Lamictal orálisan széteső tabletták

Súlyos és néha halálos kimenetelű kiütések, Stevens-Johnson szindróma, toxikus epidermális nekrolízis nagyon ritkán fordult elő a használatát Lamictal orálisan széteső tabletta. A súlyos bőrkiütés kockázata nagyobb lehet a 16 évesnél fiatalabb gyermekek éves, mint a felnőtteknél. Annak ellenére, hogy nem bizonyított, a kockázat is nagyobb lehet, ha elkezdi szedni Lamictal orálisan széteső tabletta nagyobb adagban, mint az ajánlott, ha több, mint az ajánlott adag a kezelés alatt, vagy ha is figyelembe nevű gyógyszert valproát (pl , valproinsav, a divalproex-nátrium). A legtöbb súlyos kiütések, hogy történt a használata Lamictal orálisan széteső tabletták belül kialakított első 2-8 hetes kezelés. Azonban komoly bőrkiütések is előfordultak olyan betegeknél, akik használják a Lamictal orálisan széteső tabletta egy hosszabb ideig. Forduljon orvosához, egyszerre, ha Önnél bőrkiütés jelentkezik, beleértve a vörös, duzzadt, hólyagos vagy hámló bőr. Kezelés Lamictal a szájban széteső tablettákat kell állítani, ha bőrkiütés jelentkezik, kivéve, ha egyértelműen megállapítható, hogy a gyógyszer nem okozott kiütések. Még ha Lamictal orálisan széteső tablettákat megállt, kiütés okozta Lamictal orálisan széteső tablettákat úgy is lesz életveszélyes vagy okozhat súlyos mellékhatások (pl állandó hegesedés).

Kezelésében bizonyos típusú rohamok. Ezt fel lehet használni egyedül vagy más gyógyszerekkel. Azt is fel lehet használni, hogy késleltesse a előfordulása hangulati problémákat bizonyos bipoláris zavarban szenvedő betegeknél. Azt is fel lehet használni más feltételek kezelőorvosa határozza meg.

Lamictal orálisan széteső tabletta görcsoldó. Pontosan hogyan működik ez nem ismert.

Forduljon orvosához vagy az egészségügyi szolgáltató azonnal, ha ezek közül bármelyik vonatkozik Önre.

Egyes egészségügyi feltételek kölcsönhatásba Lamictal orálisan széteső tabletta. Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha bármilyen egészségügyi feltételek, különösen, ha a következők bármelyike ​​érvényes Önre

Egyes gyógyszerek kölcsönhatásba léphetnek a Lamictal orálisan széteső tabletta. Mondd meg az egészségügyi szolgáltató, ha bármilyen egyéb gyógyszert szednek, különösen az alábbiak bármelyikét

Ez nem lehet egy teljes listát az összes kölcsönhatások, amelyek előfordulhatnak. Kérdezze meg az egészségügyi szolgáltató, ha Lamictal orálisan széteső tabletta kölcsönhatásba léphet más gyógyszerekkel szedése. Kérdezze meg az egészségügyi szolgáltató, mielőtt elkezdené, hagyja abba, vagy változtassa meg az adagolást minden gyógyszer.

Használja Lamictal orálisan széteső tabletta, mint az orvos utasítása szerint. Ellenőrizze a címkét a gyógyszer pontos adagolási útmutatót.

Kérdezze meg az egészségügyi szolgáltató bármilyen kérdése merülne fel, hogyan kell használni a Lamictal orálisan széteső tabletta.

Minden gyógyszer okozhat mellékhatásokat, de sokan nem, vagy kisebb, mellékhatások. Kérdezze meg orvosát, ha ezek bármelyike ​​leggyakoribb mellékhatások tartósak, vagy zavaró

Homályos vagy kettős látás; székrekedés; hasmenés; szédülés; álmosság; fejfájás; hányinger; fájdalmas menstruációs időszakok; orrfolyás vagy orrdugulás; gyomorfájdalmakig vagy fájdalom; fáradtság; alvászavar; hányás; gyengeség; fogyás.

Súlyos allergiás reakciók (bőrkiütés, csalánkiütés, viszketés, légzési nehézség, mellkasi szorítás, duzzanat a száj, az arc, az ajkak, a nyelv, megmagyarázhatatlan rekedtség); hiányzik menstruáció vagy egyéb menstruációs változások; borjú fájdalom, érzékenység; mellkasi fájdalom; sötét vizelet; csökkent koordináció; nehéz vagy fájdalmas vizelés; gyors vagy szabálytalan szívverés; láz, hidegrázás, vagy tartós torokfájás; új vagy súlyosbodó mentális vagy hangulati változások (pl, szorongás, depresszió, nyugtalanság, ingerlékenység, pánikrohamok, viselkedés változás); új, vagy súlyosbodó görcsök; világos széklet; kivörösödött, hólyagos, duzzadt vagy hámló bőr; súlyos izomfájdalmat vagy érzékenység; súlyos vagy tartós szédülés vagy hasi fájdalom; légszomj; fekélyek a szájban vagy a szem körül; öngyilkossági gondolatok vagy kísérlet; duzzanat a kezek, bokák vagy a lábak; duzzadt nyirokcsomók; remegés; szokatlan véraláfutást vagy vérzés; szokatlan gyengeség vagy fáradtság; hüvelyi viszketés vagy mentesítés; látászavarok; sárgás a szem vagy a bőr.

Ez nem egy teljes listát az összes mellékhatást, hogy előfordulhat. Ha kérdése van mellékhatása, vegye fel a kapcsolatot az egészségügyi szolgáltató. Hívjon orvost az orvosi tanácsot mellékhatásai. Jelenteni mellékhatásokat az illetékes hatóságnak, kérjük, olvassa el az Útmutató a Problémák bejelentése az FDA.

Kapcsolat 1-800-222-1222 (az American Association of méregközpontok), a helyi mérgezési központ vagy ügyeletre azonnal.

Store Lamictal orálisan széteső tabletta Szobahőmérsékleten 68 és 77 ° F (20 és 25 Celsius-fok). Tartsa távol hőtől, nedvességtől, és a fény. Ne tárolja a fürdőszobában. Tartsuk Lamictal orálisan széteső tabletta elzárva a gyermekek és a háziállatok távol.

Ez az információ nem használható annak eldöntésére, hogy ne vegye a Lamictal orálisan széteső tabletta, vagy bármilyen más gyógyszert. Csak az egészségügyi szolgáltató rendelkezik a tudás és a képzés, hogy melyik gyógyszer az Ön számára megfelelő. Ez az információ nem támogat semmilyen gyógyszert biztonságos, hatékony, vagy jóváhagyott kezelésére olyan beteg, egészségi állapotára. Ez csak egy rövid összefoglaló általános tájékoztatás Lamictal orálisan széteső tabletta. Ez nem tartalmazza az összes információt a lehetséges felhasználási, irányok, figyelmeztetések, óvintézkedések, kölcsönhatások, káros hatások, illetve kockázatok, amelyek vonatkoznak a Lamictal orálisan széteső tabletta. Ez az információ nem különleges orvosi tanácsot, és nem helyettesíti információt kap a az egészségügyi szolgáltató. Meg kell beszélni az egészségügyi szolgáltató számára teljes körű tájékoztatást a kockázatok és előnyök a Lamictal orálisan széteső tabletta.