inulin (intravénásan) leírása és márkanevek

Inulint alkalmazunk, mint egy teszt problémák diagnosztizálása vagy betegség a vesét. Ez a vizsgálat határozza meg, hogy mennyire jól a veséi.

Inulin halad ki a szervezetből teljesen a vizeletben. Mennyiségének mérésével inulin a vérben, miután adott segíthet az orvos határozza meg, ha a vesék működését.

Allergia

Hogyan vizsgálatot elvégezni

Az inulint keresztül adott intravénás infúzió (futni vénába). A dózis inulin különböző lesz a különböző betegek. Az orvos határozza meg a megfelelő adagot a súly és méret. Többször a vizsgálat során, a vér és néha vizelet mintákat vesznek. Egy cső úgynevezett katéter lehet helyezni a hólyagot, hogy segítsen hogy a vizeletmintákat. A mennyiségű inulin a vérben vagy a vizeletben mérhető. Ezután az eredményeket a teszt vizsgálták.

Az inulin kell használni csak az orvos felügyelete.

Ez a termék beszerezhető a következő adagolási formák

Megoldás

Annak eldöntésében, hogy egy diagnosztikai teszt minden kockázatot a vizsgálatot meg kell mérni a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. Emellett más dolgok is befolyásolhatják a vizsgálat eredményét. Ehhez a vizsgálathoz, a következőket kell figyelembe venni

Pediatric

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a ezt a gyógyszert, vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

geriátriai

Ezt a gyógyszert gyermekeknek. Hatékony dózisban, inulin nem kimutatták, hogy a különböző mellékhatások, vagy probléma, mint ez a felnőtteknél.

gyógyszer kölcsönhatások

Számos gyógyszer nem vizsgálták kifejezetten az idős emberek. Ezért nem lehet ismert, hogy azok pontosan ugyanúgy ők a felnőtteknél. Bár nincs specifikus információ összehasonlításával használatát inulin az idősek használható más korcsoportokban, a gyógyszer várhatóan nem okoz más mellékhatásokat, problémájával idősebbek, mint ez a felnőtteknél.

egyéb kölcsönhatások

Egyéb egészségügyi problémák

Adagoló

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Tájékoztassa az egészségügyi szakembert, ha bármilyen más vényköteles és vény nélkül kapható (over-the-counter [OTC]) a gyógyszert.

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Beszélje meg az egészségügyi szakembert a használatát a gyógyszert étellel, alkohollal, vagy dohányt.

A jelenléte más egészségügyi problémák befolyásolhatják a készítmény alkalmazásával diagnosztikai teszt. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

Az adagot ebből a gyógyszerből különböző lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. A következő adatok csak az átlagos adag ilyen gyógyszer. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.