lexxel

Használja a Lexxel

Ha alkalmazható terhességben a terhesség második és harmadik trimeszterében, ACE-gátlók okozhat sérülést vagy akár halált is, hogy a fejlődő magzatra. A terhesség kimutatható, enalapril-maleát / felodipin abba kell hagyni a lehető leghamarabb.

Az ACE-gátlók okozhat sérülést vagy halált a fejlődő magzatnak, ha használják a terhesség második és harmadik trimeszterében. Leállítása terápia a lehető leghamarabb, ha a terhesség érzékel.

Használata előtt Lexxel

Terápiás Osztály: ACE-gátló / kalciumcsatorna-blokkoló kombináció

Farmakológiai Osztály: Enalapril

Kémiai Osztály: Dihidropiridin

A magas vérnyomás növeli a munkateher a szív és az artériák. Ha ez továbbra is hosszú ideig, a szív és az artériák nem működik megfelelően. Ez károsíthatja az ereket az agy, a szív és a vesék, ami a stroke, szívelégtelenség, vagy veseelégtelenség. A magas vérnyomás is növelheti a szívroham kockázatát. Ezek a problémák lehetnek kisebb valószínűséggel fordulhat elő, ha a vérnyomás szabályozása.

A pontos módja, amelyben ez a gyógyszer hatását nem ismert. Enalapril egy olyan típusú gyógyszer ismert, mint egy angiotenzin-konvertáló enzim (ACE) gátló. Gátolja egy enzim a szervezetben, ami szükséges a termelő olyan anyag, amely a vérerek húzza. A felodipin egy olyan típusú gyógyszer ismert, mint a kalcium-csatorna blokkoló. A kalcium csatorna blokkoló anyagok befolyásolják a kalcium bejutását a sejtekbe, a szív és az erek. Az intézkedések a két gyógyszer erek ellazulnak, csökkenti a vérnyomást, és növeli a kínálat a vér és az oxigén a szív.

Helyes használata Lexxel

Ez a gyógyszer volt elérhető az orvos előírása szerint.

Enalapril és felodipin kombináció megszűnt a gyártó által július 2, 2008.

Annak eldöntésében, hogy egy gyógyszer, a kockázatokat figyelembe a gyógyszer mérlegelni kell a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. Mert ezt a gyógyszert, a következőket kell figyelembe venni

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a ezt a gyógyszert, vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Tanulmányok A gyógyszerről volna tenni csak a felnőtt betegek, és nincs külön információ összehasonlításával használata enalapril és felodipin gyermekek használatára más korcsoportokban.

Bár ez a gyógyszer nem kimutatták, hogy a különböző mellékhatások, vagy probléma az idős emberek, mint ez a felnőtteknél, a vérben a felodipin komponens növelhető az idősek.

Nincsenek megfelelő vizsgálatok nőknél meghatározására újszülött kockázatát, ha ezt a gyógyszert szoptatás alatt. Mérjük le a potenciális előnyök és a potenciális kockázatok, mielőtt ezt a gyógyszert szoptatás alatt.

Ezzel a gyógyszert az alábbi gyógyszerek általában nem javasolt, de szükség lehet bizonyos esetekben. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Ezzel a gyógyszert az alábbi gyógyszerek okozhatnak fokozott kockázata bizonyos mellékhatásokat, de a két gyógyszer lehet a legjobb kezelés az Ön számára. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Beszélje meg az egészségügyi szakembert a használatát a gyógyszert étellel, alkohollal, vagy dohányt.

Ezzel a gyógyszert a következők közül bármelyik okozhat fokozott kockázata bizonyos mellékhatásokat, de elkerülhetetlen lehet bizonyos esetekben. Ha együtt használják, az orvos módosíthatja az adagot, vagy hogy milyen gyakran használja ezt a gyógyszert, vagy kapsz különleges utasításokat az élelmiszer, alkohol, vagy a dohány.

A jelenléte más egészségügyi problémák befolyásolhatják a gyógyszer alkalmazásával kapcsolatban. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

Vedd ezt a gyógyszert pontosan az orvos utasítása szerint, ugyanabban az időben minden nap. Ne vegyen be több belőle, és ne vegyen be többet irányul.

A tablettákat egészben, törés nélkül, aprítás, vagy rágás őket.

Ha a felodipin venni grapefruitlé, annak hatása növelhető. Kérdezze meg orvosát, mielőtt elkezdi szedni ezt a gyógyszert, grapefruit levet.

Az adagot ebből a gyógyszerből különböző lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. A következő adatok csak az átlagos adag ilyen gyógyszer. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Ha kihagyott egy adagot ebből a gyógyszerből, pótolja, amilyen hamar csak lehetséges. Azonban, ha már majdnem eljött a következő adag, hagyja ki az elfelejtett adagot, és térjen vissza a szokásos adagoláshoz. Ne vegyen be dupla adagot.

