növekedés és fejlődés, a 12 éves és 24 hónapos, rendszeres szűrések

Rutin jól gyerek látogatások általában a tervek folyamán többször korosztály 12-24 hónap. Ezek a látogatások lehetővé teszik a gyermek kezelőorvosával, hogy szorosan figyelemmel kíséri a gyermek általános egészségi és fejlesztés. Ön is tud további kérdései van ezen látogatások során.

Minden számában a magazin, kérünk szakértők válaszolni az olvasók kérdéseire a legkülönbözőbb témájú, köztük a legrégebbi – és legbecsesebb – orvosi mítoszok odakint. A mi november-december 2011 kérdés, megkérdeztük Michael Wahl, MD, orvosi igazgatója az Illinois Poison Center, Chicago, a relatív kockázat az evés mikulásvirág; K: Én mindig azt hallottam, hogy a mikulásvirág mérgező a gyerekek és a háziállatok. A férjem azt mondja, hogy a sületlenség. Ki jobb; Mint a karácsony …

Rendszeres szűrések egy jó ideje, hogy kérdezze bármilyen kérdése vagy megvitatni a növekedés és a fejlesztési kérdésekben. Továbbá, beszélni a gyermek új készségek, mint a séta, egy kanál segítségével, illetve kombinálja szavak. Ez segíthet, hogy menjen a gyermek szűrés egy előkészített kérdések listáját (Mi az a PDF dokumentumot?).