l-methylfolate / b12 / B6 / b2

Kezelése Hiperhomociszteinémiában vagy étrend kiegészítésére. Azt is fel lehet használni kezelésére más feltételek kezelőorvosa határozza meg.

L-methylfolate / b12 / B6 / b2 vitamin kombinációja. Ez biztosítja táplálékkiegészítés bizonyos táplálkozási igényeit.

Forduljon orvosához vagy az egészségügyi szolgáltató azonnal, ha ezek közül bármelyik vonatkozik Önre.

Egyes egészségügyi feltételek kölcsönhatásba l-methylfolate / b12 / B6 / b2. Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha bármilyen egészségügyi feltételek, különösen, ha a következők bármelyike ​​érvényes Önre

Egyes gyógyszerek kölcsönhatásba léphetnek l-methylfolate / b12 / B6 / b2. Mondd meg az egészségügyi szolgáltató, ha bármilyen egyéb gyógyszert szednek, különösen az alábbiak bármelyikét

Ez nem lehet egy teljes listát az összes kölcsönhatások, amelyek előfordulhatnak. Kérdezze meg az egészségügyi szolgáltató, ha l-methylfolate / b12 / B6 / b2 kölcsönhatásba léphet más gyógyszerekkel szedése. Kérdezze meg az egészségügyi szolgáltató, mielőtt elkezdené, hagyja abba, vagy változtassa meg az adagolást minden gyógyszer.

A l-methylfolate / b12 / B6 / b2 az orvos utasítása szerint. Ellenőrizze a címkét a gyógyszer pontos adagolási útmutatót.

Kérdezze meg az egészségügyi szolgáltató bármilyen kérdése merülne fel, hogyan kell használni l-methylfolate / b12 / B6 / b2.

Minden gyógyszer okozhat mellékhatásokat, de sokan nem, vagy kisebb, mellékhatások. Kérdezze meg orvosát, ha ezek bármelyike ​​leggyakoribb mellékhatások tartósak, vagy zavaró

Álmosság; érzés duzzanat az egész testet; Enyhe hasmenés; zsibbadás vagy bizsergés.

Súlyos allergiás reakciók (bőrkiütés, csalánkiütés, viszketés, légzési nehézség, mellkasi szorítás, duzzanat a száj, az arc, az ajkak, a nyelv).

Ez nem egy teljes listát az összes mellékhatást, hogy előfordulhat. Ha kérdése van mellékhatása, vegye fel a kapcsolatot az egészségügyi szolgáltató. Hívjon orvost az orvosi tanácsot mellékhatásai. Jelenteni mellékhatásokat az illetékes hatóságnak, kérjük, olvassa el az Útmutató a Problémák bejelentése az FDA.

Kapcsolat 1-800-222-1222 (az American Association of méregközpontok), a helyi mérgezési központ vagy ügyeletre azonnal.

Store l-methylfolate / b12 / B6 / b2 szobahőmérsékleten között 59 és 86 ° F (15 és 30 ° C), hőtől, nedvességtől, és a fény. Ne tárolja a fürdőszobában. Tartsuk l-methylfolate / b12 / B6 / b2 elzárva a gyermekek és a háziállatok távol.

Ez az információ nem használható annak eldöntésére, hogy ne vegye l-methylfolate / b12 / B6 / b2 vagy bármilyen más gyógyszert. Csak az egészségügyi szolgáltató rendelkezik a tudás és a képzés, hogy melyik gyógyszer az Ön számára megfelelő. Ez az információ nem támogat semmilyen gyógyszert biztonságos, hatékony, vagy jóváhagyott kezelésére olyan beteg, egészségi állapotára. Ez csak egy rövid összefoglaló általános tájékoztatás l-methylfolate / b12 / B6 / b2. Ez nem tartalmazza az összes információt a lehetséges felhasználási, irányok, figyelmeztetések, óvintézkedések, kölcsönhatások, káros hatások, illetve kockázatok kérheti l-methylfolate / b12 / B6 / b2. Ez az információ nem különleges orvosi tanácsot, és nem helyettesíti információt kap a az egészségügyi szolgáltató. Meg kell beszélni az egészségügyi szolgáltató számára teljes körű tájékoztatást a kockázatok és előnyök a l-methylfolate / b12 / B6 / b2.