Kao-paverin sapkák

Terápiás Osztály: Hasmenés

Használja a Kao-Paverin Caps

Loperamid kapszulák állnak rendelkezésre csak az orvos receptet.

Annak eldöntésében, hogy egy gyógyszer, a kockázatokat figyelembe a gyógyszer mérlegelni kell a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. Mert ezt a gyógyszert, a következőket kell figyelembe venni

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a ezt a gyógyszert, vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Ez a gyógyszer nem alkalmazható gyermekek számára 6 éves korig, kivéve, ha az orvos utasítása szerint. Gyermekek, különösen a nagyon fiatal gyermekek, nagyon érzékenyek a hatását a loperamid. Ez növelheti a mellékhatások kialakulásának esélyét a kezelés során. Továbbá, a folyadékveszteség által okozott hasmenés vezethet súlyos egészségügyi probléma (dehidráció). Loperamid elfedheti a tüneteket a kiszáradás. Ezen okok miatt nem adnak gyógyszert hasmenés gyermekek ellenőrzése nélkül orvosukkal. Ha bármilyen kérdése van ezzel, kérdezze meg az egészségügyi szakembert.

A folyadék által okozott kár hasmenés vezethet súlyos egészségügyi probléma (dehidráció). Loperamid elfedheti a tüneteket a kiszáradás. Emiatt, az idős személyek hasmenés, továbbá a használó gyógyszert hasmenés, meg kell kapnia a megfelelő mennyiségű folyadékok helyett a folyadék elveszett a szervezetben. Ha bármilyen kérdése van ezzel, kérdezze meg az egészségügyi szakembert.

Tanulmányok azt mutatják, hogy a nők ezt a gyógyszert jelent minimális kockázatot a csecsemőre, ha a szoptatás alatt.

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Ha ezt a gyógyszert szedi, akkor különösen fontos, hogy az egészségügyi szakember tudja, ha szed az alább felsorolt ​​gyógyszerek. Az alábbi kölcsönhatásokról kiválasztott alapján potenciális jelentőségét, és nem feltétlenül teljes körű.

Használata előtt Kao-Paverin Caps

Ezzel a gyógyszert az alábbi gyógyszerek általában nem javasolt, de szükség lehet bizonyos esetekben. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Ezzel a gyógyszert az alábbi gyógyszerek okozhatnak fokozott kockázata bizonyos mellékhatásokat, de a két gyógyszer lehet a legjobb kezelés az Ön számára. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Beszélje meg az egészségügyi szakembert a használatát a gyógyszert étellel, alkohollal, vagy dohányt.

A jelenléte más egészségügyi problémák befolyásolhatják a gyógyszer alkalmazásával kapcsolatban. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

Ez a rész tájékoztatást nyújt a helyes használata számos tartalmazó termékek loperamid. Lehet, hogy nem kifejezetten a Kao-Paverin Caps. Kérjük, olvassa el gondosan.

Ne használja a loperamid kezelni a hasmenés, ha láza van, vagy ha van vér vagy nyálka a székletben. Forduljon orvosához.

A biztonságos és hatékony a gyógyszer alkalmazásával kapcsolatban

Egy speciálisan jelölt mérőkanalat vagy más eszköz mérésére minden egyes adag pontosan. Az átlagos háztartás teáskanál nem tölthetnek be a megfelelő mennyiségű folyadékot.

A diéta fontosságáról és folyadékbevitel, míg hasmenés kezelésében

Az adagot ebből a gyógyszerből különböző lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. A következő adatok csak az átlagos adag ilyen gyógyszer. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Ha kihagyott egy adagot ebből a gyógyszerből, pótolja, amilyen hamar csak lehetséges. Azonban, ha már majdnem eljött a következő adag, hagyja ki az elfelejtett adagot, és térjen vissza a szokásos adagoláshoz. Ne vegyen be dupla adagot.

Tárolja a gyógyszert egy zárt tartályban szobahőmérsékleten, hőtől, nedvességtől, és közvetlen fény. Tartsa a fagytól.

Gyerekektől távol tartandó.

Ne tartsa elavult gyógyszer vagy gyógyszer nincs többé szükség.

Loperamid nem használható több mint 2 nap, kivéve, ha az orvos utasítása szerint. Ha lesz szedni ezt a gyógyszert rendszeresen sokáig, orvosa ellenőrizni kell a haladást rendszeres látogatások.

Kérdezze meg orvosát, ha a hasmenés nem szűnik két nap után, vagy ha lázas.

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Helyes használata loperamid

Kérdezze meg orvosát azonnal, ha az alábbi mellékhatások jelentkeznek

Kérdezze meg kezelőorvosát, mihelyt lehetséges, ha az alábbi mellékhatások fordulnak elő

Egyes mellékhatások léphetnek fel, melyek általában nem igényelnek orvosi figyelmet. Ezek a mellékhatások elmúlnak a kezelés során, mint a szervezet alkalmazkodik a gyógyszerhez. Továbbá, az egészségügyi szakember tudja, hogy meséljek módja, hogy megakadályozzák vagy csökkentik bizonyos ezeket a mellékhatásokat. Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, ha az alábbiak bármelyikét mellékhatások tovább tartanak vagy kellemetlenné válnak, vagy ha bármilyen kérdése van rájuk

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.

Elérhetőség Rx / OTC Rx és / vagy OTC

Terhesség C kategória kockázat nem zárható ki

Óvintézkedések használat közben Kao-Paverin Caps

CSA Menetrend N Nem szabályozott hatóanyag

Utazók hasmenése ciprofloxacin, Bactrim, sulfamethoxazole / trimetoprim loperamid, Xifaxan

Hasmenés, krónikus loperamid, Imodium, Pepto-Bismol, bizmut-szubszalicilát, Imodium A-D, Kaopectate

Hasmenés, akut loperamid, Imodium, Imodium A-D, hasmenés elleni, Imodium Multi-tüneteiket, loperamid / szimetikon

Hasmenés loperamid, Lomotil, Imodium, Florastor, Acidophilus, atropin / difenoxilát

 vagy csatlakozz a Kao-Paverin támogató csoport kapcsolatot másokkal, akik hasonló érdekeit.

Kao-Paverin Caps Side Effects

Kao-Paverin (loperamid)