lidokain és hidrokortizon (helyi alkalmazás útvonal, rektális) megfelelő használata

Adagoló

kihagyott adag

Használja ezt a gyógyszert pontosan az orvos utasítása szerint. Ne használja semmilyen más feltétel ellenőrzése nélkül orvosával. Ez a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat, ha túl sokat használják, mert több is szívódik fel a szervezetbe a bőrön keresztül.

Mosson kezet szappannal és vízzel használata előtt és után ezt a gyógyszert.

Hacsak másképpen nem az orvos utasítása szerint, nem kell alkalmazni ezt a gyógyszert, a nyílt sebek, égési sérülések, vagy törött vagy gyulladt bőrt.

Ezt a gyógyszert csak akkor kell használni a problémákat, hogy az orvos kezelni. Beszélje meg orvosával, mielőtt azt más problémák, különösen, ha úgy gondolja, hogy egy fertőzés jelen lehet. Ez a gyógyszer nem adható kezelésére használt bizonyos fajta bőrfertőzések vagy súlyos problémák, mint például a súlyos égési sérüléseket.

Legyen óvatos, nehogy bármilyen ezen gyógyszer a orr, száj, fül, és különösen a szemét, mert ez okozhat súlyos szem irritációt. Ha bármely gyógyszer nem kap ezeken a területeken, mossa le a területet bő vízzel legalább 15 percen keresztül, és kérdezze meg orvosát azonnal.

Tárolás

Ahhoz, hogy a Anamantle® HC kit

Az adagot ebből a gyógyszerből különböző lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. A következő adatok csak az átlagos adag ilyen gyógyszer. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Ha kihagyott egy adagot ebből a gyógyszerből, vegye be minél hamarabb. Azonban, ha már majdnem eljött a következő adag, hagyja ki az elfelejtett adagot, és térjen vissza a szokásos adagoláshoz.

Tárolja a gyógyszert egy zárt tartályban szobahőmérsékleten, hőtől, nedvességtől, és közvetlen fény. Tartsa a fagytól.

Gyerekektől távol tartandó.

Ne tartsa elavult gyógyszer vagy gyógyszer nincs többé szükség.

Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, hogyan kell megsemmisíteni a gyógyszer nem használ.