Nem baj, hogy azt nem

Nem érzi magát kínos körülbelül nemet mond szex vagy csók, érintés vagy más szexuális tevékenység. “Nem” fontos szó a szex és a kapcsolatok. Tudja meg, hogyan lehet nemet mondani.

első szerelem

Senkinek nincs joga, hogy úgy megy tovább, mint azt szeretnénk, hogy. Arra is van minden joga nemet mondani, bármikor, bárki maga a. Ha azt szeretnénk, hogy a szex, de a barátja vagy barátnője vagy barátja nem, akkor tiszteletben kell tartania az érzéseit.

Azt hihetnénk, hogy abból, amit hallasz a barátok, hogy a fiatalok is a szex. De az átlagos életkor a szex az első alkalommal 16, és nem mindenki csinálja ebben a korban.

Első alkalommal, vagy sem

Egyesek várni, amíg ők idősebbek, így nem te vagy az egyetlen, mondom, nem. Akkor is, ha már volt szexuális előtt, ez nem jelenti azt, hogy újra meg újra. Ez rajtad múlik, hogy minden egyes alkalommal.

Ha találkozol valakivel úgy tetszik, ez eltarthat hetekig, hónapokig, vagy akár évekig is, mielőtt te is készen áll a szexre. Lassíts, és átgondolni az érzéseit, valamint az övék. Soha rohan, vagy tolja egymást bele.

Próbálja beszél a kapcsolatot. Kommunikáció segít tudja, mikor eljön az ideje, és pontosan tudja, hogy hogyan érzi magát a két, hanem találgatás.

Azok, akik szeretnék, hogy a szex lehet mondani a dolgokat, hogy meg kell kérni az ágyba. Íme néhány ötlet, hogy mit lehet mondani cserébe

Azt mondják: “Ne kedve velem?” Azt mondja: “Igen, de én tisztelem is”, vagy “Te gyönyörű, de szeretném tudni, hogy jobb.”

Azt mondják: “A barátaim hiszem, megtettem már.” Azt mondja: “Nem tudom, mi a legjobb nekünk”, vagy “Meg kell többet törődnek, amit gondolok.”

Hogyan mondj nemet

Azt mondják: “Nem kell, hogy használjon óvszert.” Azt mondja: “Nem vagyok kész arra, hogy a szülő és a nem akarom kockáztatni a fertőzés.”

Azt mondják: “Nézzük csak essünk túl rajta.” Azt mondja: “Ha megvárjuk, amíg készen vagyunk, hogy lesz sokkal jobb.”

Azt mondják: “Ha szerettek engem, amiért érdemes csinálni.” Azt mondja: “Ez azért van, mert szeretlek, hogy szeretnék várni”, vagy “Ha szeretnétek engem, hogy nem azt mondják, hogy”.

Azt mondják: “Ha nem teszünk meg hamarosan, én felrobban!” Azt mondod: “Meg kell biológia órákat … ez nem rossz, hogy várjon.”

Azt mondják: “De te 16.” Azt mondja: “Csak azért, mert jogi nem jelenti azt, hogy. Én döntöm amikor készen állok.”

Gyakorold nemmel

Ha mindketten egyetértünk, hogy a szex, győződjön meg arról, hogy a

Lehet, hogy furcsán hangzik, de próbáld gyakorló nemmel

vagy egyszerűen

Ha nem szeretné, hogy a szex, aki igazán szeret akkor tiszteletben tartom a döntését, még akkor is, ha már volt szexuális kapcsolata előtt.

Ha a barátja vagy barátnője azt mondja, valami ilyesmit: “Ha szeretnétek engem azt csinálni”, nem tartoznak hozzá – ez az érzelmi zsarolás. Bármennyire szereted vagy, mint ők, akkor nem kell, hogy a szex velük bizonyítani.

A szexuális zaklatás terjedhet megfelelő megható életveszélyes támadást. Ez egy mítosz, hogy a nemi erőszak áldozata mindig nézd kopott és sérült. A szexuális zaklatás nem hagy látható jeleit, de ez akkor is egy bűncselekmény.

Az áldozatok nagy valószínűséggel a fiatal nők 16 éves a 24. De a férfiak és a nők minden korban, faj, képesség vagy szexualitás is bántalmazták.

szexuális zaklatás

Ez lehet egy idegen vagy, sokkal valószínűbb, hogy valaki tudja. Ez lehet egy partner, volt partner, férj, rokon, barát vagy kolléga. Ne félj segítséget kérni.

Tudja meg, hol kaphat segítséget, miután a szexuális zaklatás.

A családon belüli erőszak az, amikor egy ember egy kapcsolatban visszaélésszerű másik felé. Ez lehet érzelmi, fizikai vagy szexuális bántalmazás, beleértve a kényszer, a szexuális aktivitás ellen is. Help elérhető, ha ez történt veled.

Kitalál

01/10 /

01/10 /

A családon belüli erőszak

Szolgáltatások

Elhelyezkedés

Te teszed a egészségügyi kockázat?

Nézze, hogy többet tudjon nemi úton terjedő betegségek

Watch tizenéves beszélni felnövő

Dolog, hogy fontolja meg, ha még nem gondolkodik a szex, köztük 10 kérdéseket feltenni magadnak, és minden a biztonságosabb szexről

Szolgáltatások az Ön közelében

Eszközök támogatása

Hol kap szexuális egészségi segítségével sürgősen, beleértve a tanácsadást, hogy mit tegyen, miután a védekezés nélküli szex vagy nemi erőszak

Ön készen áll a szexre?

Segítségre most?