INCRELEX: felhasználási dózis és mellékhatások

Mi Increlex alkalmazása?

INCRELEX olyan növekedés elmaradásának kezelésére gyermekeknél, akiknek a szervezete nem termel elegendő IGF-1.

Az Increlex nem alkalmazható gyermekeknél, akiknél növekedési hormon hiánya, az alultápláltság, pajzsmirigy, vagy azok, akik szed a hosszú távú szteroid gyógyszereket.

Abba kell nem adható a gyermek, aki a rák, vagy a gyermek, aki növekedése befejeződött (a csont növekedési zónák zárva).

Fontos információ

Az Increlex nem alkalmazható gyermekeknél, akiknél növekedési hormon hiánya, az alultápláltság, pajzsmirigy, vagy azok, akik szed a hosszú távú szteroid gyógyszereket.

Mielőtt gyermeke megkapja ezt a gyógyszert, tájékoztassa az orvost, ha a gyermek cukorbeteg, vesebetegség, májbetegség, ívelt gerinc (scoliosis), vagy ha a gyermek valaha is allergiás reakciója tartósítószer nevű benzil-alkohol.

Az Increlex s bőr alá kell beadni. Ön és gyermeke is látható, hogyan kell használni injekciók otthon. Győződjön meg róla, hogy megértsük, hogyan kell beadni az injekciót, és megfelelően dobja a használt tűket és fecskendőket.

Vigyázzon, hogy ne hagyja, hogy a gyermek a vércukorszintje túl alacsony használata közben ezt a gyógyszert. Ismerje a tünetek az alacsony vércukorszint (hipoglikémia), és hogyan lehet felismerni őket

A gyógyszer szedése előtt

Gyermeke nem alkalmazza az INCRELEX ha ő allergiás a mecaszermin, vagy

a gyermek rák; vagy

A gyermek növekedése befejeződött, és az ő csont növekedési zónák zárva vannak.

Annak érdekében, hogy Increlex biztonságos a, tájékoztassa az orvost, ha gyermeke

cukorbetegség

vesebetegség

májbetegség; vagy

ívelt gerinc (scoliosis).

Nem ismert, hogy az Increlex-re lesz káros lehet a születendő magzatot, ha a terhesség alatt.

Nem ismert, hogy mecasermin átjut az anyatejbe, vagy ha ez árthat egy ápolási baba.

INCRELEX nem használatra engedélyezett bárki fiatalabb, mint 2 év.

Az Increlex fecskendeznek a bőr alá. Lehet mutatni, hogyan kell használni injekciók otthon. Ne adja ezt a gyógyszert, ha nem érti, hogyan kell használni az injekció és megfelelően dobja a használt tűket és fecskendőket. Ne adja ezt a gyógyszert vénába.

Az Increlex általában adott naponta kétszer, röviddel azelőtt, vagy azt követően a gyermek eszik egy étkezés vagy snack. Ugrás egy adagot, ha a gyerek kihagy egy étkezést. Mecasermin okozhat alacsony vércukorszint, amely lehet rosszabb, ha a gyermek nem eszik.

Mondja el orvosának, ha gyermekének bármilyen változás a súlya. Az Increlex dózisokat a súly és a változtatások befolyásolhatják az adagot.

Az ellátást nyújtó megmutatja a legjobb helyeket a gyermek testét INCRELEX-et. Használjon minden alkalommal máshová adsz egy injekciót. Ne adja be az injekciót ugyanazon a helyen kétszer egymás után.

Ne használja fel a gyógyszert, ha úgy néz ki, zavaros vagy részecskéket tartalmaz. Hívja meg gyógyszerészét új gyógyszert.

Míg INCRELEX, a gyermek gyakori vizsgálatok és orvosi vizsgálatok. A gyermek vércukorszintje is ellenőrizni kell gyakran.

Nézd meg a gyermek tüneteit az alacsony vércukorszint (hipoglikémia). A tünetek közé tartozik a fejfájás, az éhség, izzadás, zavartság, ingerlékenység, szédülés, vagy érzés ingatag. Mindig tartsa forrása cukor elérhető, ha a gyermek az alacsony vércukorszintet. Cukor források közé gyümölcslé, kemény cukorka, keksz, mazsola, és nem diétás kólát. Fontos, hogy a család és a közeli barátok tudják, hogyan kell segíteni a gyermek vészhelyzetben.

Nyomon követheti, hogy hány napig egymás után a gyermek nem volt alacsony vércukorszint tünetei kézhezvételét követően adagot ebből a gyógyszerből.

