incobotulinumtoxina intramuszkuláris

A hatások a incobotulinumtoxinA és minden botulinum toxin termékek terjedt el az injekciózás helyén tüneteket okoz összhangban botulinum toxin hatását. Ezek a tünetek számoltak órát héttel az injekció beadása után. Nyelési és légzési nehézségek életveszélyes lehet, és nem számoltak a halál. A kockázat a tünetek valószínűleg legnagyobb gyermekeknél kezelt görcsösség, de a tünetek akkor is előfordulhat felnőtteknél, különösen azoknál a betegeknél, akik mögöttes feltételeket, amelyek fogékonnyá teszi őket, hogy ezeket a tüneteket. Esetei terjedése hatás bekövetkezett dózisban hasonló használt nyaki disztónia kezelésére és alacsonyabb dózisban.

Használja a incobotulinumtoxina

Terápiás Osztály: A csont-izomrendszer Agent

Farmakológiai Osztály: A típusú botulinum toxin

IncobotulinumtoxinA egy botulinum toxin termék. Úgy működik, az idegrendszer az izmok ellazítására.

incobotulinumtoxina csak orvosával receptet, és azt kezelőorvosa.

Annak eldöntésében, hogy egy gyógyszer, a kockázatokat figyelembe a gyógyszer mérlegelni kell a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. Mert incobotulinumtoxina, a következőket kell figyelembe venni

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a incobotulinumtoxina vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Megfelelő vizsgálatokat nem végeztek a kapcsolatot a kor hatását incobotulinumtoxinA a gyermekek között. A biztonságosságot és hatásosságot nem igazolták.

Használata előtt incobotulinumtoxina

Megfelelő vizsgálatok során eddig nem bizonyították geriátriai-specifikus problémák, amelyek korlátozzák a hasznosságát incobotulinumtoxinA az idősek. Az idős betegek azonban nagyobb valószínűséggel fordulnak elő olyan mellékhatások, mint a nehéz nyelés hiánya vagy erőtlenség, vagy szédülés, ami megkövetelheti óvatosan kapó betegeknél incobotulinumtoxinA.

Nincsenek megfelelő vizsgálatok nőknél meghatározására újszülött kockázatát, ha ezt a gyógyszert szoptatás alatt. Mérjük le a potenciális előnyök és a potenciális kockázatok, mielőtt ezt a gyógyszert szoptatás alatt.

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Tájékoztassa az egészségügyi szakembert, ha bármilyen más vényköteles és vény nélkül kapható (over-the-counter [OTC]) a gyógyszert.

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Beszélje meg az egészségügyi szakembert a használatát a gyógyszert étellel, alkohollal, vagy dohányt.

A jelenléte más egészségügyi problémák befolyásolhatják a használatát incobotulinumtoxina. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

Kezelőorvosa megadja incobotulinumtoxina kórházban vagy klinikán beállítás. incobotulinumtoxina adják a lövés az egyik az izmokat.

incobotulinumtoxina jöjjön egy Gyógyszeres kezelés útmutató. Nagyon fontos, hogy elolvassa és megértse ezt az információt. Ügyeljen arra, hogy kérdezze meg orvosát, ha bármit nem értem.

Orvosa csak akkor fogja használni incobotulinumtoxinA (Xeomin®) kezelésére az Ön állapotát. Más botulinum toxin termékek nem működnek azonos módon.

Nagyon fontos, hogy az orvos ellenőrizze a haladást rendszeres látogatások. Ez lehetővé teszi, hogy az orvos, hogy lássa, a gyógyszer megfelelően működik, és eldönteni, hogy továbbra is kapja meg.

