szív egészséges táplálkozás

Eszik egy szív -healthy diéta az egyik legfontosabb lépés a személy szívbeteg is igénybe vehet. A megfelelő táplálkozás elengedhetetlen kezelésében a tünetek a szívbetegség és a további szövődmények. Nem csak a megfelelő étrend segítségével lassítani az artéria-eltömődés folyamat, de ha együtt óvatos életmód változtatás, akkor is megáll, vagy visszafordítani a szűkülete artériák.

Serve több zöldséget, gyümölcsöt, teljes kiőrlésű gabona, hüvelyesek. Ezek az élelmiszerek lehetnek az egyik legerősebb stratégiák elleni küzdelemben szívbetegség; Válasszon zsírkalóriákat bölcsen. Tartsuk ezeket célokat szem előtt tartva

Szolgálnak a különböző – és csak a megfelelő mennyiségű – a fehérjetartalmú ételek. Fogyasztott élelmiszerek fehérje (hús, tejtermékek) az egyik fő oka a szívbetegség. Csökkentheti ezt a táplálkozási kockázati tényező, amely egyensúlyt teremt az állatok, halak és növényi fehérjeforrás. Az állati fehérje, sovány választás, mint a csirke vagy pulyka, a legjobb; Limit koleszterin fogyasztás. Koleszterin emelheti a vér koleszterinszintjét, különösen a magas kockázatú emberek. Korlátozása koleszterin van egy hozzáadott bónusz: Azt is kivágták telített zsír, a koleszterin és a telített zsír általában megtalálható az azonos élelmiszerek. Adja meg kedvesét egy energia szolgálva összetett szénhidrátok (például teljes kiőrlésű tészta, édes burgonya, teljes kiőrlésű kenyerek), valamint korlátozhatja az egyszerű szénhidrátok (mint például a rendszeres üdítőital, cukor, édességek); Feed a szeretett egy rendszeresen. Étkezések kihagyása gyakran vezet a túlzott evés. Szolgálva 5-6 mini-ételek segíthet a szeretett egy ellenőrző vércukorszint, a zsírégetés kalória hatékonyabban és szabályozza a koleszterinszintet.