laktáz

(LAK TASE)

Segédanyag bemutatott információkat, ha rendelkezésre áll (korlátozott, különösen a generikus); kikéri adott termék címkéjén. [DSC] = Megszűnt termék

Kapszula, szóbeli

Lactrase: 250 mg [DSC]

Tabletta, orális

Lac-Dose: 3000 egység

Lactaid: 3000 egység

Lactaid Fast törvény: 9000 egység

Lactaid Ultra: 9000 egység

A laktáz enzim: 3000 egység

A laktáz Fast Acting: 9000 egység

Surelac: 3000 egység

Tablet rágótabletta, szóbeli

Lactaid: 4500 egység

Lactaid Fast törvény: 9000 egység [vanília aroma]

Segítsen megemészteni a laktózt a tejben betegeknél laktóz intolerancia

Laktóz intolerancia: Orális

Kapszula: 1-2 kapszula tejjel vagy étkezés; előkezelésére tej 1-2 kapszula / liter tej

Folyadék: 5-15 csepp / liter tej

Tabletta: 1-3 tablettát étkezéskor

Lásd a felnőtt adagolást.

Bevehető étkezés. Egyes termékek tartalmazhatnak nátrium.

Nincs ismert jelentős kölcsönhatásokat.

• Beszéljétek egyedi használatát a kábítószer és a mellékhatások a beteg, mivel kapcsolódik a kezelésre. (HCAHPS: Ebben a kórházi tartózkodás, arra akkor bármilyen gyógyszer, amit nem tett előtt? Mielőtt így semmilyen új gyógyszert, milyen gyakran tette a kórházi személyzet megmondja, hogy mi a gyógyszer volt? Milyen gyakran kórházi személyzet leírni lehetséges mellékhatások módon tudna érteni?)

• Tanítsa beteget jelei jelentős reakciók (pl, zihálás, mellkasi szorító érzés, láz, viszketés, rossz köhögés; a bőr kékes elszíneződése, görcsrohamok, vagy duzzanat arc, az ajkak, a nyelv vagy a torok). Megjegyzés: Ez nem egy átfogó listát az összes mellékhatást. Beteg konzultálnia kell a beutaló orvos további kérdéseket.

Rendeltetésszerű használat és a felelősség kizárása: Nem lehet nyomtatni, és beadni a betegeknek. Ez az információ a célja, hogy egy tömör kezdeti referencia az egészségügyi szakemberek használni, amikor beszélünk gyógyszereket a beteg. Meg kell végül támaszkodnak a saját belátása szerint, a tapasztalatok és ítéletet diagnosztizálására, kezelésére és tanácsadás a betegek.