limbitrol ds

Az antidepresszánsok fokozott kockázata az öngyilkossági gondolatok és viselkedés a gyermekek, serdülők és fiatal felnőttek rövid távú vizsgálatokban súlyos depresszióban (MDD) és egyéb pszichiátriai betegségek kezelésére. Rövid távú vizsgálatok nem mutattak fokozott kockázatának szuicidalitás antidepresszánsokkal a placebóhoz képest a felnőttek túl 24 éves, és ott volt a kockázat csökkentéséhez antidepresszánsokkal a placebóhoz képest a felnőttek 65 éves és idősebb. Ez a kockázat egyensúlyban kell lennie a klinikai igény. Betegeket megfigyelés szoros klinikai rosszabbodás, az öngyilkossági hajlam, vagy szokatlan magatartásbeli változások. A családok és a gondozók figyelmét fel kell hívni, hogy szükség van a szoros megfigyelés és a kommunikáció a gyógyszert felíró orvosnak. Nem engedélyezett a gyermekkorú betegeknél.

Használja a Limbitrol DS

Terápiás Osztály: triciklikus antidepresszáns / benzodiazepinantagonisták kombinált

Farmakológiai Osztály: benzodiazepin, Long Acting

Ez a gyógyszer csak az orvosával receptet.

Annak eldöntésében, hogy egy gyógyszer, a kockázatokat figyelembe a gyógyszer mérlegelni kell a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. Mert ezt a gyógyszert, a következőket kell figyelembe venni

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a ezt a gyógyszert, vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Megfelelő vizsgálatok eddig elvégzett mérések nem mutattak előny, hogy chlordiazepoxide és amitriptilin kombináció gyermekekben a depresszió. Tanulmányok kimutatták, hogy egyes gyerekek, tizenévesek és fiatal felnőttek gondolni öngyilkosság vagy öngyilkossági kísérlet, amikor a gyógyszer szedését. Emiatt toxicitás, gyermekkorban alkalmazása nem javasolt.

Megfelelő vizsgálatok során eddig nem bizonyították geriátria-specifikus problémák, amelyek korlátozzák a hasznosságát chlordiazepoxide és amitriptilin kombináció az idősek. Azonban idős betegeknél nagyobb valószínűséggel korfüggő máj, vese vagy szív problémák, amelyek módosítására lehet szükség a dózis kapó betegek chlordiazepoxide és amitriptilin pályára.

Használata előtt Limbitrol DS

Nincsenek megfelelő vizsgálatok nőknél meghatározására újszülött kockázatát, ha ezt a gyógyszert szoptatás alatt. Mérjük le a potenciális előnyök és a potenciális kockázatok, mielőtt ezt a gyógyszert szoptatás alatt.

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Ha ezt a gyógyszert szedi, akkor különösen fontos, hogy az egészségügyi szakember tudja, ha szed az alább felsorolt ​​gyógyszerek. Az alábbi kölcsönhatásokról kiválasztott alapján potenciális jelentőségét, és nem feltétlenül teljes körű.

Ezzel a gyógyszert az alábbi gyógyszerek nem ajánlott. Orvosa dönthet úgy, hogy nem bánik veled ezt a gyógyszert, vagy megváltoztatni a másik gyógyszer szedése.

Ezzel a gyógyszert az alábbi gyógyszerek általában nem javasolt, de szükség lehet bizonyos esetekben. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Ezzel a gyógyszert az alábbi gyógyszerek okozhatnak fokozott kockázata bizonyos mellékhatásokat, de a két gyógyszer lehet a legjobb kezelés az Ön számára. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Az alábbi kölcsönhatásokról kiválasztott alapján potenciális jelentőségét, és nem feltétlenül teljes körű.

Ezzel a gyógyszert az alábbi általában nem ajánlott, de nem lehet elkerülni bizonyos esetekben. Ha együtt használják, az orvos módosíthatja az adagot, vagy hogy milyen gyakran használja ezt a gyógyszert, vagy kapsz különleges utasításokat az élelmiszer, alkohol, vagy a dohány.

Ezzel a gyógyszert a következők közül bármelyik okozhat fokozott kockázata bizonyos mellékhatásokat, de elkerülhetetlen lehet bizonyos esetekben. Ha együtt használják, az orvos módosíthatja az adagot, vagy hogy milyen gyakran használja ezt a gyógyszert, vagy kapsz különleges utasításokat az élelmiszer, alkohol, vagy a dohány.

