inverzió terápia: lehet ez enyhíti a hátfájást?

Inversion terápia nem biztosít tartós mentességet hátfájás, és ez nem mindenki számára biztonságos. Inversion terápia magában lóg fejjel lefelé, és a fejjel lefelé halad lehet kockázatos, hogy bárki a magas vérnyomás, a szívbetegség vagy glaukóma.

Elméletileg inverzió terápia vesz gravitációs nyomás ki az ideg gyökerek és lemezek a gerinc, és növeli a teret csigolyák közötti. Inversion terápia az egyik példa a sok közül, amely nyúlik a gerinc (gerinc vontató) használták arra törekszik, hogy enyhíti a hátfájást.

A jól megtervezett vizsgálatokban értékelték gerinc tapadást megtalálta a technika hatástalan hosszú távú enyhítésére. Azonban néhány ember talál tapadást átmenetileg hasznos részeként egy átfogóbb kezelési program az alacsonyabb hátfájás okozta porckorong tömörítés.

A szívverés lelassul, és a vérnyomás emelkedése, ha továbbra is fordított több mint egy pár percig – és a nyomást a szemgolyó ugrik drámaian. Ezen okok miatt ne próbálja inverzió terápiát, ha magas a vérnyomása, szív- vagy glaukóma.

Val vel

keresse fel orvosát