influenzavírus-vakcina rekombináns (intramuscularisan) leírása és márkanevek

Influenza vírus vakcina, rekombináns megelőzésére alkalmazzák által okozott fertőzés az influenza vírusok felnőttek 18 éves és idősebb. A vakcina hatására a szervezet a saját védelmét (antitesteket) a betegség ellen. Az is ismert, mint a “influenza lövés”.

Szükséges, hogy megkapja az influenza vakcina beadása minden évben, mivel az influenza fertőzések általában az okozza, különböző vírusok és a védelem által szerzett vakcina rövidebb ideig tart, mint egy év. A legjobb módja annak, hogy segít megelőzni a madárinfluenza-fertőzés, hogy kap egy influenza elleni oltás minden évben, általában november elején.

Ez a vakcina adandó csak vagy felügyelete alatt az orvos vagy más egészségügyi szakember.

Ez a termék beszerezhető a következő adagolási formák

Annak eldöntésében, hogy egy vakcina, a kockázatokat figyelembe a vakcina mérlegelni kell a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. Mert ezt a vakcinát, a következőket kell figyelembe venni

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a ezt a gyógyszert, vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Megoldás

Megfelelő vizsgálatokat nem végeztek a kapcsolatot a kor hatását Flublok® gyermekek 3-17 éves korig. A biztonságosságot és hatásosságot nem igazolták.

Allergia

Megfelelő vizsgálatok során eddig nem bizonyították geriátriai-specifikus problémák, amelyek korlátozzák a hasznosságát Flublok® az idősek.

Pediatric

Nincsenek megfelelő vizsgálatok nőknél meghatározására újszülött kockázatát, ha ezt a gyógyszert szoptatás alatt. Mérjük le a potenciális előnyök és a potenciális kockázatok, mielőtt ezt a gyógyszert szoptatás alatt.

geriátriai

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Ha megkapja az oltást, akkor különösen fontos, hogy az egészségügyi szakember tudja, ha szed az alább felsorolt ​​gyógyszerek. Az alábbi kölcsönhatásokról kiválasztott alapján potenciális jelentőségét, és nem feltétlenül teljes körű.

Terhesség

Szoptatás

gyógyszer kölcsönhatások

Megkapja az oltást minden a következő gyógyszerek általában nem javasolt, de szükség lehet bizonyos esetekben. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

egyéb kölcsönhatások

Megkapja az oltást bármely az alábbi gyógyszerek okozhatnak fokozott kockázata bizonyos mellékhatásokat, de a két gyógyszer lehet a legjobb kezelés az Ön számára. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Egyéb egészségügyi problémák

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Beszélje meg az egészségügyi szakembert a használatát a gyógyszert étellel, alkohollal, vagy dohányt.

A jelenléte más egészségügyi problémák befolyásolhatják a vakcina beadását. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

Egy ápolónő vagy más képzett egészségügyi szakember adja ezt a vakcinát. Ezt a vakcinát adják a lövés az egyik az izmokat, általában a váll területén.

Be kell, hogy az influenza elleni vakcina minden évben, hogy védelmet nyújt az influenza.

Ez a gyógyszer jön egy betegtájékoztató lapot. Nagyon fontos, hogy elolvassa és megértse ezt az információt. Kérdezze meg kezelőorvosát, ha bármilyen kérdése van.

Feltétlenül tájékoztassa orvosát az esetleges mellékhatások fordulnak elő, amikor már megkapta ezt a vakcinát.

Ez a vakcina okozhat súlyos típusú allergiás reakció az úgynevezett anafilaxia. Az anafilaxia is életveszélyes lehet és azonnali orvosi ellátást igényel. Tájékoztassa orvosát azonnal, ha van egy kiütés, viszketés, duzzanat a nyelv és a torok, vagy problémás légzés után kapsz az injekciót.

Influenza vírus vakcina nem védi mindenki, aki megkapja a vakcinát. Továbbá, ez a vakcina nem kezeli az influenza tünetei, ha már van a vírus.

Győződjön meg róla orvosával, ha használ gyógyszert vagy kezelést, amely gyengíti az immunrendszert, így például a szteroid, sugárzás, vagy a rák kezelésére. Ez a vakcina nem működik olyan jól, ha Ön is használja ezeket a gyógyszereket. Orvosa akkor is szeretnénk, ha a vakcina, mert adhat némi védelmet.

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Kérdezze meg orvosát vagy a nővért azonnal, ha az alábbi mellékhatások jelentkeznek

Egyes mellékhatások léphetnek fel, melyek általában nem igényelnek orvosi figyelmet. Ezek a mellékhatások elmúlnak a kezelés során, mint a szervezet alkalmazkodik a gyógyszerhez. Továbbá, az egészségügyi szakember tudja, hogy meséljek módja, hogy megakadályozzák vagy csökkentik bizonyos ezeket a mellékhatásokat. Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, ha az alábbiak bármelyikét mellékhatások tovább tartanak vagy kellemetlenné válnak, vagy ha bármilyen kérdése van rájuk

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.