párásító: légnedvesség enyhíti a bőr, a légzés tünetek

Párásítók enyhítésére problémák okozta száraz levegő. De kell a rendszeres karbantartást. Íme néhány tipp, hogy biztosítsa a párásító nem vált háztartási veszélyt az egészségre.

Száraz orrmelléküregek, orrvérzést és repedezett ajkak – párásítók segíthet megnyugtatni ezeket az ismerős által okozott problémák, száraz beltéri levegő. Párásítók is segíthet a tünetek enyhítésére hideg vagy más légzőszervi állapot.

De légy óvatos: Bár hasznos, párásító ténylegesen, hogy ha beteg, ha azok nincsenek megfelelően karbantartva, vagy ha a páratartalom marad túl magas. Ha a párásító, biztos, hogy figyelemmel kíséri a páratartalom szintjét, és tartsa a párásító tiszta. Dirty párásítók fajta penész vagy baktérium. Ha allergiás vagy asztmás, beszéljen orvosával, mielőtt a párásító.

Párásítók kibocsátó eszközök vízgőz vagy gőz növeli nedvességtartalmát a levegőben (páratartalom). Számos típusú

Nedvesség az az összeg, a vízgőz a levegőben. A nedvesség mennyiségét függ az évszaktól, az időjárástól és hol laksz. Általában a páratartalom magasabb a nyári és alacsonyabb téli hónapokban. Ideális esetben a páratartalom otthon kell lennie a 30 és 50 százalék. Páratartalom, amely túl alacsony vagy túl magas problémákat okozhat.

A legjobb módja, hogy teszteljék a páratartalom a házban van egy páratartalom. Ez az eszköz, amely úgy néz ki, mint egy hőmérő méri a nedvesség mennyisége a levegőben. Higrométerek megvásárolhatók a hardver boltokban és áruházakban. Ha vásárol egy párásító, fontold meg az egyik egy beépített páratartalom (légnedvesség), amely fenntartja a páratartalom egy egészséges tartományban.

Ha Ön vagy gyermeke asztmája vagy allergiája, beszéljen orvosával, mielőtt a párásító. Megnövekedett páratartalom megkönnyítheti légzés a gyermekek és felnőttek, akik asztmában vagy allergiás, különösen a légúti fertőzés, mint a hideg. De piszkos köd vagy nagyobb növekedést allergének által okozott magas páratartalom kiválthatja vagy súlyosbíthatja az asztma és az allergia tüneteit.

Ahogyan a levegő, ami száraz lehet a probléma, így lehet, hogy a levegő túl nedves. Amikor a páratartalom túl magas lesz – közös nyári hónapokban – ez egy jó ötlet, hogy tegyen lépéseket, hogy csökkentsék a beltéri nedvességet. Kétféle módon lehet csökkenteni a páratartalmat

Dirty tározók és szűrők párásítók gyorsan szaporodnak a baktériumok és a penész. Dirty párásítók különösen problematikus az asztmában és az allergiák, de még az egészséges emberek párásítók képesek kiváltani influenza-szerű tünetek, vagy akár a tüdőt érintő fertőzések, amikor a szennyezett köd, vagy gőz kerül a levegőbe. Gőz párologtatók vagy elpárologtató kevésbé valószínű, hogy kiadja levegőben terjedő allergének, mint amennyi hűvös köd párásítók.

Annak érdekében, hogy párásító mentes a káros penész, gombák és baktériumok, kövesse az útmutatót a gyártó által ajánlott. Ezek a tippek hordozható párásító is segíthet

keresse fel orvosát