iopresszor

Követően a terápia hirtelen megszakításakor bizonyos béta-blokkoló szerek, fellángolása angina pectoris, és bizonyos esetekben, szívinfarktus fordult elő. Az adagot fokozatosan kell csökkenteni alatt 1-2 hét, és a beteget gondosan ellenőrizni kell, ha abbahagyja a krónikus terápia. Ha angina jelentősen rosszabbodik vagy heveny koszorúér elégtelenség alakul ki, metoprolol szukcinát adminisztráció vissza kell állítani azonnal, legalábbis átmenetileg, és egyéb intézkedések megfelelő kezelésének instabil angina kell venni. A betegeket figyelmeztetni kell arra, megszakítását vagy a kezelés abbahagyása nélkül az orvos tanácsát.

Követően a terápia hirtelen megszakításakor bizonyos béta-blokkoló szerek, fellángolása angina pectoris, és bizonyos esetekben, szívinfarktus fordult elő. Az adagot fokozatosan kell csökkenteni alatt 1-2 hét, és a beteget gondosan ellenőrizni kell, ha abbahagyja a krónikus terápia. Ha angina jelentősen rosszabbodik vagy heveny koszorúér elégtelenség alakul ki, metoprolol-kezelést fel kell állítani azonnal, legalábbis átmenetileg, és egyéb intézkedések megfelelő kezelésének instabil angina kell venni. A betegeket figyelmeztetni kell arra, megszakítását vagy a kezelés abbahagyása nélkül az orvos tanácsát. Mivel a koszorúér-betegség gyakori, és lehet nem ismeri fel, lehet, hogy nem lenne célszerű abba metoprolol-tartarát terápia hirtelen még kezelt betegeknél csak a magas vérnyomás.

Használja a Lopressor

Terápiás Osztály: Cardiovascular Agent

Farmakológiai Osztály: A béta-adrenerg blokkoló, cardioselectiv

A metoprolol kezelésére is alkalmazzák súlyos mellkasi fájdalom (angina), és csökkenti annak kockázatát, hogy ismételt szívroham. Úgy adják az emberek, akik már volt szívrohama. Ezen túlmenően, a metoprolol kezelésére használják a szívelégtelenségben szenvedő betegeknél.

Ez a gyógyszer egy béta-blokkoló. Úgy működik, hogy befolyásolja a válasz idegi impulzusok bizonyos testrészek, mint a szív. Ennek eredményeként, a szív veri lassabb és csökkenti a vérnyomást. Amikor a vérnyomás csökken, az összeg a vér és oxigén fokozott a szív.

Ez a gyógyszer csak az orvosával receptet.

Annak eldöntésében, hogy egy gyógyszer, a kockázatokat figyelembe a gyógyszer mérlegelni kell a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. Mert ezt a gyógyszert, a következőket kell figyelembe venni

Használata előtt Lopressor

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a ezt a gyógyszert, vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Megfelelő vizsgálatokat nem végeztek a kapcsolatot a kor hatását metoprolol tablettát gyermekek között. A biztonságosságot és hatásosságot nem igazolták.

Megfelelő vizsgálatokat nem végeztek a kapcsolatot a kor hatását a metoprolol retard tabletta alatti gyermekek 6 éves korig. A biztonságosságot és hatásosságot nem igazolták.

Megfelelő vizsgálatok során eddig nem bizonyították geriátriai-specifikus problémák, amelyek korlátozzák a hasznosságát metoprolol az idősek. Azonban idős betegeknél nagyobb valószínűséggel korfüggő máj, vese vagy szív problémák, amelyek megkövetelik óvatosság és a kiigazítás a dózist kapó betegeknél metoprolol.

Tanulmányok azt mutatják, hogy a nők ezt a gyógyszert jelent minimális kockázatot a csecsemőre, ha a szoptatás alatt.

