Influenza A vírus vakcina, H5N1, inaktivált intramuszkuláris

Felhasználás influenza A vírus vakcina, H5N1, inaktivált

Terápiás Osztály: Vaccine

Ez a vakcina csak az állami egészségügyi tisztviselők, és fogják használni, hogy megakadályozzák egy nagyobb járvány a madárinfluenza.

Használata előtt influenza vírus vakcina, H5N1, inaktivált

Annak eldöntésében, hogy egy vakcina, a kockázatokat figyelembe a vakcina mérlegelni kell a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. Mert ezt a vakcinát, a következőket kell figyelembe venni

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a influenzavírus vakcinával, H5N1, inaktivált vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Megfelelő vizsgálatokat nem végeztek a kapcsolatot a kor hatását influenza vírus vakcina, H5N1, a gyermekek között. A biztonságosságot és hatásosságot nem igazolták.

Megfelelő vizsgálatok kapcsolatot kor a hatások az influenza vírust, H5N1 nem végeztek az idős populációban. A biztonságosságot és hatásosságot nem igazolták.

Nincsenek megfelelő vizsgálatok nőknél meghatározására újszülött kockázatát, ha ezt a gyógyszert szoptatás alatt. Mérjük le a potenciális előnyök és a potenciális kockázatok, mielőtt ezt a gyógyszert szoptatás alatt.

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Tájékoztassa az egészségügyi szakembert, ha bármilyen más vényköteles és vény nélkül kapható (over-the-counter [OTC]) a gyógyszert.

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Beszélje meg az egészségügyi szakembert a használatát a gyógyszert étellel, alkohollal, vagy dohányt.

Helyes használata influenza vírus vakcina, H5N1, inaktivált

A jelenléte más egészségügyi problémák befolyásolhatják a vakcina beadását. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

Egy ápolónő vagy más képzett egészségügyi szakember adja ezt a vakcinát. Ezt a vakcinát adják a lövés az egyik az izmokat.

Szükséged lesz két adag a vakcinát, hogy működjön rendesen. Győződjön meg róla, hogy kövesse az orvos utasításait, ha kell térni a második adag. A második adagot szokás megadni 28 nappal az első adag után.

A dózis az influenza A vírus vakcina, H5N1, inaktivált különböző lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. A következő adatok csak az átlagos dózisokat influenza vírus vakcina, H5N1, inaktivált. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Nagyon fontos, hogy visszatérjen az orvos irodájában a megfelelő időben, a második adagot. Feltétlenül tájékoztassa orvosát az esetleges mellékhatások fordulnak elő, amikor már megkapta ezt a vakcinát.

Ez a vakcina nem kezeli az influenza tünetei, ha már van a vírus.

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Kérdezze meg orvosát azonnal, ha az alábbi mellékhatások jelentkeznek

Egyes mellékhatások léphetnek fel, melyek általában nem igényelnek orvosi figyelmet. Ezek a mellékhatások elmúlnak a kezelés során, mint a szervezet alkalmazkodik a gyógyszerhez. Továbbá, az egészségügyi szakember tudja, hogy meséljek módja, hogy megakadályozzák vagy csökkentik bizonyos ezeket a mellékhatásokat. Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, ha az alábbiak bármelyikét mellékhatások tovább tartanak vagy kellemetlenné válnak, vagy ha bármilyen kérdése van rájuk

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.

Madárinfluenza Tamiflu oszeltamivir

 vagy csatlakozz az influenza vírus vakcina, H5N1 támogató csoport kapcsolatot másokkal, akik hasonló érdekeit.

Óvintézkedések használat közben influenza vírus vakcina, H5N1, inaktivált

Influenza A vírus vakcina, H5N1, inaktivált Side Effects

influenzavírus-vakcina, H5N1