Óvintézkedések használat közben Lexxel

Tárolja a gyógyszert egy zárt tartályban szobahőmérsékleten, hőtől, nedvességtől, és közvetlen fény. Tartsa a fagytól.

Gyerekektől távol tartandó.

Ne tartsa elavult gyógyszer vagy gyógyszer nincs többé szükség.

Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, hogyan kell megsemmisíteni a gyógyszer nem használ.

Nagyon fontos, hogy az orvos ellenőrizze a haladást rendszeres látogatások. Ez lehetővé teszi, hogy az orvos, hogy ellenőrizze, hogy a gyógyszer megfelelően működik, hogy ellenőrizze a nemkívánatos hatások, illetve módosítani a dózist, ha szükséges.

Ha úgy gondolja, hogy esetleg terhes lesz, kérdezze meg orvosát azonnal. A gyógyszer alkalmazásával kapcsolatban, különösen a második és harmadik trimeszterében (az első 3 hónapban), súlyos sérülést okozhat, vagy akár halált is okozhat a születendő gyermekre.

Ne vegyen be semmilyen más gyógyszert, kálium-kiegészítők, illetve sópótlók tartalmazó kálium hacsak jóváhagyott vagy az orvos által előírt.

Rosszullétet, szédülést, vagy ájulás léphet fel az első adag után, főleg, ha már vesz egy vízhajtó (víz tabletta). Győződjön meg arról, hogy hogyan reagál a gyógyszerre, mielőtt gépjárművet vezetne, gépeket használ, vagy egyéb dolgokat, amelyek veszélyesek lehetnek, ha ezeket a hatásokat.

Lexxel Side Effects

Hívja fel orvosát, ha elájul, vagy úgy érzi, szédülés, amíg ezt a gyógyszert szedi.

Kérdezze meg orvosát, ha bármilyen jelét észleli láz, torokfájás, vagy hidegrázás. Ezek lehetnek fertőzés tünetei fejlődő eredményeként alacsony fehérvérsejtszám.

Kérdezze meg orvosát, ha azt veszi észre nehéz légzés vagy az arc, a karok vagy a lábak. Ezek tünetei lehetnek súlyos allergiás reakció.

Kérdezze meg orvosát, ha megbetegedtek a gyógyszer szedése alatt, különösen a súlyos vagy folyamatos hányás vagy hasmenés. Ezek a feltételek elveszítheti túl sok vizet, ami valószínűleg az alacsony vérnyomás.

Rosszullétet, szédülést, vagy ájulás szintén előfordulhat, ha gyakorolni, vagy ha az időjárás meleg. Heavy izzadás is okozhat veszteséget túl sok víz és az eredmény az alacsony vérnyomás. Használja odafigyeléssel sportolás közben, vagy meleg időjárás.

Fekete betegek lehetnek kevésbé érzékeny a vérnyomás-csökkentő hatását a gyógyszer. Ezen kívül a kockázata a súlyos allergiás reakció, amely az arc, száj, kezek vagy a lábak növelhető.

Mielőtt bármilyen sebészeti beavatkozás (fogászati ​​műtét) vagy sürgősségi ellátás, mondja az orvos vagy a fogorvos feladata, hogy ezt a gyógyszert szedi.

Lexxel (enalapril / felodipin)

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Kérdezze meg orvosát azonnal, ha az alábbi mellékhatások jelentkeznek

Egyes mellékhatások léphetnek fel, melyek általában nem igényelnek orvosi figyelmet. Ezek a mellékhatások elmúlnak a kezelés során, mint a szervezet alkalmazkodik a gyógyszerhez. Továbbá, az egészségügyi szakember tudja, hogy meséljek módja, hogy megakadályozzák vagy csökkentik bizonyos ezeket a mellékhatásokat. Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, ha az alábbiak bármelyikét mellékhatások tovább tartanak vagy kellemetlenné válnak, vagy ha bármilyen kérdése van rájuk

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.

Elérhetőség Megszüntetett megszűnt

Terhesség D kategória pozitív bizonyíték a kockázat

CSA Menetrend N Nem szabályozott hatóanyag

Jóváhagyás előzményei naptár Drug történelem FDA

Magas vérnyomás lisinopril, amlodipin, metoprolol, a hidroklorotiazid losartan, furoszemid, atenolol, Lasix Norvasc, Diovan, valzartán, enalapril, toprol-XL, Benicar Cozaar, Lopressor, Bystolic, irbesartan, Vasotec, Avapro, hidroklorotiazid / lisinopril dyazide , Zestril

 vagy csatlakozz a Lexxel támogató csoport kapcsolatot másokkal, akik hasonló érdekeit.