ketorolakhoz képest szemészeti

Használja a ketorolakhoz képest

Terápiás Osztály: Szemészeti Agent

Farmakológiai Osztály: Ketorolak

Kémiai Osztály: Ketorolak

ketorolakhoz képest csak orvosával receptet.

Annak eldöntésében, hogy egy gyógyszer, a kockázatokat figyelembe a gyógyszer mérlegelni kell a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. Mert a ketorolak, a következőket kell figyelembe venni

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a ketorolakhoz képest, vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Megfelelő vizsgálatokat nem végeztek a kapcsolatot kor hatásaival ketorolacot szemcsepp alatti gyermekek 2 éves korig. A biztonságosságot és hatásosságot nem igazolták.

Használat előtt a ketorolak

Megfelelő vizsgálatok során eddig nem bizonyították geriátriai-specifikus problémák, amelyek korlátozzák a hasznosságát ketorolacot szemcsepp az idősek.

Nincsenek megfelelő vizsgálatok nőknél meghatározására újszülött kockázatát, ha ezt a gyógyszert szoptatás alatt. Mérjük le a potenciális előnyök és a potenciális kockázatok, mielőtt ezt a gyógyszert szoptatás alatt.

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Tájékoztassa az egészségügyi szakembert, ha bármilyen más vényköteles és vény nélkül kapható (over-the-counter [OTC]) a gyógyszert.

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Beszélje meg az egészségügyi szakembert a használatát a gyógyszert étellel, alkohollal, vagy dohányt.

A jelenléte más egészségügyi problémák befolyásolhatják a használatát ketorolacot. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

Szemorvos megmondja, hogy mennyi ketorolacot használni, és milyen gyakran. Ne használjon több gyógyszert, és ne használja gyakrabban, mint az orvos utasítása nélkül. ketorolakhoz képest nem a hosszú távú használatra.

ketorolac lehet használni más szemészeti (szem) gyógyszerek. Várjon legalább 5 percet, mielőtt más szemmel gyógyszert.

Ha Ön vagy gyermeke kontaktlencsét visel, távolítsa el őket használata közben a ketorolak. Beszéljen a szemorvos erről, ha kérdése van.

Ha ön használ a keterolak után szemműtét, egy flakont használjon minden szem csak. Használja az azonos üveg szemcsepp mindkét szemmel nem ajánlott.

Ahhoz, hogy a szemcsepp

Az adagot a ketorolac különböző lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. A következő adatok csak az átlagos dózisokat ketorolacot. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Ha kihagyott egy adagot ketorolacot, alkalmazza azt a lehető leghamarabb. Azonban, ha már majdnem eljött a következő adag, hagyja ki az elfelejtett adagot, és térjen vissza a szokásos adagoláshoz.

Tárolja a gyógyszert egy zárt tartályban szobahőmérsékleten, hőtől, nedvességtől, és közvetlen fény. Tartsa a fagytól.

Gyerekektől távol tartandó.

Ne tartsa elavult gyógyszer vagy gyógyszer nincs többé szükség.

Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, hogyan kell megsemmisíteni a gyógyszer nem használ.

Szemed kezelőorvosa ellenőrizni fogja az Ön vagy a gyermek szeme rendszeres látogatások, hogy megbizonyosodjon arról, hogy megfelelően működik, és nem okoz nemkívánatos hatásokat.

Megfelelő felhasználása ketorolacot

Ha Ön vagy a gyermek tünetei nem enyhülnek néhány napon belül, vagy ha lesz még rosszabb, kérdezze meg orvosát.

Lassú vagy elhúzódó gyógyulás során fellépő Ön vagy gyermeke használ a ketorolak. Kérdezze meg kezelőorvosát, mielőtt a keterolak együtt lokális szteroid (például betametazon, hidrokortizon).

Segítségével a keterolak növelheti a kockázata annak, szaruhártya (elülső része a szem) problémák, beleértve a szaruhártya. Kérdezze meg szemorvos rögtön, ha Ön vagy gyermeke homályos látás, látászavar, vagy a szem kivörösödése, irritáció vagy fájdalom használata közben a ketorolak.

Győződjön meg róla orvosával, ha terhes. Ne használja a keterolak során a későbbi részében a terhesség, kivéve, ha kezelőorvosa azt mondja Önnek.

Ha fáj a szeme, szemfertőzést, vagy szükség van szemműtét, beszéljen orvosával azonnal. Előfordulhat, hogy módosítania kell a gyógyszer, vagy ne használja azt.

Alkalmazása mellett a ketorolak, a szeme valószínűleg csíp vagy éget egy rövid ideig. Ez várható.

Ne használjon más gyógyszerekkel, kivéve ha azokat nem beszélte meg kezelőorvosával. Ez magában foglalja a recept és vény nélkül kapható (over-the-counter [OTC]) gyógyszerek és gyógynövény vagy vitamin-kiegészítők.

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Óvintézkedések használat közben a ketorolak

Kérdezze meg orvosát azonnal, ha az alábbi mellékhatások jelentkeznek

Egyes mellékhatások léphetnek fel, melyek általában nem igényelnek orvosi figyelmet. Ezek a mellékhatások elmúlnak a kezelés során, mint a szervezet alkalmazkodik a gyógyszerhez. Továbbá, az egészségügyi szakember tudja, hogy meséljek módja, hogy megakadályozzák vagy csökkentik bizonyos ezeket a mellékhatásokat. Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, ha az alábbiak bármelyikét mellékhatások tovább tartanak vagy kellemetlenné válnak, vagy ha bármilyen kérdése van rájuk

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.

Elérhetőség Rx vényköteles

Terhesség C kategória kockázat nem zárható ki

ketorolakhoz képest Side Effects

ketorolakhoz képest szemészeti

CSA Menetrend N Nem szabályozott hatóanyag

Jóváhagyás előzményei naptár Drug történelem FDA

A műtét utáni szemgyulladás diclofenac szemészeti, prednizolon szemészeti, Lotemax, Durezol, Prolensa, flurbiprofen szemészeti, Ilevro

Szezonális allergiás kötőhártya Pataday, Patanol, Lotemax, Pazeo, Acular, ALREX, olopatadin szemészeti, Acular LS

A szaruhártya Refraktív sebészet Acular, Acular LS