magas koleszterinszint: egészséges ételek – téma áttekintése

Az egészséges táplálkozás élelmiszerek segíthet alacsonyabb a magas koleszterinszint. Sokan, akiknek a koleszterin magas, mert esznek túl sok zsíros ételeket képesek csökkenteni a koleszterin diétával változásokat.

Ha van egy csomó elveszíteni előtt üti a cél súly, a siker időt vesz igénybe. Itt egy győzelem karnyújtásnyira – elveszíti 5% -át a teljes tömeg lecsökkenti a szívrohamon vagy stroke. Ha igen, you’l; Csökkentse a triglicerid szintet, mint 20; Vágja LDL “rossz” koleszterin 15; Növelje HDL “jó” koleszterin 8%

Kerülje el, ahol friss zöldségek vajjal vagy sajttal.

Kerüljük csomagolt desszertek, különösen azok, pálma-, kókuszdió-olaj.

Néhány margarin spread segíthet csökkenteni a koleszterinszintet. Ezek margarinok tartalmazhatnak sztanol vagy szterolészterek Facellulózból vagy szójaolaj.

Ezek margarinok segíthet csökkenteni a koleszterinszintet, különösen az emberek, akik a magas koleszterinszint vagy, akik fogyasztanak túl sok zsír a diétát. Dolgoznak gátolja a koleszterin felszívódását a belekben, és amihez a legjobban más terápiákkal kombinálva, beleértve az orvostudományt, a koleszterinszint csökkentésére.

\ ‘Ll talál tippeket és trükköket, valamint a legfrissebb híreket és kutatások koleszterin.

Az a szint jelenleg

Gratulálok! Az összkoleszterin szint a kívánatos tartományban, és milyen szinten a “rossz” LDL-koleszterin optimális.

Gratulálok! Az összkoleszterin szint a kívánatos tartományban, és milyen szinten a “rossz” LDL-koleszterin közel optimális.

Fehér hús csirke és pulyka (távolítsuk el a bőrt étkezés előtt, sovány húst, mint a kerek, bélszín, és extra sovány darált méh, Friss halak és kagylók (nem vernek, vagy megsütjük, csülök, lapocka és tenderloi; száraz bab és a borsó

Teljes kiőrlésű kenyér és bagel; Puha kukorica tortilla, alacsony zsírtartalmú tortilla, és teljes kiőrlésű tortilla; Teljes kiőrlésű kekszet és szóda cracker; Zabpehely és más magas rosttartalmú, alacsony cukor, gabona, Barna rizs és teljes kiőrlésű tészta

Az összkoleszterin szint a kívánatos tartományban, de a szintet a “rossz” LDL-koleszterin borderline magas. Ha az LDL megy magasabb, az összkoleszterin szintet válhat Borderline magas. Tekintsük mennyiségének csökkentésével élelmiszerek eszel telített zsírok és a fizikai aktivitás növelésére. Ha még több testmozgás, a szint a “jó” HDL-koleszterin szintje megemelkedhet, ami szintén segít megőrizni a LDL és az összkoleszterin kordában.

Az összkoleszterin szint a kívánatos tartományban, de a szintet a “rossz” LDL-koleszterin magas. Ez azt jelentheti, hogy a szint a nagy sűrűségű lipoprotein (HDL), vagy a “jó” koleszterin, túl alacsony. A legjobb, ha van egy magas szintű “jó” HDL és az alacsony szintű “rossz” LDL. A HDL segít megőrizni az LDL szintet ellenőrizni. Kérdezze meg orvosát, a HDL szintet. Ha a HDL szintje alacsony, növeli a fizikai aktivitás növeli, ami segít csökkenteni a LDL szintet.

Az összkoleszterin szint a kívánatos tartományban, de a szintet a “rossz” LDL-koleszterin nagyon magas. Ez azt jelentheti, hogy a szint a nagy sűrűségű lipoprotein (HDL), vagy a “jó” koleszterin, túl alacsony. A legjobb, ha van egy magas szintű “jó” HDL és alacsony a “rossz” LDL mert a HDL segít megőrizni az LDL szintet ellenőrizni. Kérdezze meg orvosát, a HDL szintet. Ha a HDL szintje alacsony, növeli a fizikai aktivitás növeli, ami segít csökkenteni a LDL szintet.

Az összkoleszterin szint Borderline magas, de szerencsére a szintet a “rossz” LDL-koleszterin optimális. Ez azt jelenti, hogy van egy magas szintű, nagy sűrűségű lipoprotein, vagy “jó” HDL koleszterin, amely véd a szívbetegség. Vagy lehet más nem mért emelkedése az LDL-szerű részecskék, amelyek növelhetik a szívbetegségek. Az LDL szint is lehet optimális, ha sztatint szed gyógyszert. Kérjük, kérdezze meg kezelőorvosát, hogy a teljes lipid profil és nézd meg, akkor szükség lehet további kezelésre. Időközben további információkat talál ‘s koleszterin Health Center.

Az összkoleszterin szint Borderline magas, de szerencsére a szintet a “rossz” LDL-koleszterin közel optimális. Ez azt jelenti, hogy van egy magas szintű, nagy sűrűségű lipoprotein, vagy “jó” HDL koleszterin, amely véd a szívbetegség. Vagy lehet más nem mért emelkedése az LDL-szerű részecskék, amelyek növelhetik a szívbetegségek. Az LDL szint is lehet optimális, ha sztatint szed gyógyszert. Kérjük, kérdezze meg kezelőorvosát, hogy a teljes lipid profil és nézd meg, akkor szükség lehet további kezelésre. Időközben további információkat talál ‘s koleszterin Health Center.

