kuric lokális

Használja a Kuric

Terápiás Osztály: Gombaellenes

Kémiai Osztály: Imidazole

Ketokonazol krém kezelésére használják

A ketokonazol hab vagy gél kezelésére használják seborrhoeás dermatitis (hámló területek a bőr vagy a fejbőr).

Ketokonazol 1% sampon kezelésére használják korpásodás.

Ketokonazol 2% sampon kezelésére használják “Sun gomba” (tinea versicolor; pityriasis versicolor).

Ez a gyógyszer is lehet használni más gombás fertőzések a bőrön, mint kezelőorvosa határozza meg.

Használata előtt Kuric

A legtöbb formája ezt a gyógyszert csak akkor érhetők el az Ön orvos előírása szerint. Egyes űrlapok nélkül kapható készítményeket is. Azonban, orvosa speciális útmutatást a megfelelő használata a betegségével.

Annak eldöntésében, hogy egy gyógyszer, a kockázatokat figyelembe a gyógyszer mérlegelni kell a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. Mert ezt a gyógyszert, a következőket kell figyelembe venni

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a ezt a gyógyszert, vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Megfelelő vizsgálatokat nem végeztek a kapcsolatot a kor hatását ketokonazol lokális alatti gyermekek 12 éves korig. A biztonságosságot és hatásosságot nem igazolták.

Megfelelő vizsgálatok során eddig nem bizonyították geriátriai-specifikus problémák, amelyek korlátozzák a hasznosságát ketokonazol helyileg az idősek. Azonban néhány idős betegek érzékenyebbek lehetnek a.

Nincsenek megfelelő vizsgálatok nőknél meghatározására újszülött kockázatát, ha ezt a gyógyszert szoptatás alatt. Mérjük le a potenciális előnyök és a potenciális kockázatok, mielőtt ezt a gyógyszert szoptatás alatt.

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Tájékoztassa az egészségügyi szakembert, ha bármilyen más vényköteles és vény nélkül kapható (over-the-counter [OTC]) a gyógyszert.

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Beszélje meg az egészségügyi szakembert a használatát a gyógyszert étellel, alkohollal, vagy dohányt.

Ez a rész tájékoztatást nyújt a helyes használata számos tartalmazó termékek ketokonazol. Lehet, hogy nem kifejezetten a Kuric. Kérjük, olvassa el gondosan.

Nagyon fontos, hogy használja ezt a gyógyszert csak az orvos utasítása szerint. Ne használjon többet, ne használja gyakrabban, és ne használja hosszabb ideig, mint az orvos rendelt. Ehhez okozhatnak nem kívánt mellékhatást, vagy bőrirritációt.

Ez a gyógyszer használata a bőr csak. Nem értem a szem, az orr, száj vagy a vagina. Ne használja a bőrfelületeken, amelyek vágások, horzsolások, égések vagy. Ha mégis ezeken a területeken, öblítse le azonnal vízzel.

Azoknál a betegeknél, a krémet

Azoknál a betegeknél, a hab

Azoknál a betegeknél, a gél

Azoknál a betegeknél, az 1% sampon

Azoknál a betegeknél, a 2% sampon

Az adagot ebből a gyógyszerből különböző lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. A következő adatok csak az átlagos adag ilyen gyógyszer. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Helyes használata ketokonazol

Ha kihagyott egy adagot ebből a gyógyszerből, vegye be minél hamarabb. Azonban, ha már majdnem eljött a következő adag, hagyja ki az elfelejtett adagot, és térjen vissza a szokásos adagoláshoz.

Tárolja a gyógyszert egy zárt tartályban szobahőmérsékleten, hőtől, nedvességtől, és közvetlen fény. Tartsa a fagytól.

Gyerekektől távol tartandó.

Ne tartsa elavult gyógyszer vagy gyógyszer nincs többé szükség.

Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, hogyan kell megsemmisíteni a gyógyszer nem használ.

