leustatin

Elnyomása a csontvelő működését, ami rendszerint reverzibilis és úgy tűnik, hogy dózisfüggő, számolni kell kladribinnel. Súlyos idegrendszeri toxicitás (beleértve irreverzibilis bénulás és quadriparesis) jelentettek olyan betegeknél, akik kladribint injekció folyamatos infúzióban magas dózisban (4-9-szer ajánlott dózis hajas sejtes leukémia). Idegrendszeri toxicitás úgy tűnik, hogy bizonyítani Dózisfüggőnek, azonban súlyos neurológiai toxicitás ritkán jelentettek kezelést követően normál kladribinnel adagolási rendek. Akut vesekárosító figyeltek meg nagy dózisok kladribint (4-9-szer ajánlott dózis hajas sejtes leukémia), különösen akkor, ha egyidejűleg adott más vesekárosító szerek / terápiák.

Használja a Leustatin

Terápiás Osztály: daganatellenes szer

Farmakológiai Osztály: Antimetabolit

Kémiai Osztály: purin nukleozid analóg

Kladribin befolyásolja a rákos sejtek növekedését, amelyek végül elpusztul. Mivel a növekedés a szervezet normális sejtek is befolyásolja kladribin, más hatások is előfordulnak. Néhány ilyen súlyos lehet és kell számolni a kezelőorvosnak. Egyéb hatások nem lehet komoly, de aggodalomra adhatnak okot. Néhány mellékhatás nem fordulhat elő hónapokig vagy évekig után a gyógyszer alkalmazásának.

Mielőtt elkezdené a kladribin kezelés, ha az orvosával kell beszélni a jó ezt a gyógyszert fogja tenni, valamint a kockázatok használja.

Kladribin beadandó csak vagy közvetlen felügyelete alatt az orvos.

Ha egy gyógyszer már jóváhagyott marketing egy bizonyos használatra, tapasztalat azt mutatja, hogy ez is hasznos más egészségügyi problémákat. Bár ez a felhasználás nem szerepelnek a termék címkézése, kladribinnel használt egyes betegeknél a következő feltételeknek

Használata előtt Leustatin

Annak eldöntésében, hogy egy gyógyszer, a kockázatokat figyelembe a gyógyszer mérlegelni kell a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. Mert ezt a gyógyszert, a következőket kell figyelembe venni

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a ezt a gyógyszert, vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Nincs konkrét információk összehasonlításával használatát kladribint gyermekek használatára más korcsoportokban. Azonban cladribine számoltak be, hogy a vizsgálandó gyermekek bizonyos típusú rákos megbetegedések a vér.

Számos gyógyszer nem vizsgálták kifejezetten az idős emberek. Ezért nem lehet ismert, hogy azok pontosan ugyanúgy ők a felnőtteknél. Bár nincs specifikus információ összehasonlításával használatát kladribint idősek használható más korcsoportokban, ez várhatóan nem okoz más mellékhatásokat, problémájával idősebbek, mint ez a felnőtteknél.

Nincsenek megfelelő vizsgálatok nőknél meghatározására újszülött kockázatát, ha ezt a gyógyszert szoptatás alatt. Mérjük le a potenciális előnyök és a potenciális kockázatok, mielőtt ezt a gyógyszert szoptatás alatt.

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Ha ezt a gyógyszert szedi, akkor különösen fontos, hogy az egészségügyi szakember tudja, ha szed az alább felsorolt ​​gyógyszerek. Az alábbi kölcsönhatásokról kiválasztott alapján potenciális jelentőségét, és nem feltétlenül teljes körű.

Ezzel a gyógyszert az alábbi gyógyszerek nem ajánlott. Orvosa dönthet úgy, hogy nem bánik veled ezt a gyógyszert, vagy megváltoztatni a másik gyógyszer szedése.

Ezzel a gyógyszert az alábbi gyógyszerek általában nem javasolt, de szükség lehet bizonyos esetekben. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Beszélje meg az egészségügyi szakembert a használatát a gyógyszert étellel, alkohollal, vagy dohányt.

