izometheptén, dichloralphenazone és acetaminofen

Terápiás Osztály: Paracetamol kombinált

Használja a izometheptén, dichloralphenazone és acetaminofen

Farmakológiai Osztály: izometheptén

izometheptén, dichloralphenazone és acetaminofen csak orvosával receptet.

Annak eldöntésében, hogy egy gyógyszer, a kockázatokat figyelembe a gyógyszer mérlegelni kell a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. Mert izometheptén, dichloralphenazone és acetaminofen, a következőket kell figyelembe venni

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a izometheptén, dichloralphenazone és acetaminofen vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Vizsgálatok izometheptén, dichloralphenazone és acetaminofen volna tenni csak a felnőtt betegek, és nincs külön tájékoztatást a gyermekek számára.

Számos gyógyszer nem teszteltek az idősebbeknél. Ezért nem lehet ismert, hogy azok pontosan ugyanúgy ők a fiatalabb felnőttek vagy ha okozhatnak különböző mellékhatásokat vagy probléma az idős emberek. Nincs konkrét információkat összehasonlítjuk ezzel a kombinációval a gyógyszert az idősek használatát más korcsoportokban.

Nincsenek megfelelő vizsgálatok nőknél meghatározására újszülött kockázatát, ha ezt a gyógyszert szoptatás alatt. Mérjük le a potenciális előnyök és a potenciális kockázatok, mielőtt ezt a gyógyszert szoptatás alatt.

Használata előtt izometheptén, dichloralphenazone és acetaminofen

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Ha szed izometheptén, dichloralphenazone és acetaminofen, akkor különösen fontos, hogy az egészségügyi szakember tudja, ha szed az alább felsorolt ​​gyógyszerek. Az alábbi kölcsönhatásokról kiválasztott alapján potenciális jelentőségét, és nem feltétlenül teljes körű.

Segítségével izometheptén, dichloralphenazone és acetaminofen bármely az alábbi gyógyszerek nem ajánlott. Orvosa dönthet úgy, hogy nem bánik veled ezt a gyógyszert, vagy megváltoztatni a másik gyógyszer szedése.

Segítségével izometheptén, dichloralphenazone és acetaminofen bármely az alábbi gyógyszerek általában nem javasolt, de szükség lehet bizonyos esetekben. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Segítségével izometheptén, dichloralphenazone és acetaminofen bármely az alábbi gyógyszerek okozhatnak fokozott kockázata bizonyos mellékhatásokat, de a két gyógyszer lehet a legjobb kezelés az Ön számára. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Az alábbi kölcsönhatásokról kiválasztott alapján potenciális jelentőségét, és nem feltétlenül teljes körű.

Használata izometheptén, dichloralphenazone és acetaminofen bármely, a következő általában nem ajánlott, de lehet elkerülhetetlen bizonyos esetekben. Ha együtt használják, az orvos módosíthatja az adagot, vagy hogy milyen gyakran használja izometheptén, dichloralphenazone és acetaminofen, vagy kapsz különleges utasításokat az élelmiszer, alkohol, vagy a dohány.

Segítségével izometheptén, dichloralphenazone és acetaminofen és az alábbiak közül bármelyik okozhat fokozott kockázata bizonyos mellékhatásokat, de elkerülhetetlen lehet bizonyos esetekben. Ha együtt használják, az orvos módosíthatja az adagot, vagy hogy milyen gyakran használja izometheptén, dichloralphenazone és acetaminofen, vagy kapsz különleges utasításokat az élelmiszer, alkohol, vagy a dohány.

A jelenléte más egészségügyi problémák befolyásolja a használatát izometheptén, dichloralphenazone és acetaminofen. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

Vegyük izometheptén, dichloralphenazone és acetaminofen csak az orvos utasítása szerint. Ne vegyen be több belőle, ne vegye meg egynél többször, és nem veszi, hogy minden nap több egymást követő napon. Ha az összeg, amit meg kell tenniük, nem mentesíti a fejfájás, kérdezze meg orvosát. Ha a fejfájás gyógyszert használják túl gyakran, akkor elveszti hatását, vagy akár okozhat típusú fizikai függőség. Ha ez bekövetkezik, akkor a fejfájás valójában rosszabbodhat. Továbbá, túl sok paracetamol májkárosodást okozhat.

izometheptén, dichloralphenazone és acetaminofen működik a legjobban, ha

Emberek, akik kap egy csomó fejfájást szükség lehet arra, hogy egy másik gyógyszert, amely segít megelőzni a fejfájást. Fontos, hogy kövesse az orvos utasításait, még akkor is, ha a fejfájás is előfordulnak. Fejfájás-megelőző gyógyszerek akár hetekig is eltarthat a munka megkezdésére. Még azután is, azok elkezdenének dolgozni, a fejfájás nem múlik el teljesen. Azonban a fejfájást kell ritkábban fordulnak elő, és legyen kevésbé súlyos és könnyebb enyhítésére, mint korábban. Ez csökkenteni fogja a fejfájás relievers hogy szükség van. Ha nem észlel javulást, néhány héttel azután fejfájás-megelőző kezelés, kérdezze meg orvosát.