Az összkoleszterin szint Borderline magas. A szint a “rossz” LDL-koleszterin Borderline magas is. Azon dolgozunk, hogy hozza le a teljes koleszterin csökkenti az LDL-koleszterin szintjét. Megteheti ezt gyakorlása egyre kevesebbet egyen telített zsírok. Ellenőrizze élelmiszerek címkéin!

Az összkoleszterin szint Borderline magas. A szint a “rossz” LDL-koleszterin magas. Azon dolgozunk, hogy hozza le a teljes koleszterin csökkenti az LDL-koleszterin szintjét. Megteheti ezt gyakorlása egyre kevesebbet egyen telített zsírok. Ellenőrizze élelmiszerek címkéin!

Az összkoleszterin szint Borderline magas. De a szintet a “rossz” LDL-koleszterin nagyon magas. Azon dolgozunk, hogy hozza le a teljes koleszterin csökkenti az LDL-koleszterin szintjét. Megteheti ezt gyakorlása egyre kevesebbet egyen telített zsírok. Ellenőrizze élelmiszerek címkéin!

A teljes koleszterin magas, de a szintet a “rossz” LDL-koleszterin optimális. Ez azt jelenti, hogy van egy magas szintű, nagy sűrűségű lipoprotein, vagy “jó” HDL koleszterin, amely véd a szívbetegség. Vagy lehet megemelkedett másodlagos lipidek, mint például a nem-HDL-részecskék, amelyek növelik a szívbetegségek kockázatát. Az LDL szint is lehet optimális, ha sztatint szed gyógyszert. Kérjük, kérdezze meg kezelőorvosát, hogy a teljes lipid profil és nézd meg, akkor szükség lehet további kezelésre. Időközben további információkat talál ‘s koleszterin Health Center.

A teljes koleszterin magas, de a szintet a “rossz” LDL-koleszterin közel optimális. Ez azt jelenti, hogy van egy magas szintű, nagy sűrűségű lipoprotein, vagy “jó” HDL koleszterin, amely véd a szívbetegség. Vagy lehet megemelkedett másodlagos lipidek, mint például a nem-HDL-részecskék, amelyek növelik a szívbetegségek kockázatát. Az LDL szint is lehet optimális, ha sztatint szed gyógyszert. Kérjük, kérdezze meg kezelőorvosát, hogy a teljes lipid profil és nézd meg, akkor szükség lehet további kezelésre. Időközben további információkat talál ‘s koleszterin Health Center.

Az összkoleszterin szintje magas. A szint a “rossz” LDL-koleszterin Borderline magas. Azon dolgozunk, hogy hozza le a teljes koleszterin csökkenti az LDL-koleszterin szintjét. Megteheti ezt gyakorlása egyre kevesebbet egyen telített zsírok. Ellenőrizze élelmiszerek címkéin!

Az összkoleszterin szintje magas. A szint a “rossz” LDL-koleszterin magas is. Azon dolgozunk, hogy hozza le a teljes koleszterin csökkenti az LDL-koleszterin szintjét. Megteheti ezt gyakorlása egyre kevesebbet egyen telített zsírok. Ellenőrizze élelmiszerek címkéin! Ha küzd, hogy hozza le az összkoleszterin és az LDL-koleszterin-szint, orvosa gyógyszereket, mint például a sztatinok. Következő gyógyszerek, étrend és a testmozgás utasításokat kell eredményeznie fejlesztéseket.

Az összkoleszterin szintje magas, és milyen szinten a “rossz” LDL-koleszterin nagyon magas. Azon dolgozunk, hogy hozza le a teljes koleszterin csökkenti az LDL-koleszterin szintjét. Megteheti ezt gyakorlása egyre kevesebbet egyen telített zsírok. Ellenőrizze élelmiszerek címkéin! Ha küzd, hogy hozza le az összkoleszterin és az LDL-koleszterin-szint, orvosa sztatinok vagy egyéb koleszterinszint-csökkentő gyógyszerek.

Megtalálja tippeket és trükköket, valamint a legfrissebb híreket és kutatások koleszterin.

Zsírmentes vagy alacsony zsírtartalmú mil; Zsírmentes vagy alacsony zsírtartalmú joghurt, kevés hozzáadott Suga; Sajt, amely alacsony zsírtartalmú vagy nonfa; Egg helyettesítő és tojásfehérje; Margarin vagy elterjedt nélkül transzzsírok (általában lágy vagy folyékony margarin, alacsony zsírtartalmú fagylalt vagy fagyasztott joghurtot

Friss gyümölcsök, mint az alma, banán, narancs, körte; Friss zöldségek, mint a sárgarépa, zöldség, paprika, és broccol; Fagyasztott zöldség, vagy konzerv zöldségek hozzáadott sal; Fagyasztott vagy konzerv gyümölcsök, hozzáadott cukor nélkül, vagy könnyű szirupban vagy gyümölcslé

Zsírszegény vagy zsírmentes salátaöntet; Csökkentett zsírtartalmú mayonnais; Repce, mogyoró, vagy olíva oi; Természetes mogyoróvaj (nem hidrogénezett olaj)