A jelenléte más egészségügyi problémák befolyásolhatják a gyógyszer alkalmazásával kapcsolatban. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

Ez a rész tájékoztatást nyújt a helyes használata számos tartalmazó termékek klórdiazepoxid és amitriptilin. Lehet, hogy nem kifejezetten a Limbitrol DS. Kérjük, olvassa el gondosan.

Csökkentésére gyomorpanaszok, hogy ezt a gyógyszert közvetlenül étkezés után vagy étkezés közben, kivéve, ha az orvos által elmondottaknak megfelelően szedje, hogy azt éhgyomorra.

Néha ezt a gyógyszert kell venni néhány hétig, mielőtt jobban érzi magát. Orvosa ellenőrizni kell a haladást rendszeres látogatások.

Vedd ezt a gyógyszert csak az orvos utasítása szerint. Ne vegyen be több belőle, ne vegye meg gyakrabban, és nem veszik, hogy hosszabb ideig, mint amennyit orvosa rendelt. Ha túl sok készül, akkor növelheti a nemkívánatos hatások vagy válnak szokásformáló (ami szellemi vagy fizikai függőség).

Ha úgy gondolja, ez a gyógyszer nem működik megfelelően, miután vette egy pár hétig, nem növeli az adagot. Ehelyett, kérdezze meg kezelőorvosát.

Az adagot ebből a gyógyszerből különböző lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. A következő adatok csak az átlagos adag ilyen gyógyszer. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Ha kihagyott egy adagot ebből a gyógyszerből, hagyja ki az elfelejtett adagot, és térjen vissza a szokásos adagoláshoz. Ne vegyen be dupla adagot.

Tárolja a gyógyszert egy zárt tartályban szobahőmérsékleten, hőtől, nedvességtől, és közvetlen fény. Tartsa a fagytól.

Helyes használata chlordiazepoxide és amitriptilin

Gyerekektől távol tartandó.

Ne tartsa elavult gyógyszer vagy gyógyszer nincs többé szükség.

Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, hogyan kell megsemmisíteni a gyógyszer nem használ.

Nagyon fontos, hogy az orvos ellenőrizze a haladást rendszeres látogatások lehetővé dózismódosítás és segít csökkenteni a mellékhatásokat.

Ne szedje chlordiazepoxide és amitriptilin kombinációban, vagy 14 napon belül, hogy egy gyógyszer monoamin-oxidáz (MAO) gátló aktivitást (pl isocarboxazid [Marplan®] fenelzint [Nardil®] prokarbazint [Matulane®], szelegilint [Eldepryl®] vagy tranilcipromin [Parnate®]). Ne szedje a MAO-gátló 14 napon belül figyelembe chlordiazepoxide és amitriptilin pályára. Ha igen, akkor alakulhat ki rendkívül magas vérnyomás, vagy görcsök (görcsrohamok).

Ne hagyja abba a gyógyszer szedését anélkül, hogy először beszélt kezelőorvosával. Orvosa, hogy csökkentse fokozatosan az összeget, amit használ a leállítás előtt teljesen. Ez segíthet abban, hogy egy esetleges súlyosbodása állapotát és csökkenti a megvonási tünetek, mint a fejfájás, hányinger és / vagy általános rossz közérzet.

Ez a gyógyszer növeli a hatását az alkohol és más központi idegrendszeri depresszáns (olyan gyógyszerek, amelyek lassítják az idegrendszert, esetleg aluszékonyságot is okozó). Néhány példa a központi idegrendszeri depresszáns antihisztaminok vagy gyógyszer szénanátha, egyéb allergiák, vagy megfázás nyugtatók, nyugtatók, illetve alvás gyógyszert; vényköteles fájdalomcsillapítót vagy narkotikumok, barbiturátok, gyógyszer rohamok izomlazítók, vagy érzéstelenítők, köztük a fogászati ​​érzéstelenítő. Ez a hatás az utolsó néhány nappal azután, hogy hagyja abba a gyógyszer szedését. Kérdezze meg orvosát, mielőtt bármilyen a fenti használata közben ezt a gyógyszert.

Mielőtt bármilyen orvosi vizsgálatok, mondja az orvos a felelős, hogy ezt a gyógyszert szedi. Az eredmények a metyrapont teszt hatással lehet ezt a gyógyszert.

