influenza gyermekeknél: hogyan terjed, okok, tünetek, kezelés, megelőzés

Ez nem mindig könnyű megmondani gyermekének az influenza. A betegség jön a gyors és intenzívebb, mint a hideg. A gyerekek hajlamosak úgy érzi, rosszabb az első 2 vagy 3 napig ők beteg.

Fegyelem az a folyamat, a tanítás a gyermek milyen típusú viselkedés i; elfogadható és milyen típusú nem elfogadható. Más szavakkal, a fegyelem teache; a gyermek szabályokat követni. Fegyelmi érinthetik a büntetést, mint például a tim; ki, és ami még fontosabb, jutalmat. Úgy hangzik, egyszerű, mégis valaha; szülő válik meghiúsította egy időben, vagy más olyan kérdésekkel surroundin; gyermekek és a fegyelem.

Néhány szülő hiba az influenza a gyomor bug. Azért, mert ellentétben a felnőtt, a gyerek az influenza lehet hányinger, hasi fájdalom, hányás.

Három fő típusa az influenzavírusok adhat az influenzát. A és B típusú okozhat az éves kitörése. C típusú vezet enyhe, véletlenszerű esetben.

Az influenza erősen fertőző, különösen akkor, ha a gyerekek megosztani közelről, mint ők az iskolai tantermek. Úgy terjed, ha belélegzik cseppek, amelyek köhögött fel, vagy tüsszentett egy fertőzött személy, vagy ha közvetlenül érintkeznek a nyálka vagy köpni valaki, aki az influenza.

A gyerekek is terjed az influenza egy nappal azelőtt, hogy a tünetek megjelenése, és 5-7 napon belül betegszik meg. Könnyen mozog gyerek gyerek, mert megosztani a dolgokat, mint a ceruzák, játékok, számítógépek, távirányító, kanál, és villa. Kézzel, hogy közvetlen kapcsolatot egy másik fő módszer.

A legjobb módja az, hogy egy éves oltást. A CDC szerint minden ember 6 hónapos és idősebb kéne egy.

Egészséges gyermekek több mint 2 éves, akik nem zihál, vagy nem kórtörténetében asztma kaphat az orrspray influenza vakcina. Ellenkező esetben, a gyermekek 6 hónapos és idősebb kellene kap egy influenza elleni védőoltást.

Terhes nők és a gondozók a gyermekek 6 hónapnál fiatalabb vagy gyermekek bizonyos egészségügyi feltételeket kell, hogy a vakcina.

Igen. Azok közé tartoznak a sinus fertőzés, fülgyulladás, vagy tüdőgyulladás. Hívjon orvost, ha a gyermek lázas tovább tart, mint 3-4 nap. Felhívjuk továbbá ha ő panaszkodik légzési nehézség, fülfájás, orrdugulás vagy a fej, a köhögés, hogy nem fog menni, vagy úgy tűnik, hogy egyre rosszabb.

Young éves kor alatti gyermekek 2 – még az egészséges gyermekek – nagyobb valószínűséggel, mint az idősebb gyermekek kórházba a komplikációk az influenza.

A magas lázzal, legfeljebb 104 fok; Hidegrázás, és megrázza a FEVE; Extrém tirednes; Fejfájás és test fáj; Száraz, szaggató coug; Fájó throa; Hányás és a has fájdalom