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Ha ezt a gyógyszert szedi, akkor különösen fontos, hogy az egészségügyi szakember tudja, ha szed az alább felsorolt ​​gyógyszerek. Az alábbi kölcsönhatásokról kiválasztott alapján potenciális jelentőségét, és nem feltétlenül teljes körű.

Ezzel a gyógyszert az alábbi gyógyszerek általában nem javasolt, de szükség lehet bizonyos esetekben. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Ezzel a gyógyszert az alábbi gyógyszerek okozhatnak fokozott kockázata bizonyos mellékhatásokat, de a két gyógyszer lehet a legjobb kezelés az Ön számára. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Az alábbi kölcsönhatásokról kiválasztott alapján potenciális jelentőségét, és nem feltétlenül teljes körű.

A jelenléte más egészségügyi problémák befolyásolhatják a gyógyszer alkalmazásával kapcsolatban. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

Ez a rész tájékoztatást nyújt a helyes használata számos tartalmazó termékek metoprolol. Lehet, hogy nem kifejezetten a Lopressor. Kérjük, olvassa el gondosan.

Vedd ezt a gyógyszert csak az orvos utasítása szerint. Ne vegyen be több belőle, ne vegye meg gyakrabban, és ne vigye hosszabb ideig, mint az orvos rendelt. Az adagot meg kell változtatni többször is annak érdekében, hogy megtudja, mi működik a legjobban az Ön számára.

Amellett, hogy a gyógyszer alkalmazásával kapcsolatban, a kezelés a magas vérnyomás lehetnek súlykontroll és változások a különféle élelmiszerek eszel, különösen az élelmiszerek magas nátrium (só). Orvosa meg fogja mondani, hogy ezek közül melyik a legfontosabb az Ön számára. Kérdezze meg orvosát, mielőtt megváltoztatja a diéta.

Sok beteg, akiknek magas a vérnyomása nem fogja észrevenni a jeleket a probléma. Tény, hogy sok beteg úgy érzi, normális. Nagyon fontos, hogy a gyógyszert, ahogy irányította, és hogy tartsa meg a találkozókat orvosával akkor is, ha jól érzi magát.

Ne feledje, hogy ez a gyógyszer nem gyógyítja meg a magas vérnyomás, de ez nem segít irányítani. Továbbra is meg kell venni azt irányítani, ha azt várod, hogy csökkentheti a vérnyomást, és tartsa lenyomva. Lehet, hogy a magas vérnyomás gyógyszert az egész életed. Ha a magas vérnyomást nem kezelik, súlyos problémákat okozhat, mint például a szívelégtelenség, érrendszeri betegség, stroke, vagy vesebetegség.

Vedd ezt a gyógyszert étkezés közben, vagy közvetlenül utána enni. Lehet törni a kiterjesztett leadású tabletta két részre, hanem nyelni a két darab teljes és ne törje össze és ne rágja szét őket.

A tablettát egészben, egy pohár vízzel. Ne törje össze, törje vagy rágja meg.

Az adagot ebből a gyógyszerből különböző lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. A következő adatok csak az átlagos adag ilyen gyógyszer. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Helyes használata metoprolol

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Ha kihagyott egy adagot ebből a gyógyszerből, pótolja, amilyen hamar csak lehetséges. Azonban, ha már majdnem eljött a következő adag, hagyja ki az elfelejtett adagot, és térjen vissza a szokásos adagoláshoz. Ne vegyen be dupla adagot.

Tárolja a gyógyszert egy zárt tartályban szobahőmérsékleten, hőtől, nedvességtől, és közvetlen fény. Tartsa a fagytól.

Gyerekektől távol tartandó.

Ne tartsa elavult gyógyszer vagy gyógyszer nincs többé szükség.

Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, hogyan kell megsemmisíteni a gyógyszer nem használ.

Nagyon fontos, hogy az orvos ellenőrizze a haladást rendszeres látogatások tenni hogy ez a gyógyszer megfelelően működik, és hogy ellenőrizze a nem kívánt hatásokat.

