szívbetegségek és angina (mellkasi fájdalom)

Ha van egy érzés, nyomás vagy préselés a mellkasában, lehet angina. Úgy érzem magam, mint egy szívroham, de gyakran ez egy figyelmeztető jel a szívedből.

Sok dolog befolyásolja, hogy kapsz a szívbetegségek, és te irányítod sokan. Kis dolog, amit nem minden nap lehet különbséget tenni; 1. Lazítson és csatlakozni. Vágja ki annyi stresszt, amennyire csak lehetséges. Megtalálják a módját, hogy megkönnyítse a stressz nem lehet elkerülni. Gyakorlat, meditáció, és beszélt az embereknek, ha megbízik a három ötlet kezdeni; 2; Működik a súlya. Sok-sok ember van a világon túlsúlyos. Hozza a súlyát az egészséges szintre egy plusz szíved; 3. Frissítse a következő étkezés. Favor gyümölcsök, …

A mellkasi fájdalmat érzel anginás történik, mert nincs elég vér áramlik része a szív. Ez egy tünete a szívbetegségek, és ez okozza, hogy valami blokkolja az artériák hogy oxigénben gazdag vért a szíved.

Angina általában elmúlik gyorsan, de ez lehet egy tünete egy életveszélyes szív probléma. Hívja fel orvosát, ha az angina. Fontos, hogy megtudja, mi folyik itt, és beszélni, hogy mit tehetünk, hogy ne a szívroham a jövőben.

Vannak különböző típusú angina

A stabil angina a leggyakoribb. A fizikai aktivitás és a stressz kiválthatja azt. Ez általában néhány percig tart, és elmúlik, ha pihenni. Ez nem szívroham, de ez annak a jele, hogy sokkal inkább valószínű, hogy egy a jövőben. Tájékoztassa kezelőorvosát, ha ezt tapasztalja.

Instabil angina. Ez történik, ha már nyugalomban vagy nem túl aktív. A fájdalom lehet erős és tartós, és jön vissza újra és újra. Ez lehet a jele, hogy te arról, hogy szívrohamot, így orvoshoz azonnal.

Variáns angina (más néven variáns angina) ritka. Előfordulhat, éjjel alvás közben, vagy pihenés közben. A szív artériák hirtelen húzza meg, vagy szűk. Ez okozhat a sok fájdalom, és akkor kap kezelik.