Kaposi-szarkóma kezelése

Kaposi szarkóma egy rák okozza elváltozások (kóros szövet), hogy nő a bőr; A nyálkahártya bélés a száj, az orr és a torok; nyirokcsomók vagy más szervekben. Az elváltozások rendszerint lila és készülnek a rákos sejtek, az új erek, vörös vérsejtek, és a fehér vérsejtek. Kaposi szarkóma eltér más rákok hogy léziók kezdődhet egynél több helyen a test ugyanabban az időben.

A humán herpeszvírus-8 (HHV-8) található a léziók minden beteg Kaposi szarkóma. Ez a vírus is nevezik Kaposi szarkóma herpeszvírus (KSHV). A legtöbb ember fertőzött a HHV-8 nem kap Kaposi-szarkóma. Azok fertőzött HHV-8, akik a leginkább valószínű, hogy dolgozzon Kaposi szarkóma van immunrendszere legyengült betegség vagy gyógyszerek által adott követően a szervátültetésre.

Számos típusú Kaposi szarkóma, beleértve a

A következő vizsgálatokat és eljárásokat lehet alkalmazni

Az egyik a következő típusú; biopsziát lehet tenni, hogy ellenőrizze a Kaposi-szarkóma léziók a bőrön

Endoszkópos vizsgálatra vagy bronchoscopia lehet tenni, hogy ellenőrizze a Kaposi-szarkóma léziók a gyomor-bél traktus és a tüdőt.

A következő vizsgálatokat és eljárásokat lehet alkalmazni annak kiderítésére, hogy a rák átterjedt más testrészek

A prognózis (esélye a hasznosítás) és a kezelési lehetőségek függenek a következő

Classic Kaposi szarkóma egy ritka betegség, amely rosszabbodik lassan éveken át.

A betegek egy vagy több vörös, lila vagy barna bőr elváltozások a lábak, leggyakrabban a bokák vagy a talpon. Idővel, léziók alkothatnak más testrészek, például a gyomor, a belek vagy a nyirokcsomókban. Az elváltozások általában nem okoz tüneteket, de nőhet a mérete és száma alatt 10 év vagy több. Nyomás a léziók blokkolhatja az áramlás a nyirok és a vér a láb, ami fájdalmas duzzanat. Elváltozások a emésztőrendszerben okozhat gasztrointesztinális vérzés.

Egyes betegeknél klasszikus Kaposi-szarkóma alakulhat más típusú rák előtti Kaposi-szarkóma léziók jelennek meg, vagy később az életben. Leggyakrabban, ez a második rák non-Hodgkin-limfóma. Gyakoribb ellenőrzése szükséges, hogy figyelje ezeket másodlagos daganatok.

Afrikai Kaposi szarkóma egy meglehetősen gyakori formája a betegség el a fiatal felnőtt férfiak, akik élnek az Egyenlítő közelében Afrikában. Jelek afrikai Kaposi szarkóma lehet ugyanaz, mint a klasszikus Kaposi-szarkóma. Azonban, az afrikai Kaposi szarkóma is megtalálható egy sokkal agresszívebb formája okozhat, hogy a sebek a bőrön, és terjedt el a bőrt, hogy a szövetek a csont. Egy másik formája a Kaposi-szarkóma, amely gyakori a kisgyermekek Afrikában nem befolyásolja a bőr, de keresztül terjed, a nyirokcsomók a létfontosságú szervek, és gyorsan válik halálos kimenetelű.

Ez a fajta Kaposi-szarkóma nem gyakori az Egyesült Államokban és a hulladékkezelésre vonatkozó tájékoztatást nem tartalmazza ezt az összefoglalót.

Immunszuppresszív terápia-hez társuló Kaposi-szarkóma található betegeknek, akik szervátültetésen (például a vese, szív vagy máj transzplantáció). Ezek a betegek kábítószert tartani az immunrendszerük megtámadja az új szervet. Amikor a szervezet immunrendszere legyengül ezen hatóanyagok által, betegségek, mint a Kaposi-szarkóma lehet fejleszteni.

Immunszuppresszív terápia-hez társuló Kaposi-szarkóma gyakran csak a bőrt érinti, de az is előfordulhat, a nyálkahártyák, illetve bizonyos más szervek, a test.

Ez a típusú Kaposi szarkóma is nevezik transzplantációs vagy szerzett Kaposi szarkóma.

