lactinol-E

Kezelése viszketés és irritáció miatt enyhe vagy súlyos formái, száraz, hámló bőr.

Lactinol-E egy nedvesítőszer. Pontosan hogyan működik ismeretlen, de ez növeli a víz mennyisége a bőrön, így lágyabb és hajlékony legyen. Az E-vitamin segít szabályozni a száraz vagy repedezett bőr.

Forduljon orvosához vagy az egészségügyi szolgáltató azonnal, ha ezek közül bármelyik vonatkozik Önre.

Egyes egészségügyi feltételek kölcsönhatásba Lactinol-E. Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha bármilyen egészségügyi feltételek, különösen, ha a következők bármelyike ​​érvényes Önre

Egyes gyógyszerek kölcsönhatásba léphetnek Lactinol-E. Mert a kis, ha van, a Lactinol-E felszívódik a vér, a kockázata annak, hogy kölcsönhatásba lépnek a másik gyógyszer alacsony.

Ez nem lehet egy teljes listát az összes kölcsönhatások, amelyek előfordulhatnak. Kérdezze meg az egészségügyi szolgáltató, ha Lactinol-E kölcsönhatásba léphet más gyógyszerekkel szedése. Kérdezze meg az egészségügyi szolgáltató, mielőtt elkezdené, hagyja abba, vagy változtassa meg az adagolást minden gyógyszer.

Használja Lactinol-E, mint az orvos utasítása szerint. Ellenőrizze a címkét a gyógyszer pontos adagolási útmutatót.

Kérdezze meg az egészségügyi szolgáltató bármilyen kérdése merülne fel, hogyan kell használni Lactinol-E.

Minden gyógyszer okozhat mellékhatásokat, de sokan nem, vagy kisebb, mellékhatások. Kérdezze meg orvosát, ha ezek bármelyike ​​leggyakoribb mellékhatások tartósak, vagy zavaró

Égő; száraz bőr; öblítés; irritáció; viszkető; szúrós.

Súlyos allergiás reakciók (bőrkiütés, csalánkiütés, légzési nehézség, mellkasi szorítás, duzzanat a száj, az arc, az ajkak, a nyelv); romló állapotban.

Ez nem egy teljes listát az összes mellékhatást, hogy előfordulhat. Ha kérdése van mellékhatása, vegye fel a kapcsolatot az egészségügyi szolgáltató. Hívjon orvost az orvosi tanácsot mellékhatásai. Jelenteni mellékhatásokat az illetékes hatóságnak, kérjük, olvassa el az Útmutató a Problémák bejelentése az FDA.

Kapcsolat 1-800-222-1222 (az American Association of méregközpontok), a helyi mérgezési központ vagy ügyeletre azonnal. Lactinol-E káros lehet, ha lenyelik.

Store Lactinol-E szobahőmérsékleten között 59 és 86 ° F (15 és 30 ° C). Tartsa távol hőtől, nedvességtől, és a fény. Ne tárolja a fürdőszobában. Tartsuk Lactinol-E elzárva a gyermekek és a háziállatok távol.

Ez az információ nem használható annak eldöntésére, hogy ne vegye Lactinol-E vagy bármilyen más gyógyszert. Csak az egészségügyi szolgáltató rendelkezik a tudás és a képzés, hogy melyik gyógyszer az Ön számára megfelelő. Ez az információ nem támogat semmilyen gyógyszert biztonságos, hatékony, vagy jóváhagyott kezelésére olyan beteg, egészségi állapotára. Ez csak egy rövid összefoglalót az általános információkat Lactinol-E. Ez nem tartalmazza az összes információt a lehetséges felhasználási, irányok, figyelmeztetések, óvintézkedések, kölcsönhatások, káros hatások, illetve kockázatok kérheti Lactinol-E. Ez az információ nem különleges orvosi tanácsot, és nem helyettesíti információt kap a az egészségügyi szolgáltató. Meg kell beszélni az egészségügyi szolgáltató számára teljes körű tájékoztatást a kockázatok és előnyök a Lactinol-E.