kap valamit a semmiért: 25 szinte kalóriamentes élelmiszerek

Mindannyian szeretnénk, hogy a torta és enni is … ó, és szeretnénk a tortán, hogy nulla kalóriát! Míg kalóriamentes sütemény marad élelmiszer fantázia, tényleg olyan élelmiszerek, amelyek kerül nekünk szinte semmi enni, kalória-bölcs. Ezek, amit én “mentes élelmiszerek” és a “majdnem mentes élelmiszereket.

Tudom, mire gondolsz, de ez még nem minden “nyúl élelmiszer” – néhány gyümölcs, csomagolt szendvicsek, és még fagyasztott desszertek meg a mércét. Tehát, ha te vágy valami Munch, de nem szabad sem kalóriát, nézd meg az alábbi listát, alacsony kalóriatartalmú lehetőségek – együtt néhány recept, hogy ruhát őket.

De először egy kis definíció: “Szabad ételek”, véleményem szerint, azok, amelyek a 25 kalóriát vagy annál kevesebb ésszerű adag. “Majdnem mentes élelmiszerek” van 25-60 kalóriát ésszerű adag. Részét ellenőrző kulcs itt. Míg 2 csésze bukkant, 94% zsírmentes mikrohullámú popcorn tartalmazhat csak 40 kalória, ha enni az egész zsákot, akkor a végén szorosabb 200 kalóriát – biztosan nem “szinte ingyen” élelmezési helyzet.

Megtalálja ezeket a “szabad” és a “majdnem mentes” élelmiszerek négy alapvető területein a szupermarketben.

Sok zöldséget, amelyek a magas víz- és rosttartalma a végén, hogy “szabad” vagy “szinte ingyen”. Tehát, ha te vagy a hangulat valami összeroppant, gondolnak ezek a “szabad” opció ( “Szabad” ételek, evett indokolt mennyiségben nem kell journale, ha úgy tetszik, folyóirat 1 csésze ilyen zöldségeket, mint 1/2 csésze zöldség nélkül hozzáadott zsír)

Nem kell, hogy egy nyúl élvezni ezeket a snack – különösen akkor, ha a ruha fel őket a “szabad” dip ebből gyors recept

2 nagy zeller szárak = 13 kalória, 1,2 gramm fibe; 2 csésze felaprított római saláta = 18 kalória, 1,4 gramm fibe; 1/2 uborka = 20 kalória, 1 gramm fibe; 1 közepes paradicsom = 25 kalória, 1,3 gramm fibe; 1/2 csésze cukor dobott borsó = 30 kalória, 3,4 gramm fibe; 1 sárgarépa = 30 kalória, 2 g fibe; 1 csésze jicama pálca = 45 kalória, 6 gramm rost

Egészséges, finom receptek, és onnan Eating Well magazin.

Amíg az edzést, akkor számíthat között …