ivermectin (orálisan) megfelelő használata

Adagoló

Tárolás

Ivermectin a legjobb venni, egyszeri adagban, egy teli pohár (8 uncia) vizet éhgyomorra (1 órával a reggeli), kivéve, ha az orvos utasítása szerint.

Annak érdekében, hogy tisztázni a fertőzést, hogy ezt a gyógyszert pontosan célzott. Orvosa, hogy újabb adag minden 3-12 hónapban.

Az orvos előírása szerint a kortikoszteroid (kortizon-szerű gyógyszer) az egyes betegek folyami vakság, különösen a súlyos tüneteket. Ez segít csökkenteni a gyulladást okozott halál a férgek. Ha orvosa a két gyógyszert együtt, fontos, hogy a kortikoszteroid mellett ivermectinnel. Vedd őket pontosan az orvos utasítása szerint. Ne hagyjon ki egyetlen adagot.

Az adagot ebből a gyógyszerből különböző lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. A következő adatok csak az átlagos adag ilyen gyógyszer. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Tárolja a gyógyszert egy zárt tartályban szobahőmérsékleten, hőtől, nedvességtől, és közvetlen fény. Tartsa a fagytól.

Gyerekektől távol tartandó.

Ne tartsa elavult gyógyszer vagy gyógyszer nincs többé szükség.