Nagyon fontos, hogy az orvos ellenőrizze a haladást rendszeres látogatások. Ez lehetővé teszi, hogy az orvos, hogy lássa, a gyógyszer megfelelően működik, és ellenőrizze, hogy bármilyen probléma vagy nemkívánatos hatások okozhatják ezt a gyógyszert.

Ne használja ezt a gyógyszert bőr probléma, hogy nem ellenőrizték az orvosa.

Ha a bőr probléma nem javul 2 héten belül a bőr candidiasis, pityriasis versicolor, tinea corporis, vagy tinea cruris vagy 4 hétig seborrhoeás dermatitis, vagy 4-6 hétig tinea pedis, vagy ha rosszabb lesz, kérdezze meg orvosát .

Óvintézkedések használat közben Kuric

A jó egészség szokások is szükség van a betegek a krém formájában ezt a gyógyszert, hogy segítsen tisztázni a fertőzést teljesen, és segíteni abban, hogy nem tér vissza.

Azoknál a betegeknél, A krémet lábgombásodás (tinea pedis, tinea a láb), a következő utasítások segítenek megőrizni a láb hideg és száraz

Azoknál a betegeknél, A krémet ótvar az ágyék (tinea cruris, Jock viszket), az alábbi utasítások segítenek csökkenteni a bőrirritációk és irritáció és segít is a lágyéki területen száraz, hűvös helyen

A hab formájában ez a gyógyszer is a bőr sokkal érzékenyebb a napfényre. Használjon fényvédő, ha a szabadban. Kerüljük a szoláriumokat és szolárium.

Ez a gyógyszer okozhat súlyos típusú allergiás reakció az úgynevezett anafilaxia. Az anafilaxia is életveszélyes lehet és azonnali orvosi ellátást igényel. Hívja fel orvosát azonnal, ha van egy kiütés, viszketés, rekedtség, légzési nehézség, nyelési vagy bármilyen duzzanat a kéz, arc, száj vagy használata közben ezt a gyógyszert.

Tájékoztassa orvosát, ha a következő tünetek, míg a ketokonazol 2% sampon: haj elszíneződése, normálistól eltérő hajszerkezet eltávolítása, valamint a göndör, tartósan hullámos haj, hajhullás, viszketés, égő érzés a bőrön, vagy hólyagosodás, hámlás, vagy bőrpír.

Hagyja abba a gyógyszer és kérdezze orvosát, ha Ön vagy gyermeke bőrkiütés, égő, csípő érzés, duzzanat, vagy irritáció a bőrön.

Kuric Side Effects

Kuric (ketokonazol lokális)

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Kérdezze meg orvosát azonnal, ha az alábbi mellékhatások jelentkeznek

Egyes mellékhatások léphetnek fel, melyek általában nem igényelnek orvosi figyelmet. Ezek a mellékhatások elmúlnak a kezelés során, mint a szervezet alkalmazkodik a gyógyszerhez. Továbbá, az egészségügyi szakember tudja, hogy meséljek módja, hogy megakadályozzák vagy csökkentik bizonyos ezeket a mellékhatásokat. Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, ha az alábbiak bármelyikét mellékhatások tovább tartanak vagy kellemetlenné válnak, vagy ha bármilyen kérdése van rájuk

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.

Elérhetőség Rx / OTC Rx és / vagy OTC

Terhesség C kategória kockázat nem zárható ki

CSA Menetrend N Nem szabályozott hatóanyag

Seborrhoeás dermatitis prednizon, dexametazon, hidrokortizon topikális, ketokonazol topikális, Decadron

Moly Corporis klotrimazol helyileg, ketokonazol helyileg, terbinafin helyi, Lotrisone, Lamisil

Külsőleges Candidiasis nystatin helyileg, klotrimazol helyileg, ketokonazol helyileg, terbinafin, Lamisil, mikonazol lokális

Tinea versicolor klotrimazol helyileg, ketokonazol helyileg, terbinafin helyi, lokális mikonazol, itrakonazol, ciklopirox lokális

 vagy csatlakozz a Kuric támogató csoport kapcsolatot másokkal, akik hasonló érdekeit.