Óvintézkedések használat közben Limbitrol DS

Klórdiazepoxid és amitriptilin kombinációja okozhat néhány ember, hogy izgatott, ingerlékeny, vagy jelenítse meg más rendellenes viselkedést. Ez is okozhat néhány ember, hogy az öngyilkossági gondolatok és tendenciák vagy arra, hogy többet nyomott. Ha a gyermek, vagy a gondozó bármelyikét észleli ezeket a mellékhatásokat, értesítse orvosát.

Mielőtt bármilyen sebészeti beavatkozás, fogászati ​​kezelés, vagy sürgősségi ellátást, mondja az orvos vagy a fogorvos feladata, hogy használja ezt a gyógyszert. Figyelembe klórdiazepoxid és amitriptilin kombinált gyógyszerekkel együtt, amelyek során sebészeti vagy fogászati ​​vagy sürgősségi kezelések fokozhatják a központi idegrendszeri depresszív hatást.

Ez a gyógyszer okozhat néhány ember, szédülést, szédülés, álmosság, vagy csökkenti az éberséget, mint általában. Még ha lefekvéskor, előfordulhat, hogy bizonyos embereket, hogy Álmos vagy csökkenti az éberséget a felmerülő. Győződjön meg arról, hogyan reagál a ezt a gyógyszert, mielőtt gépjárművet vezetne, gépeket használ, vagy bármi mást, ami veszélyes lehet, ha szédül, vagy nem éber.

Rosszullétet, szédülést, vagy ájulás fordulhat elő, amikor felkel a fekvő vagy ülő helyzetben. Felállt, lassan segíthet. Ha ez a probléma továbbra is fennáll, vagy rosszabbodik, kérdezze meg orvosát.

Klórdiazepoxid és amitriptilin kombinációja okozhatja a szájszárazság. Mert átmeneti mentességet, használjon cukormentes édességet vagy gumi, olvad bit jég a szájában, vagy használja a nyál helyettesíti. Azonban, ha a száj továbbra is úgy érzi, száraz több mint 2 hétig, kérdezze meg orvos vagy fogorvos. Folytatva a szájszárazság fokozhatja a fogászati ​​betegségek, köztük a fogszuvasodás, az ínysorvadás, és gombás fertőzések.

Klórdiazepoxid és amitriptilin kombinációja okozhatja a bőr sokkal érzékenyebb a napfényre, mint az normálisan. Napfényt, akár rövid ideig okozhat bőrkiütés, viszketés, bőrpír vagy elszíneződés a bőrön, vagy súlyos leégés. Amikor elkezdi szedni ezt a gyógyszert

Ha van egy súlyos reakció a nap, kérdezze meg orvosát.

Limbitrol DS Side Effects

Limbitrol DS (amitriptilin / chlordiazepoxide)

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Kérdezze meg kezelőorvosát, mihelyt lehetséges, ha az alábbi mellékhatások fordulnak elő

Egyes mellékhatások léphetnek fel, melyek általában nem igényelnek orvosi figyelmet. Ezek a mellékhatások elmúlnak a kezelés során, mint a szervezet alkalmazkodik a gyógyszerhez. Továbbá, az egészségügyi szakember tudja, hogy meséljek módja, hogy megakadályozzák vagy csökkentik bizonyos ezeket a mellékhatásokat. Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, ha az alábbiak bármelyikét mellékhatások tovább tartanak vagy kellemetlenné válnak, vagy ha bármilyen kérdése van rájuk

Miután hagyja abba a gyógyszer, akkor még olyan mellékhatásokat okoz, hogy szükség van a figyelmet. Ez alatt az idő alatt, kérdezze meg orvosát, ha azt veszi észre, a következő mellékhatásokat

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.

Elérhetőség Rx vényköteles

Terhesség N kategória nem osztályozott

CSA 4. melléklet Néhány potenciális visszaélési

Jóváhagyás előzményei naptár Drug történelem FDA

Szorongás Xanax, Lexapro, Cymbalta, alprazolam, atenolol, lorazepámmal hidroxizin, escitalopram, Ativan, venlafaxin, duloxetin, diazepam

Depresszió Xanax, trazodon, citalopram, szertralin, Zoloft, Lexapro, Cymbalta, Prozac, Wellbutrin, Celexa, alprazolam, amitriptilin