isosulfan kék bőr alatti

Használja a kék isosulfan

Terápiás Osztály: Diagnosztikai minőségben, nyirokrendszer Látványterv

isosulfan kék csak orvosával receptet.

Annak eldöntésében, hogy egy gyógyszer, a kockázatokat figyelembe a gyógyszer mérlegelni kell a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. Mert isosulfan kék, a következőket kell figyelembe venni

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a isosulfan kék vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Megfelelő vizsgálatokat nem végeztek a kapcsolatot a kor hatását isosulfan kék injekció a gyermekek között. A biztonságosságot és hatásosságot nem igazolták.

Nem áll rendelkezésre információ a kapcsolat a kor hatását isosulfan kék injekció geriátriai betegekben.

Nincsenek megfelelő vizsgálatok nőknél meghatározására újszülött kockázatát, ha ezt a gyógyszert szoptatás alatt. Mérjük le a potenciális előnyök és a potenciális kockázatok, mielőtt ezt a gyógyszert szoptatás alatt.

Használata előtt isosulfan kék

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Tájékoztassa az egészségügyi szakembert, ha bármilyen más vényköteles és vény nélkül kapható (over-the-counter [OTC]) a gyógyszert.

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Beszélje meg az egészségügyi szakembert a használatát a gyógyszert étellel, alkohollal, vagy dohányt.

A jelenléte más egészségügyi problémák befolyásolhatják a használatát isosulfan kék. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

Az orvos ad isosulfan kék kórházban. isosulfan kék kap egy lövés a bőre alatt.

Nagyon fontos, hogy az orvos ellenőrizze a haladást szorosan az Ön állapotát a isosulfan kék. Ez lehetővé teszi, hogy az orvos, hogy lássa, a gyógyszer megfelelően működik, és eldönteni, hogy továbbra is kapja meg.

isosulfan kék okozhat súlyos típusú allergiás reakció az úgynevezett anafilaxia. Az anafilaxia is életveszélyes lehet és azonnali orvosi ellátást igényel. Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy a nővért rögtön, ha van hideg nyirkos bőr, zavartságot, szédülést, émelygést, bőrkiütés, viszketés, légszomj, izzadás, az arc, a nyelv és a torok, vagy légzési nehézség után kap a injekció.

Győződjön meg róla orvosával, ha korábban már volt allergiás reakciója a festék vagy adott gyógyszer a vizsgálat alatt vagy eljárást.

Győződjön meg róla, minden orvosnak vagy fogorvosnak, aki kezeli, akkor tudja, hogy az Ön által használt isosulfan kék. isosulfan kék befolyásolhatja az eredményeket bizonyos orvosi vizsgálatokat.

isosulfan kék okozhatja a vizelet színe kékre akár 24 órán belül megkapja isosulfan kék. Beszéljen orvosával, ha bármilyen kérdése van.

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Kérdezze meg orvosát vagy a nővért azonnal, ha az alábbi mellékhatások jelentkeznek

Egyes mellékhatások léphetnek fel, melyek általában nem igényelnek orvosi figyelmet. Ezek a mellékhatások elmúlnak a kezelés során, mint a szervezet alkalmazkodik a gyógyszerhez. Továbbá, az egészségügyi szakember tudja, hogy meséljek módja, hogy megakadályozzák vagy csökkentik bizonyos ezeket a mellékhatásokat. Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, ha az alábbiak bármelyikét mellékhatások tovább tartanak vagy kellemetlenné válnak, vagy ha bármilyen kérdése van rájuk

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.

Elérhetőség Rx vényköteles

Terhesség C kategória kockázat nem zárható ki

CSA Menetrend N Nem szabályozott hatóanyag

Helyes használata isosulfan kék

Jóváhagyás előzményei naptár Drug történelem FDA

A diagnózis és a vizsgálat glukagon, mannit, arginin, L-arginin, Lexiscan, GlucaGen, Thyrogen Aplisol, Tubersol, inulin, regadenozon Gastrografin, Lipiodol Ultra-Fluide, diatrizoáttal, Lipiodol gadobutrol, Provocholine, Metopirone, tuberkulin tisztított fehérje származék, Amyvid , Cardiolite, metakolin, indocianin zöld, HICON, nátrium-jodid-I-131

 vagy csatlakozz a isosulfan kék támogató csoport kapcsolatot másokkal, akik hasonló érdekeit.

Óvintézkedések használat közben isosulfan kék

isosulfan kék Side Effects

isosulfan kék