ketoprofen (orálisan) megfelelő használata

Adagoló

kihagyott adag

A biztonságos és hatékony a gyógyszer alkalmazásával kapcsolatban, ne vegyen be többet, ne vegye be gyakrabban, és ne szedje azt hosszabb ideig elrendelt orvosához. Ha túl sok a gyógyászat fokozhatja a nemkívánatos hatások, különösen idős betegeknél.

Ha a gyógyszerek súlyos vagy folyamatos arthritis, ezt a gyógyszert rendszeresen kell szedni, mint rendelte orvosa által, annak érdekében, hogy segítsen. Ez a gyógyszer általában elkezd dolgozni egy héten belül, de súlyosabb esetben akár két hétig vagy még tovább haladhat át, mielőtt jobban érzi magát. Emellett számos, hét is eltelhet, mielőtt a teljes hatás a ezt a gyógyszert.

Hogy csökkentse a gyomorpanaszok, akkor vegye be a gyógyszert élelmiszer, tej, vagy savkötők, hacsak orvosa másképp nem rendeli.

Az adagot ebből a gyógyszerből különböző lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. A következő adatok csak az átlagos adag ilyen gyógyszer. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Tárolás

Ha kihagyott egy adagot ebből a gyógyszerből, pótolja, amilyen hamar csak lehetséges. Azonban, ha már majdnem eljött a következő adag, hagyja ki az elfelejtett adagot, és térjen vissza a szokásos adagoláshoz. Ne vegyen be dupla adagot.

Tárolja a gyógyszert egy zárt tartályban szobahőmérsékleten, hőtől, nedvességtől, és közvetlen fény. Tartsa a fagytól.

Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, hogyan kell megsemmisíteni a gyógyszer nem használ.

Gyerekektől távol tartandó.

Ne tartsa elavult gyógyszer vagy gyógyszer nincs többé szükség.