latisse útmutató

Mi Latisse?

Latisse kezelésére használják hypotrichosis (abnormális növekedése a szempillák). Bimatoprosztból segít növelni a növekedés, a hosszúság, vastagság, és a sötétség a szempillák.

Latisse is használhatók célokra nem szerepel a gyógyszeres kezelés útmutatóban.

Megáll használ Latisse és hívja fel orvost, ha ezt a gyógyszert okoz súlyos szemirritáció, szemfájdalom, vagy látászavarok.

Fontos információ

Kövesse az utasításokat a gyógyszer címkéjén és csomagolásán. Mondd minden a egészségügyi szolgáltatók az összes egészségügyi feltételek, allergia, és minden gyógyszer használata.

Nem szabad használni Latisse ha allergiás a bimatoprosztra.

Annak érdekében, hogy Latisse biztonságos az Ön számára, közölje orvosával, ha van

Egy előfordult glaukóma vagy megnövekedett nyomás a szemed

A gyógyszer szedése előtt

szemmel nevezett állapot uveitis

minden duzzanat vagy fertőzés vagy annak környékén a szemét; vagy

kórtörténetében szemsérülés vagy szemműtét.

Nem ismert, hogy Latisse károsíthatja a magzatot. Tájékoztassa orvosát, ha Ön terhes vagy terhességet tervez.

Nem ismert, hogy a bimatoproszt kiválasztódik az anyatejbe, vagy ha ez árthat egy ápolási baba. Mondja el orvosának, ha szoptat egy kisbabát.

Ne adjon Latisse, hogy a gyermek az orvos utasítása nélkül.

Latisse általában alkalmazott minden este. Kövesse minden irányból a vényköteles címkén. Ne használja ezt a gyógyszert nagyobb mennyiségben, mint az ajánlott. Segítségével több ilyen gyógyszert nem teszi hatékonyabbá.

Használja Latisse este, kivéve, ha orvosa másképp nem rendeli.

Ne használja ezt a gyógyszert kontaktlencse viselése közben. Latisse konzerválószert is tartalmazhatnak, amely elszíneződések lágy kontaktlencsét. Várjon legalább 15 percig miután ezt a gyógyszert, mielőtt a kontaktlencséket.

Olvassa el az összes beteg adatait, gyógyszeres útmutatók, és tájékoztatót ellátta. Kérdezze meg orvosát vagy gyógyszerészét, ha bármilyen kérdése van.

Mossuk és alaposan megszárítjuk arcod használata előtt Latisse. Vegye ki az összes smink.

Csak az eldobható felhordó látva a gyógyszer alkalmazására. Ne használja ugyanazt applikátor kezelésére mindkét szemét. Dobja egy applikátor egy használat után.

Alkalmazza Latisse közvetlenül a bőr a felső szemhéj tövénél a szempillák. Ne használja az alsó szemhéjon.

Ne tegye Latisse közvetlenül a szemébe. Ne érintse meg a hegyét a gyógyszer csepegtető. A szennyezett csepegtetős megfertőzheti a szem, ami a komoly látási problémákkal küzd.

Ez eltarthat akár 2 hónappal korábban a szempilla növekedés javítja. A gyógyszer hatása nem állandó. A szempilla növekedés visszatér a kezelés előtti szintre, miután abbahagyja a gyógyszer.

Tájékoztassa orvosát azonnal, ha van egy szemsérülés, ha szemfertőzést, vagy ha azt tervezi, hogy szemműtét.

Tárolja szobahőmérsékleten, távol nedvességtől és a hő. A tartályt szorosan lezárva, amikor nem használják.

Szokásos felnőtt dózis Hypotrichosis a szempillák

Helyezzük egy csepp az eldobható steril applikátor szállított csomagot, és alkalmazza egyenletesen a bőrfelület mentén a felső szemhéj szélén tövénél a szempillák. A felső fedél árrés területén ostor növekedést kell érezni enyhén nedves nélkül lefolyás. Töröld a felesleges oldatot lefolyás kívül a felső szemhéj szélén a szövet vagy más nedvszívó ruhával. Dobja az applikátor egy használat után. Ismételje meg az ellenkező szemhéj szélén egy új, steril applikátort.

Hogyan kell használni Latisse?

Nem valószínű, hogy más gyógyszerek szedése orálisan vagy injekció lesz hatással helyileg alkalmazott bimatoprosztot. De sok gyógyszer kölcsönhatásba léphet egymással. Mondd mindegyik az egészségügyi szolgáltatók az összes gyógyszerek használata, beleértve a vényköteles és over-the-counter gyógyszereket, vitaminokat és gyógynövény termékek.

Hagyja ki az elfelejtett adagot, és várjon, amíg a következő éjszaka, hogy alkalmazza a gyógyszert. Ne használjon extra gyógyszert, hogy ki az elmaradt adagot.

Ne kerüljön a gyógyszer bármely bőrfelületeken kívül az alapja a szempillák. Fokozott szőrnövekedés is előfordulhat bármely bőr felületén, amely érintkezésbe kerül Latisse.

Ha Latisse kap közvetlenül a szemébe, öblítse le vízzel.

Sürgősségi orvosi segítség, ha a jelek az allergiás reakció Latisse: csalánkiütés; nehéz légzés; duzzanat az arc, az ajkak, a nyelv vagy a torok.

Hagyja abba a gyógyszer, és hívja orvosát azonnal, ha van

Súlyos égési vagy viszketés a szemed

Súlyos bőrpír vagy duzzanat vagy annak környékén a szemét

látási problémák, szemfájdalom, látva fényudvar fényforrások körül

szivárgott vagy lezárása a szeme; vagy

fokozott fényérzékenység.

Latisse adagolási információt

Ez a gyógyszer okozhat fokozatos változás a színes vagy megjelenése a szem, szemhéj, vagy a szempillák. A változások lassan és lehet, hogy nem veszi észre őket hónapokig vagy évekig. Színes változások lehetnek állandóak, és csak akkor kerülhet sor a kezelt szem. Ez azt eredményezheti, hogy egy kozmetikai különbség az egyik szem a másik.

Milyen egyéb gyógyszerek befolyásolják Latisse?

Gyakori Latisse mellékhatás lehet

szem kivörösödése és viszketése.

Mi történik, ha kihagyok egy adagot?

Ez nem egy teljes listát a mellékhatások, és mások fordulhatnak elő. Hívjon orvost az orvosi tanácsot mellékhatásai. Lehet jelentést mellékhatások a kormány a kormány 1088.

Nem valószínű, hogy más gyógyszerek szedése orálisan vagy injekció lesz hatással helyileg alkalmazott bimatoprosztot. De sok gyógyszer kölcsönhatásba léphet egymással. Mondd mindegyik az egészségügyi szolgáltatók az összes gyógyszerek használata, beleértve a vényköteles és over-the-counter gyógyszereket, vitaminokat és gyógynövény termékek.

Mi történik, ha túladagolás?

2.01.2015-01-13, 02:34:44

Terhesség C kategória kockázat nem zárható ki

CSA Menetrend N Nem szabályozott hatóanyag

Jóváhagyás előzményei naptár Drug történelem a kormány

Szempilla Hypotrichosis bimatoprosztot helyileg, fluor szemészeti, FML, Flarex, FML Liquifilm, FML Forte Liquifilm, FML S.O.P.

Mit kell elkerülni használata közben Latisse?

Latisse mellékhatások

Milyen egyéb gyógyszerek befolyásolják Latisse?

Latisse (bimatoprosztot lokális)