Lanoxin gyermekgyógyászati ​​intravénás

Terápiás Osztály: Cardiovascular Agent

Használja a Lanoxin Pediatric

Farmakológiai Osztály: szívglikozid

Kémiai Osztály: Digitalis Glycoside

Digoxin osztályába tartozik nevezett gyógyszerek szívglikozidok. Arra használják, hogy javítsák a szilárdságot és a hatékonyság a szív, vagy, hogy ellenőrizzék a sebesség és ritmust a szívverés. Ez jobb vérkeringést és csökkent duzzanat a kezek, bokák betegeknél szívproblémák.

Ezt a gyógyszert csak akkor adható meg, vagy közvetlen felügyelete alatt egy orvos.

Annak eldöntésében, hogy egy gyógyszer, a kockázatokat figyelembe a gyógyszer mérlegelni kell a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. Mert ezt a gyógyszert, a következőket kell figyelembe venni

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a ezt a gyógyszert, vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Megfelelő vizsgálatokat nem végeztek a kapcsolatot a kor hatása a digoxin injekciós kezelésére pitvarfibrilláció a gyermekek között. A biztonságosságot és hatásosságot nem igazolták.

Használata előtt Lanoxin Pediatric

Megfelelő vizsgálatok során eddig nem bizonyították specifikus gyermekgyógyászati ​​problémákat, amelyek korlátozzák a hasznosságát digoxin injekció gyermekek szívelégtelenségben. Azonban a csecsemők nagyobb valószínűséggel, hogy nagyon érzékeny a hatását a digoxin injekció, amely szükség egyedi adag kapó csecsemők digoxin injekciót.

Megfelelő vizsgálatok során eddig nem bizonyították geriátriai-specifikus problémák, amelyek korlátozzák a hasznosságát digoxin injekció az idősek. Azonban idős betegeknél nagyobb valószínűséggel korfüggő vese- vagy szívproblémái vannak, amely miatt szükségessé óvatosság és a kiigazítás a dózist kapó betegeknél digoxin injekciót.

Tanulmányok azt mutatják, hogy a nők ezt a gyógyszert jelent minimális kockázatot a csecsemőre, ha a szoptatás alatt.

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Ha ezt a gyógyszert, akkor különösen fontos, hogy az egészségügyi szakember tudja, ha szed az alább felsorolt ​​gyógyszerek. Az alábbi kölcsönhatásokról kiválasztott alapján potenciális jelentőségét, és nem feltétlenül teljes körű.

Ezzel a gyógyszert az alábbi gyógyszerek nem ajánlott. Orvosa dönthet úgy, hogy nem bánik veled ezt a gyógyszert, vagy megváltoztatni a másik gyógyszer szedése.

Ezzel a gyógyszert az alábbi gyógyszerek általában nem javasolt, de szükség lehet bizonyos esetekben. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Ezzel a gyógyszert az alábbi gyógyszerek okozhatnak fokozott kockázata bizonyos mellékhatásokat, de a két gyógyszer lehet a legjobb kezelés az Ön számára. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Beszélje meg az egészségügyi szakembert a használatát a gyógyszert étellel, alkohollal, vagy dohányt.

A jelenléte más egészségügyi problémák befolyásolhatják a gyógyszer alkalmazásával kapcsolatban. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

Ez a rész tájékoztatást nyújt a megfelelő használata számos olyan terméket, amely a digoxin. Lehet, hogy nem kifejezetten a Lanoxin Pediatric. Kérjük, olvassa el gondosan.

Egy ápolónő vagy más képzett egészségügyi szakember adja ezt a gyógyszert a kórházban. Ezt a gyógyszert általában adott egy lövés izomba vagy vénába.

Orvosa egy pár adag ilyen gyógyszer amíg az Ön állapota javul, és akkor lehet kapcsolni, hogy egy orális gyógyszer, amely ugyanúgy működik. Ha bármilyen problémája van jelen, beszéljen orvosával.

Nagyon fontos, hogy az orvos ellenőrizze a haladást szorosan amíg ezt a gyógyszert, hogy ha megfelelően működik, és lehetővé teszi a változást az adagot. A vérvizsgálat lehet szükség, hogy ellenőrizze a nem kívánt hatásokat. Orvosa azt is szeretném, ha nyomon követi és rögzíti a vérnyomást és a pulzusszámot naponta.

Nézd a jelek és tünetek A túladagolás közben ezt a gyógyszert. Az összeg a gyógyszer szükségesek ahhoz, hogy a legtöbb ember nagyon közel van az összeg, amely súlyos gondokat okozhatnak a túladagolás következtében. Néhány korai figyelmeztető jelei túladagolás étvágytalanság, hányinger, hányás, hasmenés, vagy problémákat lát. Egyéb jelek A túladagolás változások mértékét vagy ritmust a szívverés (egyre szabálytalan vagy lassú), szívdobogás (érzés a dobogó a mellkasban), vagy ájulás. Csecsemők és kisgyermekek, a legkorábbi jeleit túladagolás változások mértéke és ritmusa a szívdobogás. A gyermekek nem mutatnak a többi tünet, amint a felnőttek.

Orvosa, hogy készítsen egy orvosi azonosító kártyát vagy karkötőt, amely szerint most ezt a gyógyszert.

Mielőtt bármilyen vizsgálatot, közölje orvosával, hogy használja ezt a gyógyszert. Ez a gyógyszer befolyásolhatja az eredményeket bizonyos orvosi vizsgálatokat.

Ne vegyen be egyéb gyógyszert, amíg nem kaptak beszélni a kezelőorvosával. Ez magában foglalja a recept és vény nélkül kapható (over-the-counter [OTC]) a gyógyszerek és gyógynövény (pl orbáncfű), illetve vitaminkészítmények.

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Helyes használata digoxin

Kérdezze meg orvosát vagy a nővért azonnal, ha az alábbi mellékhatások jelentkeznek

Sürgősségi azonnal segítséget, ha az alábbi a túladagolási tünetek jelentkezésekor

Egyes mellékhatások léphetnek fel, melyek általában nem igényelnek orvosi figyelmet. Ezek a mellékhatások elmúlnak a kezelés során, mint a szervezet alkalmazkodik a gyógyszerhez. Továbbá, az egészségügyi szakember tudja, hogy meséljek módja, hogy megakadályozzák vagy csökkentik bizonyos ezeket a mellékhatásokat. Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, ha az alábbiak bármelyikét mellékhatások tovább tartanak vagy kellemetlenné válnak, vagy ha bármilyen kérdése van rájuk

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.

Elérhetőség Rx vényköteles

Terhesség C kategória kockázat nem zárható ki

Óvintézkedések használat közben Lanoxin Pediatric

CSA Menetrend N Nem szabályozott hatóanyag

Jóváhagyás előzményei naptár Drug történelem FDA

Pitvarfibrilláció Xarelto, digoxin, diltiazem, propranolol, kardizem, szotalol, flekainid, Inderal rivaroxaban, Cartia XT, Multaq, propafenon

Szívelégtelenség lisinopril, amlodipin, metoprolol, furoszemid, karvedilol, Lasix, warfarin, digoxin, Norvasc, diltiazem, Coreg, spironolakton

Lanoxin Pediatric Side Effects

Lanoxin (digoxin)