések, kölcsönhatások, káros hatások, illetve kockázatok, amelyek vonatkoznak a tejsav / szalicilsav / karbamid. Ez az információ nem különleges orvosi tanácsot, és nem helyettesíti információt kap a az egészségügyi szolgáltató. Meg kell beszélni az egészségügyi szolgáltató számára teljes körű tájékoztatást a kockázatok és előnyök a tejsav / szalicilsav / karbamid.