interferon alfa-2b (az injekció beadásának módja) megfelelő használata

kihagyott adag

Tárolás

Egy ápolónő vagy más képzett egészségügyi szakember adja ezt a gyógyszert. Ön is kell tanítani, hogyan kell adni a gyógyszert otthon. Ez a gyógyszer egy lövés a bőr alá, izomba vagy vénába, vagy közvetlenül egy bőrelváltozás.

Ha intravénás interferon alfa-2b magát, használja, amelyet pontosan az orvos utasítása szerint. Ne használjon több vagy kevesebb is, és ne használja gyakrabban, mint az orvos rendelt. A pontos összeg a gyógyszert, amire szükség van gondosan kidolgozott. A túl sok növeli a mellékhatások kockázatát, miközben a túl kevés nem javítja az állapotát.

Akkor jelenik meg a szervezetben a területeken, ahol ez a lövés adható. Használjon másik test területen minden időben adsz magadnak egy esélyt. Nyomon követni, ahol adsz minden lövés, hogy biztosan forgatni testrészek.

Csak a márka a gyógyszer, amit orvosa felírt. Különböző márkák nem működik ugyanúgy.

Ez a gyógyszer jön egy injekciós üveg (üveg konténer) vagy előretöltött fecskendőben. Lehet, hogy nem használja fel a gyógyszert, minden üvegben vagy fecskendőben. Ezeket csak egy alkalommal, és nem menti a nyitott üvegben vagy fecskendőben. Ha a gyógyszer megváltozott színe, vagy részecskéket, ne használja azt.

Az oldat az injekciós vagy előretöltött fecskendőben kell hagyjuk felmelegedni szobahőmérsékletre Beadás előtt.

Használjon új tűt és fecskendőt minden alkalommal adja be a gyógyszert.

Igyál extra folyadék, így lesz több vizelet ürítése használata közben ezt a gyógyszert. Ez fogja a veséje jól működik, és segít megelőzni a veseproblémák.

Ez a gyógyszer jön egy gyógyszert útmutatót. Olvassa el részletes tájékoztatónkat és győződjön meg

Ha bármilyen kérdése van bármely ezen információk, beszéljen orvosával.

Ezt a gyógyszert kell adni egy fix menetrend. Ha kihagy egy adagot, vagy elfelejtette alkalmazni a gyógyszert, forduljon orvoshoz vagy gyógyszerésze utasításait.

Tárolja a hűtőszekrényben. Nem fagyasztható.

Gyerekektől távol tartandó.

Ne tartsa elavult gyógyszer vagy gyógyszer nincs többé szükség.

Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, hogyan kell megsemmisíteni a gyógyszer nem használ.

Dobja használt tűket kemény, zárt tartályban, hogy a tű nem tudja piszkálni keresztül. Tartsuk ezt a tartályt távol gyermekek és háziállatok.