innohep

Epidurális vagy spinális haematoma, ami azt eredményezheti, hosszú távú vagy állandó bénulást, előfordulhat olyan betegeknél, akik véralvadásgátlót kis molekulasúlyú heparint vagy heparinoidok és kap Gerincközeli érzéstelenítés vagy átesett spinális punkció. Tényezők, amelyek növelik a kialakulásának kockázata vérömlenyek következők: állandó epidurális katéterek, gyógyszerek egyidejű alkalmazása érintő vérzéscsillapítás, mint az NSAID-ok, a vérlemezke-gátló, vagy egyéb antikoagulánsok vagy történelem traumatikus vagy ismételt epidurális vagy spinális punkció, gerinc deformitás, vagy gerinc műtét. Monitor betegek gyakran neurológiai károsodás. Neurológiai veszélyeztetettség észlelése esetén sürgős kezelésre van szükség. Tekintsük a kockázat / haszon előtt Gerincközeli beavatkozás betegek antikoagulált vagy hogy antikoagulált tromboprofilaxisát.

Használja a Innohep

Terápiás Osztály: Alvadásgátló

Farmakológiai Osztály: alacsony molekulasúlyú heparin

Ez a gyógyszer csak az orvosával receptet.

Annak eldöntésében, hogy egy gyógyszer, a kockázatokat figyelembe a gyógyszer mérlegelni kell a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. Mert ezt a gyógyszert, a következőket kell figyelembe venni

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a ezt a gyógyszert, vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Megfelelő vizsgálatokat nem végeztek a kapcsolatot a kor hatását tinzaparin a gyermekek között. A biztonságosságot és hatásosságot nem igazolták.

Megfelelő vizsgálatok során eddig nem bizonyították geriátriai-specifikus problémák, amelyek korlátozzák a hasznosságát tinzaparin az idősek. Azonban idős betegeknél nagyobb valószínűséggel korfüggő vese problémák, amelyek módosítására lehet szükség a dózis részesülő betegek tinzaparin.

Használata előtt Innohep

Nincsenek megfelelő vizsgálatok nőknél meghatározására újszülött kockázatát, ha ezt a gyógyszert szoptatás alatt. Mérjük le a potenciális előnyök és a potenciális kockázatok, mielőtt ezt a gyógyszert szoptatás alatt.

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Ha ezt a gyógyszert szedi, akkor különösen fontos, hogy az egészségügyi szakember tudja, ha szed az alább felsorolt ​​gyógyszerek. Az alábbi kölcsönhatásokról kiválasztott alapján potenciális jelentőségét, és nem feltétlenül teljes körű.

Ezzel a gyógyszert az alábbi gyógyszerek általában nem javasolt, de szükség lehet bizonyos esetekben. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Ezzel a gyógyszert az alábbi gyógyszerek okozhatnak fokozott kockázata bizonyos mellékhatásokat, de a két gyógyszer lehet a legjobb kezelés az Ön számára. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Beszélje meg az egészségügyi szakembert a használatát a gyógyszert étellel, alkohollal, vagy dohányt.

A jelenléte más egészségügyi problémák befolyásolhatják a gyógyszer alkalmazásával kapcsolatban. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

Egy ápolónő vagy más képzett egészségügyi szakember adja ezt a gyógyszert. Ez a gyógyszer egy lövés a bőre alá, rendszerint a has.

Ha ön használ tinzaparin otthon, az orvos fog tanítani, hogyan kell beadni magának a gyógyszert. Feltétlenül kövesse az utasításokat gondosan. Kérdezze meg orvosát, ha bármilyen probléma a gyógyszer alkalmazása.

Akkor jelenik meg a szervezetben a területeken, ahol ez a lövés adható. Használjon másik test területen minden időben adsz magadnak egy esélyt. Nyomon követni, ahol adsz minden lövés, hogy biztosan forgatni testrészek. Ez segít megelőzni a bőr problémák az injekciót.

Ha a gyógyszert az üvegben (üveg konténer) megváltoztatta a színét, vagy ha úgy látja, részecskéket, ne használja azt.

Dobja a használt fecskendőket egy kilyukadó, egyszer használatos tartály, vagy dobja őket az orvos utasítása szerint.

Az adagot ebből a gyógyszerből különböző lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. A következő adatok csak az átlagos adag ilyen gyógyszer. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Azonnal hívja orvosát vagy gyógyszerészét utasításokat.

Tárolja a gyógyszert egy zárt tartályban szobahőmérsékleten, hőtől, nedvességtől, és közvetlen fény. Tartsa a fagytól.

Gyerekektől távol tartandó.

