jód (helyi úton) megfelelő használata

Adagoló

kihagyott adag

Ezt a gyógyszert csak az utasítások szerint.

Ez a gyógyszer kizárólag külső használatra. Ne nyelje le.

Tartsa ezt a gyógyszert ne menjen a szemébe, mert irritációt okozhat. Ha kell véletlenül mégis a szemébe, azonnal mossa le vízzel azonnal.

Ne használja lokális jód mély, szúrt sebek, állati harapások, vagy súlyos sérülést okoz. Ehhez növelheti a mellékhatások kialakulásának esélyét.

Ne fedjük le a sebet, amelyre már alkalmazták lokális jód egy szűk öntettel, vagy kötést, mivel ez fokozhatja a mellékhatások kialakulásának esélyét.

Tárolás

Az adagot ebből a gyógyszerből különböző lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. A következő adatok csak az átlagos adag ilyen gyógyszer. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Annak érdekében, hogy tisztázni a fertőzést teljesen, akkor nagyon fontos, hogy tartsa meg a lokális jód a teljes kezelés időpontjában. Ne hagyjon ki egyetlen adagot.

Ha kihagyott egy adagot ebből a gyógyszerből, vegye be minél hamarabb. Azonban, ha már majdnem eljött a következő adag, hagyja ki az elfelejtett adagot, és térjen vissza a szokásos adagoláshoz.

Tárolja a gyógyszert egy zárt tartályban szobahőmérsékleten, hőtől, nedvességtől, és közvetlen fény. Tartsa a fagytól.

Gyerekektől távol tartandó.

Ne tartsa elavult gyógyszer vagy gyógyszer nincs többé szükség.