Az adagot a izometheptén, dichloralphenazone és acetaminofen eltérő lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. A következő adatok csak az átlagos dózisú izometheptén, dichloralphenazone és acetaminofen. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Kérdezze meg orvosát

Ellenőrizze a címkét minden recept nélkül kapható (over-the-counter [OTC]) és a vényköteles gyógyszerek most veszi. A kezelés ideje alatt alkalmazott egyéb gyógyszerek, amelyek tartalmazzák a paracetamol együtt izometheptén, dichloralphenazone és acetaminofen vezethet túladagolás. Ha bármilyen kérdése van ezzel, kérdezze meg az egészségügyi szakembert.

izometheptén, dichloralphenazone és acetaminofen okozhat néhány ember, hogy legyen álmos, szédül, vagy csökkenti az éberséget, mint általában. Ezek a hatások különösen súlyosak, ha szedi a központi idegrendszerre gátló (olyan gyógyszerek, amelyek lassítják az idegrendszert, esetleg aluszékonyságot is okozó) együtt izometheptén, dichloralphenazone és acetaminofen. Néhány példa a központi idegrendszeri depresszáns antihisztaminok vagy gyógyszer szénanátha, egyéb allergiák, vagy megfázás nyugtatók, nyugtatók, illetve alvás gyógyszert; vényköteles fájdalomcsillapítót vagy narkotikumok, barbiturátok, gyógyszer rohamok izomlazítók, hányáscsillapítók (olyan gyógyszerek, amelyek megakadályozzák vagy csökkentik a hányingert vagy hányás), valamint altatásban. Ha nem tudja, hogy feküdjön le egy kicsit, és győződjön meg róla, hogy hogyan reagál a izometheptén, dichloralphenazone és acetaminofen vagy kombinációs gyógyszerek, mielőtt gépjárművet vezetne, gépkezelői, vagy bármi mást, ami veszélyes lehet, ha álmos vagy szédülést vagy nem éber.

Ne igyon alkoholos italokat, miközben izometheptén, dichloralphenazone és acetaminofen. Ehhez fokozhatja a májkárosodás okozta acetaminofen, különösen akkor, ha iszik nagy mennyiségű alkoholos italok rendszeresen. Továbbá, mivel alkoholtartalmú italok fogyasztása teheti a fejfájás rosszabb, illetve ne okozzon újabb fejfájást is előfordulnak, akik gyakran fejfájást valószínűleg ne fogyasszanak alkoholt.

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Helyes használata izometheptén, dichloralphenazone és acetaminofen

Kérdezze meg kezelőorvosát, mihelyt lehetséges, ha az alábbi mellékhatások fordulnak elő

Egyes mellékhatások léphetnek fel, melyek általában nem igényelnek orvosi figyelmet. Ezek a mellékhatások elmúlnak a kezelés során, mint a szervezet alkalmazkodik a gyógyszerhez. Továbbá, az egészségügyi szakember tudja, hogy meséljek módja, hogy megakadályozzák vagy csökkentik bizonyos ezeket a mellékhatásokat. Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, ha az alábbiak bármelyikét mellékhatások tovább tartanak vagy kellemetlenné válnak, vagy ha bármilyen kérdése van rájuk

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.

Elérhetőség Rx vényköteles

Óvintézkedések használat közben izometheptén, dichloralphenazone és acetaminofen

Terhesség N kategória nem osztályozott

CSA 4. melléklet Néhány potenciális visszaélési

WADA Class WADA doppingellenes Besorolás

Fejfájás naproxen, ibuprofen, Aleve, FIORICET, Advil, Motrin, Naprosyn, acetaminofen / butaibitál / koffein, Fiorinal, MIDRIN, 5-HTP, FIORICET kodein, Anaprox, Tylenol PM, Esgic, Sudafed PE Nyomás + fájdalom, Bupap, Percogesic, Motrin IB, az acetaminofen / butalbital / koffein / kodein, Naprelan, Anaprox-DS

izometheptén, dichloralphenazone és acetaminofen Side Effects

acetaminofen / dichloralphenazone / izometheptén mukát