A jelenléte más egészségügyi problémák befolyásolhatják a gyógyszer alkalmazásával kapcsolatban. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

Ez a gyógyszer okozhat enyhe émelygést és hányást is okozhat. Ugyanakkor nagyon fontos, hogy továbbra is megkapja a gyógyszert akkor is, ha érzi magát rosszul. Kérdezze meg az egészségügyi szakember a módját, hogy csökkentse ezeket a hatásokat.

Az adagot ebből a gyógyszerből különböző lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. A következő adatok csak az átlagos adag ilyen gyógyszer. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Nagyon fontos, hogy az orvos ellenőrizze a haladást rendszeres látogatások, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a gyógyszer megfelelően működik, és hogy ellenőrizze a nem kívánt hatásokat.

Amíg Kladribinnel kezelt és a kezelés megszakítása után vele, nincs immunizálás (védőoltás) anélkül, hogy orvosa jóváhagyásra. Cladribine csökkentheti a szervezet ellenálló képességét, és van rá esély, hogy kap a fertőzés az immunizálás hivatott megakadályozni. Ezen kívül más élő személy a háztartásban nem szedhető orális polio vakcina, mivel van esély tudták átadni a polio vírus az Ön számára. Továbbá ne személyek, akik megtették orális polio vakcina az elmúlt néhány hónapban. Nem kap közel hozzájuk, és nem marad ugyanabban a szobában velük sokáig. Ha nem tudja ezeket az óvintézkedéseket, akkor érdemes rajta egy védő maszk, amely magában foglalja az orr és a száj.

Cladribine átmenetileg csökkentheti a fehérvérsejtek számának sejtek a vérben, egyre nagyobb az esélye, hogy valamilyen fertőzést. Azt is csökkentheti a vérlemezkék száma, amelyek szükségesek a megfelelő véralvadáshoz. Ha ez történik, vannak bizonyos óvintézkedéseket, amit megtehetsz, különösen, ha a vérkép alacsony, hogy csökkentsék a fertőzés kockázatát, vagy vérzés

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Egyes mellékhatások lesz jelek vagy tünetek, amit látni vagy érezni. Lehet, hogy orvosa nézni mások ezzel bizonyos vizsgálatokat.

Továbbá, mivel az út a rák gyógyszerek a test, van esély, hogy előfordulhat, hogy más nem kívánt hatások, amelyek nem fordulnak elő, míg hónapok vagy évek után a gyógyszer alkalmazásának. Ezeket a késleltetett hatások lehetnek a rák bizonyos típusai. Megvitatni ezeket lehetséges hatásait orvosával.

Helyes használata Leustatin

Kérdezze meg orvosát azonnal, ha az alábbi mellékhatások jelentkeznek

Kérdezze meg kezelőorvosát, mihelyt lehetséges, ha az alábbi mellékhatások fordulnak elő

Ez a gyógyszer is okozhat a következő mellékhatásokat hogy orvosa vigyázz

Egyes mellékhatások léphetnek fel, melyek általában nem igényelnek orvosi figyelmet. Ezek a mellékhatások elmúlnak a kezelés során, mint a szervezet alkalmazkodik a gyógyszerhez. Továbbá, az egészségügyi szakember tudja, hogy meséljek módja, hogy megakadályozzák vagy csökkentik bizonyos ezeket a mellékhatásokat. Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, ha az alábbiak bármelyikét mellékhatások tovább tartanak vagy kellemetlenné válnak, vagy ha bármilyen kérdése van rájuk

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.

Elérhetőség Megszüntetett megszűnt

Óvintézkedések használat közben Leustatin

Terhesség D kategória pozitív bizonyíték a kockázat

CSA Menetrend N Nem szabályozott hatóanyag

Jóváhagyás előzményei naptár Drug történelem FDA

Hajas sejtes leukémia interferon alfa-2b-intron, Kladribin Roferon-A, pentosztatin, Nipent

Leustatin Side Effects

Leustatin (cladribine)