szívbetegség és a cukorbetegség

diabetes Trends

A szívbetegség gyakori cukorbetegek. Az adatok a Nemzeti Szív Szövetség 2012-től mutatja 65% cukorbetegek meghal valamilyen szívbetegségben vagy stroke. Általában a szívbetegség kockázatát a halál és a stroke kétszer olyan magas a cukorbetegek.

Don White, 68, nyugalmazott tanár, honnan New Yorkban, első gyanús volt a 2. típusú cukorbetegség, amikor ő volt 45 éves, és az iskolában tartott egészségügyi vásár a diákok és a tanárok. Egy egyszerű pöcs ujja, hogy teszteljék a magas vércukorszint – jele cukorbetegség – kiderült, néhány váratlan hír; Saját számok voltak, így a normális fölött “, mondja White.” A napok kérdése, és egy pár orvos találkozókat később rájöttem, volt a 2. típusú cukorbetegség; White és a családja is meglepte a diagnózis …

A Framingham Study egyike volt az első darab a bizonyíték arra, hogy a cukorbetegek jobban ki vannak téve a szívbetegség, mint azok az emberek, akik nem cukorbetegek. A Framingham Study nézett generációk az emberek, köztük a cukorbetegség, hogy megpróbálja meghatározni az egészségügyi kockázati tényező a szívbetegségek. Ez azt mutatta, hogy számos egészségügyi tényezők – köztük a cukorbetegség – növelheti a lehetőségét a szívbetegség kialakulásának. Eltekintve a cukorbetegség, más egészségügyi problémák szívbetegség közé tartozik a magas vérnyomás, a dohányzás, a magas koleszterin szint, és a családban előforduló korai szívbetegség.

Minél több egészségügyi kockázatok tényező egy személy a szívbetegségek, annál nagyobb az esély, hogy fog kifejleszteni a szívbetegségek és meg is hal tőle. Csakúgy, mint bárki más, a cukorbetegek esetében fokozott halál kockázata a szívbetegségek, ha több egészségi kockázati tényező. Azonban a valószínűsége haldokló szív betegség sokkal nagyobb egy személy cukorbetegség. Tehát, míg egy személy, egy egészségügyi kockázati tényező, mint például a magas vérnyomás, lehet, hogy egy bizonyos eséllyel halnak meg szívbetegségben, egy személy cukorbetegség dupla vagy akár négyszeres a halálozás kockázata.

Például, az egyik orvosi vizsgálat megállapította, hogy a cukorbetegeknek, akiknek nem volt más egészségügyi kockázati tényezők a szívbetegségek volt 5-ször nagyobb valószínűséggel halnak meg szívbetegségben, mint azok nélkül. Egy másik orvosi vizsgálat kimutatta, hogy a cukorbetegek, nem számít, a számos más szívbetegség kockázati tényező volt a valószínűsége annak, szívroham, mint valaki, akinek nem cukorbeteg, aki már volt szívrohama.

Szívbetegség szakértők azt javasolják, hogy a cukorbetegek megvan a szívbetegség kockázati tényezői kezelni agresszíven, mint az emberek, akik már voltak szívroham.