Epidemic Kaposi szarkóma olyan betegeknél fordul elő, akik szerzett immunhiány szindróma (AIDS). AIDS által okozott humán immundeficiencia vírus (HIV), amely támadások és gyengíti az immunrendszert. Amikor a szervezet immunrendszere legyengül a HIV, a fertőzések és rákos megbetegedések, mint például a Kaposi-szarkóma lehet fejleszteni.

A legtöbb esetben a járvány Kaposi-szarkóma, az Egyesült Államokban már diagnosztizált homoszexuális vagy biszexuális férfiak HIV-fertőzött.

A jelek a járvány Kaposi szarkóma lehetnek elváltozások különböző testrészek, beleértve az alábbiak közül bármelyik

Kaposi-szarkóma néha megtalálható a száj nyálkahártyájának alatt rendszeres fogászati ​​kivizsgálás.

A legtöbb betegnél a járvány Kaposi-szarkóma, a betegség átterjedt más testrészek idővel. Láz, fogyás, vagy hasmenés is előfordulhat. A későbbi szakaszaiban járvány Kaposi-szarkóma, életveszélyes fertőzések gyakoriak.

Kombinált antiretrovirális terápiában (CART) kombinációja több hatóanyag, ami a HIV és lassítják az AIDS kialakulását és az AIDS-hez társuló Kaposi-szarkóma. További információt az AIDS és kezelése, lásd a AIDSinfo honlapján.

Van egy fajta nonepidemic Kaposi-szarkóma, amely fejleszti a homoszexuális férfiak, akiknek nincs jelek vagy tünetek a HIV-fertőzés. Ez a típusú Kaposi szarkóma lassan halad előre, az új léziók megjelenő néhány évente. Az elváltozások leggyakrabban a karok, a lábak és a nemi szerveket, de bárhol kialakulhat a bőrön.

Ez a fajta Kaposi szarkóma ritka és kezelési információ nem szerepel ez az összefoglaló.

Ismétlődő Kaposi szarkóma kiújult (jött vissza), miután azt nem kezelték. A rák kiújulhat a bőr vagy más testrészek.

Különböző kezelések állnak rendelkezésre betegek Kaposi-szarkóma. Egyes kezelések szabvány (a jelenleg használt kezelés), és néhány jelenleg klinikai kipróbálás. A kezelés klinikai vizsgálat egy kutatási tanulmány célja, hogy segítsen javítani a jelenlegi kezelések vagy információt szerezzen az új kezelések a rákos betegek számára. Amikor a klinikai vizsgálatok azt mutatják, hogy az új kezelés jobb, mint a standard kezelést, az új kezelési válhat a standard kezelést. A betegek akarok gondolni részt vesz egy klinikai vizsgálatban. Egyes klinikai vizsgálatok kizárólag a betegeknek, akik nem a kezelés megkezdése után.

Kezelésére a járvány Kaposi-szarkóma, a kombinált antiretrovirális terápia (CART) használunk lassítani a AIDS. CART kombinálni lehet a daganatellenes gyógyszerek és a gyógyszerek, amelyek megakadályozzák és fertőzések kezelésére.

Sugárkezelés a rák kezelésére használó nagy energiájú röntgen-vagy más típusú sugárzás megöli a rákos sejteket, vagy tartsa őket a nő. Kétféle sugárkezelés. Külső sugárkezelés használ a gép a testen kívül, hogy küldjön sugárzás felé a rák. Belső sugárkezelés használ radioaktív anyagot zárt a tűk, magvak, vezetékek, vagy a katéter, amelyek helyezett közvetlenül vagy annak közelében a rák. Az, hogy a sugárkezelés miatt típusától függ a kezelendő rák.

Bizonyos külső sugárkezelés kezelésére használják Kaposi szarkóma léziók. Foton sugárkezelés kezeli léziók nagy energiájú fény. Elektronsugár sugárkezelés használ apró negatív töltésű részecskék, úgynevezett elektronokat.

