rost kinagyolja ki

Charlotte E. Grayson Mathis, M; a július 16, 2003

A kutatók nevezte rost a “vastagbél seprű.” A hosszú, szálkás szálak teljes kiőrlésű és más rostban gazdag ételek alakított kötőelemek, amely megragadta a rák -causing anyagok és sietve őket a belek. Volt értelme. Kevés orvosok vitatott az ajánlásokat.

Aztán jött a hírek, hogy lelassult a lendület. Egy tanulmány első, közel 90.000 nőnél, hogy a rostok nem volt a trónörökös tápanyagok, elvégre. A nők, akik ettek mintegy 28 gramm rostot egy nap nem volt olyan kisebb valószínűséggel alakul ki vastagbélrák, mint azok, akik ettek legfeljebb 8,5 gramm, kutatások szerint megjelent a január 21, 1999 számában a New England Journal of Medicine.

Jött több tanulmány jelent meg a május 3, 2003 számában a The Lancet. Csak ez a két tanulmány azt mutatja, hogy az emberek, akik esznek magas rosttartalmú étrend 25% -kal kisebb valószínűséggel alakul ki vastagbélrák.

Nem csoda, hogy a közönség zavaros. De ne dobd, hogy a magas rosttartalmú gabona még. Tartsa be a vásárló, hogy vekni puha, fehér kenyeret. Fiber tesz az ellen számos súlyos egészségügyi probléma, különösen a szívbetegség. A kutatás bizonyíték, hogy egyértelmű. Sőt, az egyik tanulmány az október 27, 1999 számában a Journal of Medical Association, megállapította, hogy a rost-evés fiatal felnőttek voltak csökkenteni a koleszterinszintet, csökkenti a vérnyomást, és kevésbé valószínű, hogy a túlsúly és alakul ki cukorbetegség.

A kutatók azt mondják, a legtöbb ember kell enni kétszer annyi rostot, mint mi most fogyasztani. Az átlagos napi bevitel mindössze 12 gramm, de meg kell enni bérlet 25 gramm rostot tartalmaz.

Ez azt jelenti, a csomagolás a diéta rostban gazdag ételek. Egy kis adag – egy csésze – a korpát hozamok 7 gramm rostot tartalmaz. Egy tál vegetáriánus chili ebédnél is hozzá, hogy a napi teljes, egy csésze bab, amely több, mint 7 gramm rostot tartalmaz. Ábra néhány gyümölcsöt és zöldséget -, és talán egy rost kiegészítő szórva be a lé – és te meg úgy, hogy eléri a napi célt.

Egészséges, finom receptek, és onnan Eating Well magazin.

Csirke, csokoládé, saláták, desszertek, leves