Súlyos izom reakciókról számoltak be néhány órán belül a hetekben, miután megkapta incobotulinumtoxina. Ha elkezd izomgyengeséget, húgyhólyag feletti kontroll elvesztése, vagy baj nyelési, beszéd, vagy légzési, forduljon orvoshoz azonnal. Bizonyos helyzetekben, ezeket a problémákat lehet életveszélyes, és szükség lehet a kezelés olyan kórházban vagy klinikán.

incobotulinumtoxina okozhat súlyos allergiás reakciók, beleértve az anafilaxia. Az anafilaxia is életveszélyes lehet és azonnali orvosi ellátást igényel. Hívja fel orvosát azonnal, ha van egy kiütés, viszketés, rekedtség, légzési nehézség, nyelési vagy bármilyen duzzanat a kéz, arc, száj vagy használata közben incobotulinumtoxina.

incobotulinumtoxina teheti az izmokat gyenge, ami látás problémákat. Ne közlekedjen, gépek, vagy bármi mást, ami veszélyes lehet, ha gyengének érzi magát, vagy nem tudja, hogy jól.

incobotulinumtoxina csökkentheti villog a szem vezethet fokozott kockázatát szem problémák (például a szaruhártya expozíció és fekély). Tájékoztassa orvosát azonnal, ha van egy csökkentett villogó a szem.

Miután megkapta incobotulinumtoxina és a látását, vagy izomgörcsök jobbak, akkor előfordulhat, hogy egy sokkal aktívabb, mint voltál. Meg kell lassan növelni a tevékenységek, hogy az időt a szervezet, hogy erősebb. Továbbá, mielőtt elkezd egy edzésprogram, kérdezze meg orvosát.

Az egyik része incobotulinumtoxina készül adományozott emberi vér. Néhány emberi vérkészítmények továbbítják bizonyos vírusok olyan embereknek, akik befogadták. A kockázata, hogy a vírust gyógyszerek készült az emberi vér már jelentősen csökkent az elmúlt években. Ez az eredmény a szükséges vizsgálati humán donorok bizonyos vírusok, és a tesztelés során a gyártás ezen gyógyszerek. Bár a kockázat csekély, beszéljen orvosával, ha aggályai.

Ne vegyen be egyéb gyógyszert, amíg nem kaptak beszélni a kezelőorvosával. Ez magában foglalja a recept és vény nélkül kapható (over-the-counter [OTC]) gyógyszerek és gyógynövény vagy vitamin-kiegészítők.

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Kérdezze meg orvosát vagy a nővért azonnal, ha az alábbi mellékhatások jelentkeznek

Helyes használata incobotulinumtoxina

Egyes mellékhatások léphetnek fel, melyek általában nem igényelnek orvosi figyelmet. Ezek a mellékhatások elmúlnak a kezelés során, mint a szervezet alkalmazkodik a gyógyszerhez. Továbbá, az egészségügyi szakember tudja, hogy meséljek módja, hogy megakadályozzák vagy csökkentik bizonyos ezeket a mellékhatásokat. Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, ha az alábbiak bármelyikét mellékhatások tovább tartanak vagy kellemetlenné válnak, vagy ha bármilyen kérdése van rájuk

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.

Elérhetőség Rx vényköteles

Terhesség C kategória kockázat nem zárható ki

CSA Menetrend N Nem szabályozott hatóanyag

Jóváhagyás előzményei naptár Drug történelem FDA

Óvintézkedések használat közben incobotulinumtoxina

Ráncokkal Botox, Xeomin, onabotulinumtoxinA, Botox Cosmetic, Restylane, Dysport

Nyaki dystonia baklofen, Botox, Lioresal, Xeomin, onabotulinumtoxinA, Dysport

Felső végtag görcsösség Botox, Xeomin, onabotulinumtoxinA, Dysport, incobotulinumtoxinA, abobotulinumtoxinA

Blepharospasmus Botox, Xeomin, onabotulinumtoxinA, incobotulinumtoxinA

 vagy csatlakozz a incobotulinumtoxinA támogató csoport kapcsolatot másokkal, akik hasonló érdekeit.

incobotulinumtoxina Side Effects

incobotulinumtoxinA