szívelégtelenség: a béta-blokkolók a szívelégtelenség kezelésére

Kábítószerek úgynevezett béta-blokkolók javítják a szív azon képességét, hogy pihenni, csökken a termelés a káros anyagok a szervezet által termelt válaszul a szívelégtelenség, valamint lassítja a szívfrekvenciát. Idővel, a béta-blokkolók javítják a szív pumpáló képességét.

A bizoprolol (Zebeta; karvedilol (Coreg; metoprolol-szukcinát (oprol -XL)

A szívelégtelenség tünetei is kapcsolódik a összevonását a folyadék a szervezetben, vagy lehet másodlagos véráram csökkenése a szervezetben. Vannak, akik szívelégtelenségben nem tapasztal tüneteket, de itt van néhány a leggyakoribb jele; Légszomj és a testmozgás, vagy nehézlégzés nyugalomban vagy fekve dow; Duzzadt láb, boka, vagy abdome; Száraz, szaggató köhögés, vagy wheezin; Egyéb tünetek lehetnek az árban; Fáradtság, szívdobogás, vagy fájdalom normális tevékenységét …

Ezeket a gyógyszereket lehet bevenni étkezés, lefekvés előtt vagy reggel. Élelmiszer késések hogyan béta-blokkolók felszívódik, de csökkentheti mellékhatásokat. Kövesse a címkén milyen irányba gyakran, hogy ezt a gyógyszert. A dózisok számát szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és milyen hosszú ideig kell szednie a gyógyszert függ az Ön állapotát.

A béta-blokkolók nem szabad használni, ha nagyon alacsony vérnyomás (hipotenzió), vagy a pulzus lassú (bradikardia), hogy okozhat, hogy szédülést vagy kábultságot. Ha súlyos tüdő torlódás, az egészségügyi szolgáltató fogja kezelni a zsúfoltság felírása előtt a béta-blokkoló.

Amíg szedi ezt a gyógyszert, orvosa megmondja, hogy rögzítse, és a pulzusát naponta. Azt fogja mondani, mennyire gyors a pulzus kell. Ha a pulzus lassabb, mint amilyennek lennie kellene, forduljon orvosához, hogy figyelembe veszi a béta-blokkoló aznap.

Soha ne hagyja abba a gyógyszer szedését, anélkül, hogy beszélne orvosával első, akkor is, ha úgy érzi, hogy ez nem működik. Ha elkezdi a béta-blokkolók, a szívelégtelenség tünetei válhat valamivel rosszabb, míg a szív alkalmazkodik a gyógyszert. Ez egy normális hatása van, de hagyja, hogy orvosát vagy a nővért, ha már nagyon fáradt, még több mint 5 font, légzési nehézség, vagy más jelek torlódások vagy duzzanat. Miután a szív beállítja, akkor jobban érzi magát.