Ne tartsa elavult gyógyszer vagy gyógyszer nincs többé szükség.

Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, hogyan kell megsemmisíteni a gyógyszer nem használ.

Helyes használata Innohep

Dobja használt tűket kemény, zárt tartályban, hogy a tű nem tudja piszkálni keresztül. Tartsuk ezt a tartályt távol gyermekek és háziállatok.

Nagyon fontos, hogy az orvos ellenőrizze a haladást rendszeres látogatások tenni hogy ez a gyógyszer megfelelően működik. A vérvizsgálatok lesz szükség, hogy ellenőrizze a nem kívánt hatásokat. Ügyeljen arra, hogy az összes eseményt.

Ez a gyógyszer okozhat súlyos típusú allergiás reakció az úgynevezett anafilaxia. Az anafilaxia is életveszélyes lehet és azonnali orvosi ellátást igényel. Tájékoztassa orvosát azonnal, ha van egy kiütés, viszketés, az arc, a nyelv és a torok, légzési nehézség vagy mellkasi fájdalom után kapja ezt a gyógyszert.

Győződjön meg arról, hogy orvosa tud, ha volt már allergiás reakciója heparin, szulfitok, benzil-alkohol, vagy sertéshús készítmények.

Tinzaparin növelheti az esélyt a vérzés vagy bevérzés. Ez a kockázat magasabb, ha van egy katétert a hátsó fájdalom gyógyszer vagy érzéstelenítés (néha egy “epidurális”), vagy ha veseproblémái vannak. A vérzések kockázata növekszik, ahogy a súlyosságát a veseproblémák növekszik. Kérdezze meg orvosát azonnal, ha bármilyen szokatlan vérzés vagy véraláfutás, fekete, kátrányos széklet, fogínyvérzés, véres vizelet vagy széklet, vagy pontszerű vörös foltok a bőrön.

Lehet vérzik és zúzódás könnyebben használata közben ezt a gyógyszert. Maradj távol durva sport vagy egyéb helyzetekben, ahol lehet sérült, vágott, vagy sérült. Legyen óvatos, ha az éles tárgyak, beleértve a borotvák és köröm ollóval. Kerüljük orr szedés és erőteljes orr fúj.

Legyen óvatos, ha a rendszeres fogkefe, fogselyem, vagy fogpiszkáló. Az orvos, fogorvos, vagy a nővér ajánlhatja más módon tisztítani a fogak és az íny. Kérdezze meg orvos, mielőtt bármilyen fogászati ​​munka.

Győződjön meg róla, minden orvosnak vagy fogorvosnak, aki kezeli, akkor tudja, hogy ezt a gyógyszert szedi. Lehet, hogy hagyja abba a tinzaparin néhány napig, amíg a műtétet vagy az orvosi vizsgálatok.

Óvintézkedések használat közben Innohep

Ez a gyógyszer benzil-alkoholt tartalmaz, amely okozhat súlyos reakció az újszülött vagy koraszülött csecsemők. Beszélje ezt meg orvosával, amennyiben Ön érintett.

Ne vegyen vagy megszüntesse más gyógyszerekkel, kivéve, ha azok már nem beszélte meg kezelőorvosával. Ez magában foglalja a recept és vény nélkül kapható (over-the-counter [OTC]) gyógyszerek, és a gyógynövény vagy vitamin-kiegészítők.

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Kérdezze meg orvosát azonnal, ha az alábbi mellékhatások jelentkeznek

Egyes mellékhatások léphetnek fel, melyek általában nem igényelnek orvosi figyelmet. Ezek a mellékhatások elmúlnak a kezelés során, mint a szervezet alkalmazkodik a gyógyszerhez. Továbbá, az egészségügyi szakember tudja, hogy meséljek módja, hogy megakadályozzák vagy csökkentik bizonyos ezeket a mellékhatásokat. Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, ha az alábbiak bármelyikét mellékhatások tovább tartanak vagy kellemetlenné válnak, vagy ha bármilyen kérdése van rájuk

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.

Innohep Side Effects

Innohep (tinzaparin)

Elérhetőség Megszüntetett megszűnt

Terhesség B kategória Nem bizonyított kockázat emberben

CSA Menetrend N Nem szabályozott hatóanyag

Jóváhagyás előzményei naptár Drug történelem FDA

Mélyvénás trombózis Xarelto Eliquis, Pradaxával, Lovenox, enoxaparin, heparin, apixaban, rivaroxaban, dabigatránná, Savaysa, Fondaparinuxszal Arixtra, sztreptokináz edoxaban, urokináz, tinzaparin, Streptase, Abbokinase