köszvény, mi történik

Köszvény általában fejlődik után több éves építmény a húgysav kristályok az ízületek és a környező szövetekben. A köszvényes roham általában kezdődik az éjszaka folyamán, mérsékelt fájdalom, hogy a nő rosszabb. A köszvényes roham általában okoz fájdalmat, duzzanatot, bőrpírt és melegséget (gyulladás) egyetlen közös, leggyakrabban a nagy lábujj. Majd a tünetek fokozatosan eltűnik.

Ha így döntéseket ízületi fájdalmat, itt olyan kérdések, érdemes lehet kérni a docto; 1. Milyen fájdalomcsillapítót a legjobb nekem most; 2. Van-e a családom és a kórtörténet, hogy nekem egy jó jelölt ezt a gyógyszert; 3. Ez biztos, hogy ezt a gyógyszert minden nap; 4. Meddig kell szednem ezt a gyógyszert? Ez egy rövid távú vagy hosszú távú kezelés; 5. Mikor várható, hogy a javulás az én arthritis fájdalom; 6. Vajon ez a fájdalom gyógyszer kölcsönhatásba léphet más gyógyszerekkel én …

A legtöbb köszvényes rohamok után leáll egy héten; Enyhe támadások leállhat után több órával vagy tart 1-2 napig. Ezek a támadások gyakran téves diagnózis születik, mint az íngyulladás vagy rándulás; Súlyos támadások tarthat akár több hétig, a fájdalom tartós, akár 1 hónap; Sok ember van egy második köszvényes roham számított 6 hónap és 2 év után az első támadás. De lehet, hogy időközönként sokéves rohamok között. Ha köszvény kezelik, a frekvencia a támadások általában növekszik az idővel.

Az első szakaszban, akkor magas húgysavszint a vérben, de nincsenek tünetei. A húgysav-szint ugyanaz marad, és akkor soha nem kell a tüneteket. Vannak, akik esetleg vesekő, mielőtt az első köszvényes roham; A második szakaszban, húgysav kristályok kezdenek megjelenni, általában a nagylábujj. Akkor kezdődik, hogy a köszvényes rohamok. Támadás után, az érintett közös érzés normális. Az idő a rohamok között nőhet rövidebb. A későbbi támadások sokkal súlyosabbak lehetnek, tovább tart, és egynél több közös; A harmadik szakaszban a tünetek soha nem megy el. Ezek közül több mint egy közös. Gritty csomók nevezett csomók alkothatnak a bőre alatt; Kezelés nélkül a csomók képződhetnek a porc a külső fül, vagy a szövetek körül a közös (bursák, szalagok és inak). Ez fájdalmat, duzzanatot, bőrpírt és melegséget (gyulladás). Progresszív bénító és a porc és a csont is lehetséges; Ez a szakasz a köszvény ritka, mert a fejlődés korai köszvény kezelésére.