imogam veszettség-ht

Terápiás Osztály: Immune szérum

Használja a Imogam Veszettség-HT

Veszettség immunglobulin adják a személyekre, akik ki voltak téve (például egy falatot, karcolás, vagy tömb) egy olyan állat, amelyet ismert, vagy a gondolat, hogy a veszettség. Ez az úgynevezett post-expozíciós profilaxis. Veszettség immunglobulin kifejezést csak olyan személyek, akik soha nem kapott a veszettség elleni vakcina.

Veszettség fertőzés súlyos, gyakran halálos kimenetelű fertőzés. , Veszettség vadon élő állatok, különösen a mosómedve, skunks, és a denevérek, számlák legtöbb esetben a veszettség hárítani az emberekre, háziállatok, és más háziállatok. Az állatok leggyakrabban fertőzött veszettség rókák, skunks, denevérek, kutyák és macskák. Lovak, sertés és marha is már ismert, hogy megfertőződhet a veszettség. Ebben sok a világ többi része, beleértve Latin-Amerikában, Afrikában és Ázsiában, a kutyák teszik a legtöbb esetben a veszettség hárítani az emberekre.

Ha pedig (vagy lesz), akiket egy esetleges veszettség fertőzés utazás közben az Egyesült Államokon kívül, vagy Kanadában, forduljon orvosához, amint visszatér az Egyesült Államokban vagy Kanadában, hiszen szükség lehet az Ön számára, hogy további kezelésre.

Ezt a gyógyszert csak akkor adható meg, illetve felügyelete alatt az orvos vagy más egészségügyi szakember.

Annak eldöntésében, hogy egy gyógyszer, a kockázatokat figyelembe a gyógyszer mérlegelni kell a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. Mert ezt a gyógyszert, a következőket kell figyelembe venni

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a ezt a gyógyszert, vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Megfelelő vizsgálatokat nem végeztek a kapcsolatot a kor hatását veszettség immunglobulin a gyermekek között. A biztonságosságot és hatásosságot nem igazolták.

Használata előtt Imogam Veszettség-HT

Nem áll rendelkezésre információ a kapcsolat a kor hatását veszettség immunglobulin geriátriai betegekben.

Tanulmányok azt mutatják, hogy a nők ezt a gyógyszert jelent minimális kockázatot a csecsemőre, ha a szoptatás alatt.

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Tájékoztassa az egészségügyi szakembert, ha bármilyen más vényköteles és vény nélkül kapható (over-the-counter [OTC]) a gyógyszert.

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Beszélje meg az egészségügyi szakembert a használatát a gyógyszert étellel, alkohollal, vagy dohányt.

A jelenléte más egészségügyi problémák befolyásolhatják a gyógyszer alkalmazásával kapcsolatban. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

Ez a rész tájékoztatást nyújt a helyes használata a számos termék, amelyek a veszettség immunglobulin. Lehet, hogy nem kifejezetten a Imogam Veszettség-HT. Kérjük, olvassa el gondosan.

Akkor kapja meg a gyógyszert, amíg a kórházban vagy klinikán. Egy orvos, nővér, vagy más képzett egészségügyi szakember adja ezt a gyógyszert. Ez adott egy lövés a felső kar (felkar) vagy combjába. Azt is fecskendeznek a seb okozta a kitettség veszettség (például harapás vagy karcolás).

Ez a gyógyszer előnyösen idején az első veszettség elleni oltás beadását. Azt is be lehet adni a hetedik nap után az első adag veszettség vakcinát.

Nagyon fontos, hogy az orvos ellenőrizze, hogy szorosan, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a gyógyszer megfelelően működik. A vérvizsgálat lehet szükség, hogy ellenőrizze a nem kívánt hatásokat.

Ez a gyógyszer készül adományozott emberi vér. Néhány emberi vérkészítmények továbbítják a vírusok számára, akik befogadták, bár a kockázat alacsony. Az emberi donorok és vért egyaránt teszteltük vírusok tartani az átvitel kockázata alacsony. Beszélje meg orvosával, hogy ezt a kockázatot, ha az érintett.

Amíg kezelik veszettség immunglobulin, nincs immunizálás (védőoltás) anélkül, hogy orvosa jóváhagyásra. Élő vírus vakcinák (például kanyaró, mumpsz, gyermekbénulás, rubeola) nem adható 3 hónapon belül, miután megkapta a veszettség elleni immunglobulin.

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Kérdezze meg orvosát azonnal, ha az alábbi mellékhatások jelentkeznek

Egyes mellékhatások léphetnek fel, melyek általában nem igényelnek orvosi figyelmet. Ezek a mellékhatások elmúlnak a kezelés során, mint a szervezet alkalmazkodik a gyógyszerhez. Továbbá, az egészségügyi szakember tudja, hogy meséljek módja, hogy megakadályozzák vagy csökkentik bizonyos ezeket a mellékhatásokat. Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, ha az alábbiak bármelyikét mellékhatások tovább tartanak vagy kellemetlenné válnak, vagy ha bármilyen kérdése van rájuk

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.

Elérhetőség Rx vényköteles

Helyes használata veszettség immunglobulin

Terhesség C kategória kockázat nem zárható ki

CSA Menetrend N Nem szabályozott hatóanyag

Veszettség Megelőzés veszettség elleni vakcina, humán diploid sejt, Imovax veszettség, RabAvert, Hyperab, Bayrab

 vagy csatlakozz a Imogam veszettség-HT támogató csoport kapcsolatot másokkal, akik hasonló érdekeit.

Óvintézkedések használat közben Imogam Veszettség-HT

Imogam Veszettség-HT Side Effects

Imogam Veszettség-HT (veszettség immunglobulin, humán)