Szeretem a futás music’- élő Well

Apa-of-két Justin villáskulcs, 39, vette fel fut két évvel ezelőtt, miután egy 15 éves szünetet gyakorlat emelni a családját. Elmondja, hogy a zene hogyan javult a futás és tartja őt motivált.

Futni kezdtem, amikor csatlakoztam a rendőrség kadétok, amikor én körülbelül 17 vagy 18 nagyon belejöttem. Azt is futott a londoni maraton. De aztán megnősültem, volt gyerek és töltött 15 év alatt ennek nagyon kevés gyakorlat.

Amikor elváltak 2010-ben, belenéztem a tükörbe, és rájöttem, hogy annyira ki a forma. Azt, hogy ki a levegőt, csak járkált fel a lépcsőn. Ezért úgy döntöttem, hogy tegyünk ellene. Kellett egy cél, hogy törekedjenek, hogy engem motivált. Volt egy Nézzen körül, és úgy döntött, hogy egy megy egy triatlon.

Az első három vagy négy hét után áll újra edzésben ilyen hosszú szünet volt kemény. Lábaim fájnak után én fut. Azt hiszem, fontos, hogy indul, hogy elkerülje a sérüléseket és ragaszkodni hozzá. Néhány hét után, a testmozgás kezd válni a szokás. Én fut vált könnyebbé és élvezetesebbé.

Mikor kezdted el fut?

Már fut két éve. Amióta elkezdtem edzeni, akkor már lement 14,5 kő 12 kő. Én sokkal aktívabb. Én valamiféle képzésben minden nap, és én élvezem. Jól érzem magam után futni. Megvan több energiát. Én egy másik ember most.

Hogy a vonat egy triatlon, azt kellett tennie, hosszú fut, és bizonyos intervallum ülés. Én nagyon küzd a hosszú fut, mert annyira unalmas. Olvastam AudioFuel ‘s futó zene egy magazinban. Megvettem a két órás futás programot, és ez megtette a hatását.

Szeretem a zenét, és ahogy a tempó vezet a csúcsra. A coaching különösen hasznos. Szeretem az időmérő – a tapsot 10 percenként nagy. Kapsz utasításokat a technika és mikor kell inni.

Saját zenei ízlése nem sokat változott, mivel a 80-as és 90-es években. Minden pasi szereti Rocky nem igaz – ez inspiráló. Az Eye of the Tiger egy klasszikus! Azt a dalok, hogy azt hiszem, segíteni fog nekem, hogy folytassam. Megvan hét vagy nyolc listákat, többnyire nagy tempójú dolog, amit felváltva én AudioFuel számokat, hogy érdekes.

Nehéz. Mint egy rendőr, dolgozom műszakban. Ha én vagyok a délutános, én futni reggel. Találom tervezi én edzések kezdetekor a hét segít, hogy ragaszkodni elkötelezettségem. Azt hiszem, a legfontosabb igyekszik, hogy illeszkedjen a testmozgás be a rutin. Igyekszem, hogy illeszkedjen testmozgás részeként az utazó és a munkából. Majd ciklus fut, vagy gyalog dolgozni.

Azt akarom, hogy egy Ironman triatlon, amely egy hosszú távú triatlon. Nem vagyok ott még – talán egy-két év múlva. Majd, hogy fokozzák az én edzésprogramodban erre. Valószínűleg ez az egyszeri, de úgy látom, hogy az egyik ilyen egyszer az életben eredményeket.

Mikor kezdtél újra futni?

Szánjon rá időt, és kitartok. Kap némi tudást – olvasható az interneten, olvasni, olvasni magazinokban. Kezdje könnyű, és felépíteni a távolságok fokozatosan. Kibír vele. Nehéz lesz kezdeni, de ez meg fog változni, és akkor jön a szerelem is.

31/05 /

Milyen volt a semmiből?

Ironman világbajnok Chrissie Wellington felfedi a titkot futás

Futó zenét segítségével futtatni hatékonyabban és hosszabb ideig. Ismerje meg, hogyan lehet létrehozni saját lejátszási lista

Aimee soha nem élvezte a testmozgás, amíg ő futni kezdett. Elmondja, mi tartja őt megy

Tudja meg, hogyan lehet használni az intervallum edzés, hogy javítsa a futási sebességet

Fogd a futás, hogy a következő szintre az új podcastok a Couch, hogy 5K diplomások

Erő és rugalmasság podcast sorozat, és kap egy ingyenes személyi edző

Írja le haladás megkezdése óta futó

A C25K terv célja, hogy bárkinek a kanapéról, és futás 5km kilenc hét alatt

Hogyan zene segített a futás?

Hogyan AudioFuel segített a motiváció?

Van hallgatni más futó zenét?

Hogyan illik fut be a heti rutin?

Van különösebb gyakorlat céljait?

Minden tipp az új futók?

Keressen egy Race

Chrissie Wellington futó titkok

Futó zenét

“Hogyan fogtam a futó bug ‘

Intervallum edzés futóknak

5K + futó podcastokat a C25K diplomások

Erő és Flex

Kap fut Couch az 5K