A következő műtéti eljárásokat lehet alkalmazni a Kaposi-szarkóma kezelésére kis, felszíni léziók

Kemoterápia a rák kezelésére használó gyógyszerek megállítani a rákos sejtek növekedését, vagy megöli a sejteket, vagy megállás őket elválasztó. Ha a kemoterápiát szájon át vagy injekció formájában vénába vagy izomba, a gyógyszer a véráramba, és elérheti a rákos sejtek a szervezetben (szisztémás kemoterápia). Ha a kemoterápiát helyezett közvetlenül a cerebrospinalis folyadékba, egy szerv, szövet, vagy egy testüreg, mint a has, a gyógyszerek elsősorban a daganatsejteket érinti azokat a területeket (regionális kemoterápia). A electrochemotherapy, intravénás kemoterápia miatt, és egy szondát használunk, hogy küldjön elektromos impulzusok a tumor. Az impulzusok teszik egy nyílás a membrán körül a tumorsejt és lehetővé teszi a kemoterápia bejutni. Electrochemotherapy is vizsgálták a kezelés a Kaposi-szarkóma.

Az, hogy a kemoterápia miatt függ, ahol a Kaposi-szarkóma léziók fordulnak elő a szervezetben. A Kaposi-szarkóma, a kemoterápia lehet adni a következő módon

A liposzómás kemoterápia használ liposzómák (nagyon apró részecskék zsír), hogy készítsen rákellenes gyógyszerek. Liposzomális doxorubicin kezelésére használják Kaposi szarkóma. A liposzómákat felépíteni Kaposi szarkóma szövet több, mint az egészséges szövetek, valamint a doxorubicin lassan szabadul fel. Ez növeli a hatás a doxorubicin és kevésbé okoz kárt az egészséges szöveteket.

Kaposi-szarkóma

Biológiai terápia olyan kezelés, amely a beteg immunrendszere a rák elleni küzdelemben. Anyagok a szervezet által előállított vagy tett a laboratóriumban használják, hogy növeljék, a közvetlen, illetve helyreállítása a szervezet természetes védekező rák ellen. Ez a fajta rák kezelésére is hívják bioterápiát vagy immunterápiában. Interferon alfa egy biológiai szer kezelésére használt Kaposi szarkóma.

Kaposi-szarkóma

Ez az összefoglaló rész ismerteti kezelések, hogy a jelenleg; vizsgálták; klinikai vizsgálatok.; Lehet, hogy nem említi minden új kezelési tanulmányozzák. Információ klinikai vizsgálatok elérhető ezen a fórumon.

Célzott terápia egy olyan típusú kezelésére használó gyógyszerek vagy egyéb anyagok azonosítása és a támadás konkrét rákos sejteket anélkül, hogy károsítaná a normál sejtek. Monoklonális antitest terápiával és a tirozin-kináz-gátlók (TKI) vannak típusú célzott terápia tanulmányozzák a kezelés a Kaposi-szarkóma.

A monoklonális; antitest terápia a rák kezelésére használó antitestek történt a laboratóriumban egyetlen típusú immunrendszer sejt. Ezek az antitestek anyagok azonosítására ráksejtekre vagy normális anyagokat, amelyek segítenek a rákos sejtek növekedését. Az antitestek tulajdonítanak anyagok és megölik a rákos sejteket, megakadályozzák a növekedés, vagy tartsa őket terjedését. A monoklonális antitesteket adott infúzió formájában. Ezeket használhatjuk önmagukban vagy szállítására gyógyszerek, toxinok, vagy radioaktív anyagok közvetlenül a rákos sejteket.

Bevacizumab egy monoklonális antitest, amelynek a vizsgált a kezelés a Kaposi-szarkóma.

TKI célzott terápia gyógyszerek blokkbiztosítások szükséges daganatok növekedését.

Az imatinib-mezilát egy TKI tanulmányozzák a kezelés a Kaposi-szarkóma.

Egyes betegeknél, részt vesz egy klinikai vizsgálat lehet a legjobb kezelés választás. Klinikai vizsgálatok részét képezik a rákkutatás folyamatot. Klinikai vizsgálatok, hogy kiderüljön, ha új rákos kezelések biztonságosak és hatékonyak, vagy jobb, mint a standard kezelést.

Sok mai standard kezelése a rák alapuló korábbi klinikai vizsgálatokban. A betegek, akik részt vesznek a klinikai vizsgálat részesülhet a standard kezelés vagy az elsők között kap új kezelés.

A betegek, akik részt vesznek a klinikai vizsgálatokban is javítani az utat rák fogják kezelni a jövőben. Még ha a klinikai vizsgálatok nem vezetnek hatékony új kezelések, gyakran választ fontos kérdésekre, és segíthetik a kutatás előre.