Hogyan Increlex -et adott?

Hívjon orvost, ha a hipoglikémia tünetei nem javul után evés vagy ivás cukor forrás.

Használjon egyszer használatos tűt és fecskendőt csak egyszer. Kövesse az állami vagy helyi törvényeket eldobja a használt tűket és fecskendőket. Használjon lyukadásbiztos “korpás” hulladékgyűjtő tartályba (kérdezze meg gyógyszerészét, hogy hol az egyik, és hogyan dobja el). Tartsa ezt a tartályt elzárva a gyermekek és a háziállatok.

Tárolja a gyógyszert a hűtőben. Fénytől védve, és nem fagyasztható. Dobja el a fiola 30 napon belül kinyitja, akkor is, ha még mindig tartalmaz kihasználatlan Az Increlex.

Szokásos Pediatric dózis elsődleges IGF-1 hiány

Kezdeti dózis: 0,4-0,8 mg / kg szubkután 2-szer naponta legalább 7 napon keresztül; Maximális dózis: 0,12 mg / kg szubkután 2-szer egy nap; Hozzászólások; -Nem Helyettesíti a növekedési hormon (GH) jóváhagyott GH jelzések .; Felhasználás: A kezelés növekedési zavar gyermekek súlyos primer IGF-1-hiányban vagy a növekedési hormon (GH) géndelécióval akik kifejlesztették semlegesítő antitestek GH.

Használja a kihagyott adagot, amint eszébe jut. Lehet, hogy a gyermek eszik 20 percen belül előtt vagy után az injekciót. Ha a gyermek kihagy egy étkezést, ne alkalmazza az INCRELEX. Várja meg, amíg a következő étkezés.

 A túladagolás mecaszermin okozhat súlyos hipoglikémia.

Tünetei súlyos hipoglikémia lehetnek extrém gyengeség, homályos látás, izzadás, baj szólva, remegés, hasi fájdalom, zavartság, vagy lefoglalás (görcsök).

Hosszú távú használata a nagy mecaszermin dózisok vezethet a szokatlan vagy túlzott növekedés bármely részén a szervezetben.

Az Increlex ronthatja a gondolkodás, a reakciók, vagy fizikai képességeit. Az első 2-3 óra után az injekciót, a gyermek kerülje el semmit, ami éberséget igényel, vagy koordinációt.

Sürgősségi orvosi segítség, ha a gyermek a jelek az allergiás reakció Az Increlex: csalánkiütés; nehéz légzés; duzzanat a gyermek arca, ajkak, nyelv vagy a torok.

Hívjon orvost egyszerre, ha gyermeke

Az Increlex adagolási információt

fájdalom a csípőben és a térdben, séta a sántítás

Mi történik, ha kihagyok egy adagot?

alacsony vércukorszint, – fejfájás, éhség, gyengeség, verejtékezés, zavartság, ingerlékenység, szédülés, szapora szívverés, vagy idegesség

duzzadt mandulák – horkolás, légzési problémák alvás közben, fájdalom vagy teltség füléhez, hallási problémák; vagy

Mi történik, ha túladagolás?

megnövekedett nyomás a koponyán belül, fejfájás, a látás zavarok, hányinger, fájdalom a szemek mögött.

Gyakori Az Increlex mellékhatás lehet

alacsony vércukorszint

Mit kell elkerülni INCRELEX?

duzzadt mandulák vagy

Allergiás reakciót válthat ki.

Ez nem egy teljes listát a mellékhatások, és mások fordulhatnak elő. Hívjon orvost az orvosi tanácsot mellékhatásai. Lehet jelentést mellékhatások a kormány a kormány 1088.

Más gyógyszerek kölcsönhatásba léphetnek mecaszermin, beleértve a vényköteles és over-the-counter gyógyszereket, vitaminokat és gyógynövény termékek. Mondd mindegyik az egészségügyi szolgáltatók az összes gyógyszerek használata, és most bármilyen gyógyszert elkezdi vagy abbahagyja.

6.01.2016-05-12, 08:55:26.

Terhesség C kategória kockázat nem zárható ki

CSA Menetrend N Nem szabályozott hatóanyag

Jóváhagyás előzményei naptár Drug történelem a kormány

Elsődleges IGF-1 hiány IPLEX mecasermin

Az Increlex mellékhatások

Milyen egyéb gyógyszerek befolyásolják Increlex alkalmazása?

Az Increlex (mecasermin)