ikatibantnak (subcutan) óvintézkedések

Nagyon fontos, hogy az orvos ellenőrizze a haladást szorosan, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a gyógyszer megfelelően működik, és eldönteni, hogy továbbra is kapja meg.

Közben gége (torok) HAE roham, akkor lehet, légszomj vagy problémás légzés. Ha van egy gége HAE roham, adja ezt a gyógyszert, és menjen a legközelebbi kórházba, vagy klinikán azonnal.

Ez a gyógyszer okozhat súlyos érzékenység és fájdalom az injekció beadásának helyén. Forduljon orvosához, rögtön, ha ezek bármelyikét észleli mellékhatások az injekció beadásának helyén: vérzés, hólyagosodás, égő érzés, hidegség, elszíneződés a bőrön, az érzés, nyomás, csalánkiütés, fertőzés, gyulladás, viszketés, csomók, zsibbadás, fájdalom, bőrkiütés , bőrpír, hegesedés, fájdalom, szúró, duzzanat, érzékenység, viszketés, fekély, vagy meleg.

Ez a gyógyszer is szédül, álmos vagy fáradt. Győződjön meg arról, hogyan reagál a ezt a gyógyszert, mielőtt gépjárművet vezetne, gépeket használ, vagy bármi mást, ami veszélyes lehet, ha szédül vagy tűzött.

Ne vegyen be egyéb gyógyszert, amíg nem kaptak beszélni a kezelőorvosával. Ez magában foglalja a recept és vény nélkül kapható (over-the-counter [OTC]) gyógyszerek és gyógynövény vagy vitamin-kiegészítők.