Néhány klinikai vizsgálatokban csak olyan betegek esetében, akik még nem kaptak kezelést. Más vizsgálatok vizsgálati kezelések a betegek, akiknek a rák nem ütött jobban. Vannak klinikai vizsgálatok, amelyek próbára új módon megállítani a rák ismétlődő (jön vissza), vagy csökkentse a mellékhatások a rák kezelésére.

Klinikai vizsgálatok zajlanak sok részén az országban. Lásd a kezelési lehetőségei következő részben a linkeket a jelenlegi kezelési klinikai vizsgálatokban. Ezeket lekért lista a klinikai vizsgálatokban.

Egyes vizsgálatok történtek vala, hogy diagnosztizálják a rákot, vagy hogy megtudja, a színpadon a rák lehet ismételni. Egyes vizsgálatok kell ismételni, hogy milyen jól működik a kezelés hatásosságát. Döntéseket arról, hogy továbbra is, a változás, vagy hagyja abba a kezelést lehet alapozni az ezen vizsgálatok eredményét.

Egyes vizsgálatok továbbra is tenni időről időre a kezelés után véget ért. A fenti vizsgálatok eredményeit az is látható, ha az Ön állapota megváltozott, vagy ha a daganat kiújult (jön vissza). Ezek a vizsgálatok néha nyomon követési vizsgálatok vagy kivizsgálások.

A kezelés egyszeri elváltozások lehetnek a következő

A kezelés az elváltozások az egész test között lehetnek a következő

A kezelés a Kaposi-szarkóma, amely érinti a nyirokcsomók vagy a gyomor-bél traktusban általában magában foglalja a kemoterápia, vagy anélkül sugárkezelés.

klasszikus Kaposi-szarkóma. Beszélje meg orvosával, hogy a klinikai vizsgálatok, hogy lehet az Ön számára. Általános információk a klinikai vizsgálatok elérhető ezen a fórumon.

A kezelés a immunszuppresszív terápia-hez társuló Kaposi-szarkóma lehetnek a következő

immunszuppresszív kezeléssel összefüggő Kaposi szarkóma. Beszélje meg orvosával, hogy a klinikai vizsgálatok, hogy lehet az Ön számára. Általános információk a klinikai vizsgálatok elérhető ezen a fórumon.

A kezelés a járvány Kaposi szarkóma lehetnek a következő

AIDS-hez társuló Kaposi-szarkóma. Beszélje meg orvosával, hogy a klinikai vizsgálatok, hogy lehet az Ön számára. Általános információk a klinikai vizsgálatok elérhető ezen a fórumon.

A kezelés a visszatérő Kaposi-szarkóma függ, hogy milyen típusú Kaposi-szarkóma a betegnek. A kezelés tartalmaz egy klinikai vizsgálatban egy új kezelés.

visszatérő Kaposi-szarkóma. Beszélje meg orvosával, hogy a klinikai vizsgálatok, hogy lehet az Ön számára. Általános információk a klinikai vizsgálatok elérhető ezen a fórumon.

Kaposi-szarkóma, lásd az alábbi

Általános rák információk és egyéb források a National Cancer Institute, lásd az alábbi

Ez a rák információs összefoglaló naprakész információkkal, a kezelés Kaposi-szarkóma. Ez azt jelentette, hogy tájékoztassa és segítse a betegek, a családok, és a gondozók.

Adult Treatment Editorial Board.

A klinikai vizsgálat egy tanulmányt, hogy válaszoljon egy tudományos kérdés, mint például, hogy egy kezelés jobb, mint a másik. Vizsgálatok régebbi vizsgálatok alapján, és a tanultak a laboratóriumban. Minden próba választ bizonyos tudományos kérdések annak érdekében, hogy új és jobb módja, hogy segítsen rákos betegek. A kezelés során a klinikai vizsgálatokban, információkat gyűjtenek a hatását az új kezelés, és milyen jól működik. Ha a klinikai vizsgálat azt mutatja, hogy az új kezelés jobb, mint egy jelenleg használt, az új kezelési válhat “standard”. A betegek akarok gondolni részt vesz egy klinikai vizsgálatban. Egyes klinikai vizsgálatok kizárólag a betegeknek, akik nem a kezelés megkezdése után.

Felnőtt kezelési Editorial Board. Kaposi-szarkóma kezelése. Bethesda, MD: / típusok / lágyrész-szarkóma / beteg / Kaposi-kezeléssel. . [PMID: 26389178]