segít egy szeretett bipoláris kaphat segítséget és orvoshoz

Nagyon gyakran a bipoláris zavarban, az emberek hypomania nem lehet megvalósítani, hogy ez egy probléma. Ezek is élvezni, a megállapítás, hogy egy produktív idő. Vagy esetleg attól tartanak, hogy gyógyszert szed teszi őket depressziós, és hiányozni fog jó érzés. Mások küzd depresszióval, nem kap segítséget, ami enyhíti a szenvedést.

Ha a bipoláris zavar, senki nem kell mondani, hogy milyen nehéz ez a mentális betegség lehet. Ön között több millió felnőttek is megállapíthatja, hogy a hangulati epizódok bipoláris zavar lehet nagyon zavaró a munkában. Felbátorodik. Sok lépés, amit megtehetsz, hogy megtalálja értelmes munkát és fejlesztése sikeres kapcsolatokat – és ki – a munkát.

Gyakran előfordul, hogy a félelem az oka, hogy nem látta orvos. Ez különösen igaz, ha van a családban már előfordult érzelmi problémákat. Emberek tagadás védve vannak a legrosszabb félelmeiket. Ezek mindig kényelmes a mindennapi rutin – annak ellenére, hogy kapcsolatok és a karrier is lehet a tét.

Ha aggódik egy szeretett, aki bipoláris zavar, beszélj vele kb orvoshoz. Néha egyszerűen csak arra utal, hogy az egészségügyi szűrés a legjobb megközelítés. Másokkal, akkor működik a legjobban, hogy a közvetlen aggályáról kapcsolatos hangulati rendellenesség. Tartalmazza ezeket a pontokat a vita

Nem a te hibád. Nem okozott ez a betegség. A genetika és a stresszes életesemények népeire nagyobb sérülékenység a bipoláris zavar; Milliói sok ember a világon a bipoláris zavar. Ez kialakulhat bármelyik pontján egy ember életében – bár általában fejlődik a fiatal felnőttkorban -, és felelős a hatalmas szenvedés; Bipoláris zavar egy igazi betegség. Csakúgy, mint a szívbetegség vagy a cukorbetegség, szükséges orvosi kezelést; Van egy orvosi magyarázat a bipoláris zavar. Zavarok agyi kémia és idegsejt mechanizmusok szerepet játszanak. Az agyi hálózatok – amelyek ellenőrzik érzelem – nem úgy működnek, ahogy kellene. Emiatt az emberek megtapasztalják bizonyos hangulatokat intenzívebben, hosszabb ideig, és gyakrabban; Jó kezelések is rendelkezésre állnak. Ezek a kezelések már megvizsgálták és megállapították, hogy hatékony legyen a sok-sok ember a bipoláris zavar. Gyógyszerek segíthet stabilizálni a hangulatát. Keresztül terápia, megbeszélheti érzések, gondolatok és viselkedések, hogy problémát okozhat a szociális és a munka. Meg lehet tanulni, hogyan kell elsajátítani ezeket, így jobb működéséhez és az élő kielégítőbb életet; Azzal, hogy nem kapok kezelést, azt kockáztatja, amelynek rosszabb hangulati epizódok – sőt egyre öngyilkos, amikor depressziós. Károsodásához a kapcsolatot barátaival és családjával. Lehet tenni a munkát veszélyezteti. És a hosszú távú fizikai egészséget is érintheti, hiszen az érzelmi zavarok befolyásolják más rendszerek a szervezetben. Ez nagyon komoly.