Metoprolol ronthatja a szívelégtelenség tünetei néhány betegnél. Kérdezze meg orvosát azonnal, ha mellkasi fájdalom vagy kellemetlen érzés, tágult nyaki vénák, extrém fáradtság, rendszertelen légzés, szabálytalan szívverés, légszomj, az arc duzzanata, az ujjak, a lábak, vagy a lábszár, súlygyarapodás, vagy zihálás.

Óvintézkedések használat közben Lopressor

Ne hagyja abba hirtelen a gyógyszer szedését anélkül, hogy először beszélt kezelőorvosával. Orvosa, hogy fokozatosan csökkentse az összeget szed leállítása előtt teljesen. Bizonyos körülmények rosszabb lehet, ha a gyógyszer szedésének abbahagyása hirtelen, ami veszélyes lehet.

Ez a gyógyszer okozhat a vér cukorszintjét. Továbbá, ez a gyógyszer is fedezi fel a tünetek az alacsony vércukorszint, mint például a gyors pulzus. Kérdezze meg orvosát, ha azt veszi észre változást a szokásos tünetek vagy változás eredményeit a vér vagy vizelet cukor vizsgálatokat.

Győződjön meg róla, minden orvosnak vagy fogorvosnak, aki kezeli, akkor tudja, hogy ezt a gyógyszert szedi. Lehet, hogy hagyja abba a gyógyszer néhány napig, amíg a műtétre.

Ez a gyógyszer okozhat néhány ember, hogy kevésbé éber, mint általában. Ha ez a mellékhatás jelentkezik, ne vezessen, ne használjon gépeket, vagy bármi mást, ami veszélyes lehet, ha nem éber.

Rosszullétet, szédülést, vagy akár ájulás fordulhat elő, amikor felkel hirtelen fekvő vagy ülő helyzetben. Felállt, lassan segíthet csökkenti ezt a problémát. Továbbá, fekve egy ideig nem mentesíti az szédülés vagy szédülés.

Ne vegyen be egyéb gyógyszert, amíg nem kaptak beszélni a kezelőorvosával. Ez magában foglalja a recept és vény nélkül kapható (over-the-counter [OTC]) gyógyszerek étvágy ellenőrzésére, asztma, megfázás, köhögés, szénanátha, vagy arcüreg problémák, mivel növelheti a vérnyomást.

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Lopressor Side Effects

Lopressor (metoprolol)

Kérdezze meg orvosát azonnal, ha az alábbi mellékhatások jelentkeznek

Sürgősségi azonnal segítséget, ha az alábbi a túladagolási tünetek jelentkezésekor

Egyes mellékhatások léphetnek fel, melyek általában nem igényelnek orvosi figyelmet. Ezek a mellékhatások elmúlnak a kezelés során, mint a szervezet alkalmazkodik a gyógyszerhez. Továbbá, az egészségügyi szakember tudja, hogy meséljek módja, hogy megakadályozzák vagy csökkentik bizonyos ezeket a mellékhatásokat. Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, ha az alábbiak bármelyikét mellékhatások tovább tartanak vagy kellemetlenné válnak, vagy ha bármilyen kérdése van rájuk

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.

Elérhetőség Rx vényköteles

Terhesség C kategória kockázat nem zárható ki

CSA Menetrend N Nem szabályozott hatóanyag

Jóváhagyás előzményei naptár Drug történelem FDA

WADA Class WADA doppingellenes Besorolás

Magas vérnyomás lisinopril, amlodipin, metoprolol, a hidroklorotiazid losartan, furoszemid

Supraventricularis tachycardia metoprolol, atenolol, diltiazem, amiodaron, toprol-XL, verapamil

Angina pectoris profilaxisa aszpirinnel, metoprolol, atenolol, diltiazem, nitroglicerin, toprol-XL

Angina aszpirin, amlodipin, metoprolol, atenolol, karvedilol, Norvasc