interstitialis cystitis tünetei

Fájdalom a medence, vagy a hüvely és a végbélnyílás a nők, vagy a herezacskó és a végbélnyílás férfiaknál (gát) .; krónikus kismedencei fájdalom., A tartós, sürgető vizelési inger., Gyakori vizelés, gyakran kis mennyiségű, a nap folyamán és az éjszaka. A súlyos interstitialis cystitis vizel, ahányszor 60-szor egy nap., Fájdalom vagy kellemetlen érzés, míg a hólyag megtelik, és megkönnyebbülés után vizelés. Pain közösülés során.

Mikor kell orvoshoz

A jelek és tünetek interstitialis cystitis változhat személy személy. Ha interstitialis cystitis, a tünetek is változnak az időben, rendszeresen bővül válaszul gyakori kiváltói, mint a menstruáció, ülés sokáig, a stressz, a testmozgás és a szexuális aktivitást.

Interstitialis cystitis jelek és tünetek közé

A tünetek súlyossága miatt interstitialis cystitis gyakran változik, és egyes emberek tapasztalata időszakok, amelyek alatt a tünetek megszűnnek.

Bár jelei és tünetei interstitialis cystitis is hasonlítanak egy krónikus húgyúti fertőzés, vizelet kultúrák általában mentes a baktériumok. -However, A tünetek rosszabbodhatnak, ha egy személy az intersticiális cystitis kap egy húgyúti fertőzés.

Ha gondjai krónikus hólyag fájdalom vagy sürgető vizelési gyakoriság, forduljon orvosához.