szívinfarktust és az instabil angina kezelés áttekintése

Ne várja meg, ha úgy gondolja, hogy szívrohama van. Segítség gyorsan tud megmenteni az életét.

Az instabil angina, kezelésére megakadályozza a szívroham; Egy szívroham, kezelés korlátozza a kár, hogy a szíved.

A kezelés kezdődik a mentő és mentők. A cél az egészségügyi csapat lesz, hogy megakadályozza az állandó szívizom károsodás helyreállítása a vér áramlását a szívet, amilyen gyorsan csak lehetséges. A kezelés

Akkor is kap gyógyszert, hogy ne vérrögök. Ezek megelőzésére kapott vérrögök egyre nagyobb, így a vér áramlását a szív. Egyes gyógyszerek szakítani vérrögök hogy növelje a vér áramlását. Meg lehet adni

Tágítására. Az orvosok próbálja meg angioplasztika a lehető leghamarabb a szívroham után. Az angioplasztika lehet tenni az instabil angina, különösen akkor, ha nagy a kockázata a szívroham.

Az angioplasztika kap vér áramlik a szív felé. Ez megnyitja a koszorúér amit beszűkült vagy elzáródott közben szívroham.

De angioplasztika nem áll rendelkezésre minden kórházban. Néha egy mentő elviszi egy személy a kórházba, amely angioplasztika, akkor is, ha a kórház messzebb van. Ha egy személy a kórházban, hogy nem csinál angioplasztika, ő lehet mozgatni egy másik kórházba, ahol az angioplasztika elérhető.

Ha kezelik egy kórházban, amely megfelelő felszerelés és a személyzet, akkor lehet venni, hogy a szívkatéteres laborban. Lesz szívkatéteres, más néven coronarographiás. Orvosa ellenőrizni fogja az Ön koszorúerek hogy ha angioplasztika az Ön számára.

Bypass műtét. Ha angioplasztika nem megfelelő az Ön számára, a sürgősségi coronaria bypass műtét végezhető. Például bypass műtét lehet a jobb választás, mert a helyét az elzáródás, vagy azért, mert sok esetben akadályozzák.

Az oxigén és a fájdalomcsillapítás; Oxigén terápia és morfin jellemzően adni; Nitroglicerin. Ez megnyitja az artériákban a szív, hogy segítse a vér áramlását a szív felé; A béta-blokkolók. Ezek a gyógyszerek csökkentik a pulzusszámot, a vérnyomást, és a munkateher a szív.

Az aszpirin aszpirin, ami rágja a lehető leghamarabb hívása után 911; Aggregáció gátló gyógyszer aggregáció gátló gyógyszer; Antikoagulánsok antikoagulánsok; Glikoprotein IIb / IIIa inhibitorok glikoprotein IIb / IIIa inhibitorok; Trombolitikumok Trombolitikumok.